![]() |
saygideger uludag sozluk yazarlari * içinde bulunmaktan gurur duyulması gereken yazarlar topluluğu. * mükemmel bir sitenin geleceği parlak kişileri * pirlanta gibi çocuklar. * silkinip kendilerine gelmelerini dilediğim yazarlar. * son dönemde yaptıgım en faideli iş. * zall ın uludag sozluk yazarlarina konferans vermesi durumunda duyabilecegimiz cumle. * sayın moderatörler saygideger uludag sozluk yazarlarive siz sevgili okuyucularımız şeklinde başlayacak konuşmanın girişidir. * moderatörlerin sözlük yazarlarına sözlüğün son günlerdeki gidişatı ile ilgili nutuk çekemeden önceki giriş cümlesidir * sözlük moderatörlerinin olası veda hutbesinin başlangıç cümlesi.* * "şu elimde gördüğünüz makina...." diye devam etmesi beklenen satıcı repliği. niye olmasın... * -haa?? +'haa?' denmez, efendim denir. -e bize sesleniyo... +evet, biliyorum ama 'sesleni-yor-' rrr, 'yor' olacak... anladın mı?? -yaa bi git işine beeaa... +sus!!! bana cevap verme, ba-na ce-vap ver-me... üstelik 'bi' değil birrrr... -eeee yetti ama haaaa... gel len buraya +pata kute değil 'pata küte' üüüü olacak orda 'küte' -üüüüüü... -e yuh a.q. efekte birşey deme bari... * zaman icinde kalitesini gösterecek bir durum. * ingiLtere KraLı,RahmetLi Başkan Kenedi,TaçSız KraL PeLe,Bakenbauyer,KaLeci Mayer,Nadya Komanaçi,Biricik Bardo,fenerbahçe'li Cemil...dünyanin envai çeşit meşurlari ünlerini cibi cibi traş bıçaklarina borçlu....tuuu yaninda kan ilacida bedava... * ilerdeki amacım. yalnız pek tanımıyorum sözlük yazarlarını yani nasıl olmam gerek pek bilmiyorum * * oturum başkanının * yazarlara devamında şu şekilde seslenmesi muhtemel söz.. sayın *mania... sayın *eleman... sayın *diken... sayın *robben... * kalabalık bir zirvede makaranın dozunu kaçıran yazarları sukunete davet etmek isteyen müessese sahibinin yüksekçe bir yere çıkıp yazarlara karşı kurduğu hitap cümlesi. * olası bi uyarıda yazarlara firça atmadan biraz önceki üstü şekerleme ile kaplı söz öbeğidir ** * dahil olmaktan büyük sevinç duyduğum, uludağ sözlük için klavye tıklatan tüm yazarlardır. 4004. entryim onlar için olsundur. * yine ne var dedirtecek girizgah cumlesidir. kibarliktan ote ayarlik hitaptir. * her uludağ sözlük yazarının içinde bulunduğu zümre. * sözlük zirvelerinde söylenmesi olası cümle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 AM. |