Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| kiyamam sanaSerbest Kürsü ve Sözlük kiyamam sana Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * leman sam'ın söylediği klasiklerden.
bir gün anlayacaksın
neden sessizce gittiğimi
senden vazgeçmek uğruna
nasıl bir savaş verdiğimi
mevsim kış olur hani
bir yudum güneş bulamazsın
sonsuz uçurumlardaki
çiçeklere dokunamazsın
her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden
gönlümün yıkıntılarında ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
11-01-2009, 11:57 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| kiyamam sana * leman sam'ın söylediği klasiklerden.
bir gün anlayacaksın
neden sessizce gittiğimi
senden vazgeçmek uğruna
mevsim kış olur hani
sonsuz uçurumlardaki
çiçeklere dokunamazsın
gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım
ellerimde acılar ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana
yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana
karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana
* yanlışlıkla kırdıgın hatunlarla eski samimiyeti kazanmak için söylenen ve hatunların o anki siginma güdüsünü oksayan kelime grubudur.
-mehmet git konusmuyorum senle igrecsinn...
+ ya tatlım ne yaptım ki ya...
-
* ya git dokunma bana.
+ gel hayatım gel kiyamam ben sanagel canimin ici gel..
iki nazlanmadan sonra hatun kıvama gelir ve gene eski sarmas dolas hal alınır.
* ard arda 5000 defa falan dinlenesi,leman sam'ın bugulu sesi ile hayat bulmus efsane bir sarkı.
* bazı erkeklerin hatunun ya da kendi evlerinde başbaşa kaldıklarında hatunun endişelerine nihayet veren tanımlamadır
gece boyunca güzel saatler geçirilir, çift son derece ve sürekli yakın temastadır, saçlar okşanır, avuçlar ter içindedir, anlık da olsa kız ibnemi lan bu diye içinden geçirse de ormantik ortama teslim olup bu düşüncesini derhal terk eder. gecenin sonuna gelinmiştir. sarılmış olan çiftimiz koridorda ilerleyip kapıya kadar gelmiştir tam o ayrılık anında yanak ile dudak arası hassas noktaya inceden bir buse kondurulup malum söz söylenir "kiyamam sana"
kız iç geçirir "oysa ben vermeye hazırdım gel de verme"
eleman iç geçirir "bu puan bize yarın gece sabaha kadar yeter"
* kimi zaman da, yolda gördüğünüz ve size çaresiz, masum masum bakan kedi, köpek yavrularına o içinizi eriten bakışlara karşılık söylenen sözdür.
* kalbimizde renklerin
bitmese de dertlerin
doyamam doyamam sana
ne fener, ne cimboma
aşkımız besiktas'a!
kartalım sen çok yaşa
şeklinde melodisiyle yapılan bir beşiktaş bestesi vardır.
* sevilen kişiden duyulduğunda ,laletayn söylenmiş olsa bile, insanı böyle bi uçuran bulutların üstüne çıkaran söz...
* Kıyamayacağını sandığın ama mutlaka birgün kıyacağın şeye söylenen laf.
* sevdiceğinin kötü olduğu bir anda onun o durumundan duyduğun üzüntüyü anlatmak için kullanılan söz gel gör ki yalandır o anlıktır tabi ki kıyılabilirdir.
* Her gün dinlesen yine de bıkkınlık getirmesi ihtimali 0 olan parça..
* kendisinden çok 'sevdiğini' bir şekilde mutlu edemeyeceğini bilen, karanlık dünyasında onu soldurmak istemeyen bahtsızların şarkısı.
* güzel bir leman sam sarkisi.
* yoksun bırakma, bırakılma.. harikalar diyarından geri dönen alice.. yüzük taşıyıcısının laneti.. tekrar yerine konulamayacak olan.. boşa koysan dolmayan, doluya koysan almayan..
* baha'nın bir şarkısı.
Sen ağlama ben olurum üzülen
Sevgi dolu bakışından ezilen
Gözlerinden yağmur gibi süzülen
Tek bir damla göz yaşına kıyamam
Her geçen gün sana özlem duyarım
Ben aşkını ibadetim sayarım
Şunu bil ki hayatıma kıyarım
Git diyorsan hayatından giderim
Buymuş derim alın yazım kaderim
inan sana bin kez yemin ederim
Her geçen gün sana özlem duyarım
Ben aşkını ibadetim sayarım
Şunu bil ki hayatıma kıyarım
Tek bir damla göz yaşına kıyamam.
* leman sam'ın hızlı tempolu olmasına karşı hüzünlü şarkısı..
diğer örnek için
* dengesiz parçalardan.
dehlizlerde kaybolmak isteyenlere birebir...*
* yamulmuyorsam şöyle bir hikayesi olan şarkıdır
kadın ve erkek birbirlerini çok severler. ancak evlenmelerine çok az bir süre kala, adam çekip gider. bir daha haber alınamaz adamdan. oysaki adam da çok sevmiştir kadını. "neden sessizce çekip gittiği" çok sonra anlaşılır. adam aids hastasıdır. ve karanlık gecelere ortak etmek istemez çok sevdiği kadını, kıyamaz çok sevdiği kadına...
şimdi bir de böyle dinleyin
"bir gün anlayacaksın
neden sessizce gittiğimi
senden vazgeçmek uğruna
mevsim kış olur hani
sonsuz uçurumlardaki
çiçeklere dokunamazsın
gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım
ellerimde acılar ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana
yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana
karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana "
* yalanın kuyruklusu. bunu söyleyen muhtemelen canınızı daha çok yakar. ben dahil söylendiginde inanılmaması gereken..
* leman sam' ın sesine çok iyi giden, aşkı en iyi anlatan şarkılardan.
bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi...
* leman sam'ın ayak sesleri albümündeki en güzel şarkılarından bitanesi.
* -n'apıyorsun?
-hiç ya aynı işte, proje yapıyorum.
-ay kıyamam sana.
-senin stajlar n'oldu?
-ben yaptım ya. 30 gündü zaten, bitti. sen n'aptın?
-benim 60 gündü işte. geçen yaz yapmıştım biraz. bu yaz da hep stajda geçti.
-ay kıyamam sana.
-kıyan kıymış zaten, sağol. *
* senden vazgeçmek uğruna savaşlar veriyorum, kalbim beynime hükmedemiyor, umutlarım can çekişiyor, gidemiyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |