![]() |
moderasyon kadar kafaniza tas dusmesi * tamamen duygusal * ve geyik olarak düşünülmüş bir kurgu... diğerlerini bilmiyorum ama ben fiziksel olarak zayıf bir bünyeyim... düşer mi ya böyle bir taş... neyse, yorum yapmayayım. * * toplamda 6 moderator olduğuna göre hepside ortalama 70 kilogram gelseler yekünde 420 kilogramlık bir kütlenin üzermize düşmesi ile yaşanan milli felaket vari olay. * sözlüğün kurtuluşu olarak kutlanacak günü yaratabilecek olay. * yaramaz ogrencilerle dolu bir siniftaki cocuklarin - oyyyetmenim bana sunu didi. - ovvetmenim oda bana bunu didi. - ovvetmenim dodume parmak atti. sikayetleri ve serzenisleri sonucunda artik balatalari siyirma derecesine gelmis ogretmenin munir ozkul tadinda cemkirmesi. * purple'dan aldığım tiyolara göre zall'ın düşmesi sonucu ölümünüze sebebiyet verebilecek durum.** * oyuncakbulut: iyi ki oyuncak. ya gerçek bulut olsaydı, tonlarca ağır. ne yapardık biz sonra. * teker teker düştükleri takdirde yaşama ihtimali az da olsa bulunan fakat toplu halde bir düşüş gerçekleştiğinde yaşama şansını eksilere * * indiren korkutucu olay. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |