| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ikimizi anlatan bir sey Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sagopa kajmer ve eşi kolera'nın haftaya çıkacak olan düet albümü.bu albümde her ne kadar lirizm pek yok deselerde kanımca buram buram aşk kokan bir albüm olacaktır...şimdiden tüm sago ve kolo fanlarına hayırlı uğurlu olsun...* * tek başına yapılamayacak kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * sagopa kajmer ve eşi kolera'nın haftaya çıkacak olan düet albümü.bu albümde her ne kadar lirizm pek yok deselerde kanımca buram buram aşk kokan bir albüm olacaktır...şimdiden tüm sago ve kolo fanlarına hayırlı uğurlu olsun...* * tek başına yapılamayacak kadar iki kişilik birşeydir. * soguk kuvet tadında eserler beklediğimiz, sağlam geldiği gözlenen albüm. * 5binlik özel basıma nasıl gireceğimi bilmediğim müthiş albüm.... albüm bilgi için http://www.vemuzik.com/urundetay.aspx?urunId=5041 * * asik-masuk * 21.04.2007 tarihinde 21:00'da kendi radyoları olan micbeatzde kutlama yayını yapılacak olan albümdür.micbeat'i dinlemek için http://www.mic-beatz.com kullanılabilir. * gün itibariyle çıkmış albüm. hayırlı olsun. 1. intro. 2. ne bilirsin. 3. monotonluk maratonu. 4. bir var bir yok. 5. sampiyonu sikar yaris. 6. gam tozu ve dunyanin ninnisi. 7. bagli hayatim pamuk ipligine. 8. a'dan z'ye hiphop argosu. 9. super ikili. 10. kendim icin. 11. af benim isim degil. 12. kolaysa anlat. 13. fani. 14. biraz gülümsemeye ne dersin? 15. emcee testi. 16. sahit varsa konussun. 17. yarim gonulle bir opus. 18. can havli. 19. malum tahrip izleri. 20. herkesin bir sucu var. 21. outro. * birbirini seven iki kişinin karşılıklı yazdıkları sözlerden ibaret bir albüm olduğunu düşününce gerçekten hoş bir yenilik, bir farklılık olacağını kestirmek güç değil. ayrıyeten işin içinde sagopa kajmer var iken. * daha geniş bilgi icin buyrun. http://www.ikimizianlatanbirsey.com/ * basımdaki aksaklık yüzünden yarın veya cuma günü müzik marketlerde yerini alması beklenmektedir... * şuan elime geçen müthiş albüm.....sabaha kadar dineyebilirim... **** * mükemmel kelimesiyle eşdeğer albümdür. * sonunda raflara düşmüş albüm. kısa bir analiz yapmak gerekirse, evlilik tüm insanları değiştirdiği gibi, sagopa'yı da değiştirmiş. beatler bile bi farklı, ateşi sönmüş nitekim. arabesk, oynak.. tek umut olarak sago'nun "farklı bir şeyler yapmayı denedik, dinleyenler şaşıracak" ibaresine sarılınıyor. romantizma'nın çıtasına istemeden ulaşılmadığı düşünülüyor. 5000 adetlik özel basım gayet hoş. içindeki "ikimizi anlatan bir defter" olan lyrics book niteliğindeki kitapçık, kolo ve sago'nun kendi el yazıları ile yazılmış. albümde şimdilik 2 parça diğerlerinin arasından sıyrılarak kendini gösterdi. dinledikçe güzelleşen albümlerden olduğu pek muhtemel. hayırlısı bakalım. * bugun itibari ile elime gecmis album. tabi ki bir romantizma & bir pesimistin gozyaslari kadar olmasa da iyi gibi duruyor. ozellikle ne bilirsin isimli sarkida kolera'nin sesi cok tatli geliyor. * mükemmel nakaratlara sahip albüm.türkçe rapin gelmiş geçmiş en iyi albümlerinden biri olmuş.kolera sagonun seviyesine yaklaşmış ve hatta ne bilirsin gibi parçalarda sagodan daha üstün olduğu görünmekte.hemen hemen her şarkıda ayrı bir tat ve ayrı bilr güzellik var.her şarkı sabah akşam dinlenecek kalitede.sagopa kajmer romantizma albümüyle beraber kapasitesinin altında işler yapmaya başlamıştı,kafile hayal kırıklığıydı ama en güzel parçalarını bu albüme saklamış,hiç beklemediğim kadar kaliteli bi albüm sadece rap dünyasını değil müzik dünyasını sallayacağından eminim.featlere gelince çok az sayıda feat var,böyle olunca kaliteli mclerle featler beklerdim,düetlerdeki isimler sagonun ve kolonun gölgesinde kalmış olmamış.beatler mükemmel ve albümün güzelliğinde de bu altyapıların payı çok büyük.albüm çok kalite olmuş darısı diğer rapcilere... * http://www.ikimizianlatanbirsey.com/anasayfa/ adresinden tüm ayrıntılarına ulaşılabilinir.albüm son derece güzeldir. bakılıp dinlenesi şarkılardandır... * --spoiler-- Oncelikle belirteyim: asagida yapacagim elestiriler kesinlikle "yapici" dir. Bu albumu bir "Sagopa Kajmer & Kolera duet album" olarak beklemeyin. Bu albüm bir Kolera albümüdür ve Sagopa Kajmer, Contribution X, Critial Of Critial Madness konuk sanatci olarak yer almistir. Albumun "Artist" bolmesinde Sagopa Kajmer'inde isminin gecmesi tamamen reklam amaclidir ve Kolera'nin ismine katki yapmaktan baska pek bir onemi oldugu soz konusu degildir. Soyle dusunuyorum : Bu albumde ki cogu sarki onceden kolera'nin solo albumu icin tasarlandi. Sonradan boyle bir projenin maddi ve Kolera'nin taninimi acisindan daha buyuk katkisi olacagi dusunulup Sagopa bu sarkilara duet yapti. Albumde ki 1,2 sarki disinda neredeyse butun trackler kolera uzerine kurulu. Meseleye oncelikle Sagopa acisindan bakacak olursak sunu soylemeliyim ki: Asla "Bir pesimitin gozyaslari" tadinda birseyler beklemeyin! Buyuk gaflete dusersiniz. Ne "Mütalam" ve ya "Tanri cekti tüm resimleri" gibi turkce rap'in "en basyapit" sarkilarindan bir tane sarki var, ne de ornegin : "Tanrının elinden yazilan mektubum ben" gibi yaratici cumleler var. Olmasi da beklenemez zaten... Cunku kolera var. is burda bozuluyor zaten. Nitekim Sagopa bunun farkinda da. Surda kaliteli Sagopa Kajmer dinleyici kitlesine baktigimda, kimsenin her sarki da Koleranin ortaya firlamasindan mutlu olacagi dusuncesinde degilim. Sagopa da bunu biliyor. Zaten amac farkli. Dedigim gibi : burda bir "Bir Türkçe Rap klasigi sunalim" dusuncesi yok "Kolera benim esim, biraz daha kariyer'e ihtiyaci var" dusuncesi var. Koleranin cikaracagi bi solo albumun satis miktari "6, 7 binlerde" seyredecekken, albumun ismine eklenecek bir Sagopa Kajmer isminin etkisi "60, 70 binler" dir. Reklam, popularite, medyatizm de cabasi... Albumde ki sarkilara baktigim da : intro sacma olmus... Ozellikle "Bir Pesimistin Goz yaslari"nda ki "56 denklemli intro" yla kiyasladigimizda "keske hic yapmasaydin be abi" diyesi geliyor insanin. Albumun sound acisindan tam bir fiyasko. Ama hakkini yemiyeyim "Bende ozledim bende" sarkisindan alinan sample iyi islenmis. Saka bir yana sample acisindan kotu secimler olmus. Eger Sagopa Kajmer yeni melankolik tarzinda melodik beatler islemeyi kafasina koymussa buyuk yanilgi icersinde. Bir roportajinda okumustum : "irtifa kaybi'nda Anathema'nin bir sarkisindan sample aldigini" soylemisti. Anathema muthistir, cok severim. Muzikal acidan da Sagopa daha iyisini bulamaz. Baytar gibi sacma sapan beat'ler yapacagina "Anathema" gibi "Elend" gibi gruplardan sample almasi bu melankolik tarza cok uyumlu gider. Belki boylesi bize "Bir pesimistin gozyaslari" albumunun heyecanini yasatir. ilerisi icin soyluyorum yani... Kolera'nin lirikleri basarisiz, komik. Bazi sitelerde kafasina "rapci" olmayi takmis cocuklarin site uyelerinin begenesine sunduklari liriklere bezenmis. Tamamen bir kelimenin son cumlesine uygun gelmesi icin yazilmis diger misralar... Ses acisindan da artik iyice kulak gidiklamaya basladi. Belki Rap'i birakmasi onun acisindan daha saglikli olur. Herseyi tadinda birakmali. Belki de zamani gelmistir he? Sagopa'nin performansi hakkinda konusmaya gerek yok. Her zaman basarili. Boyle bi rapper'dan da bu saatten sonra performansi hakkinda konusmak yanlis olur. Kendisini son derece gelistirmis... Sozlerde guzel, vokalde... Hep dinledigimiz sarkida "Keske bu sarkida Kolera olmasaydi" diyerek butun albumu tamamliyoruz. 6. ve 17. sarkiyi begendim. Sarki isimleri yine cok basit. Evet surekli "Nerede o Bir Pesimistin gozyaslari albumu" demeye getiriyorum. Ama hakliyim da... Bir kac ornek vereyim : iskeletler diyarinda bir et parcasi, Tanrı çekti tüm resimleri, Karikatür Komedya, Geçmişi gölgeye teslim ettim. Kiyaslayin bakalim... Romantizmada da en azindan bu konuda basariliydi. Sizce haksiz miyim? Ama bunun sebebi tabii ki "Kolera". Ben bu albumun bir Sagopa Kajmer duet album oldugunu kabul etmiyorum. Cunku oyle degil. Skitler bile şu "BPG" den bu denli kalitesiz olabilir mi? Birde su konuya deginmek istiyorum. Albumun 2. cd sinin ensturman sarkilardan olusup cift cd diye yutturulmasi ve 23 ytl ye satilmasi tam anlamiyla soygundur. Bu buyuk bir hayal kirikligi. Direkt olarak Album satislarindan elde edecekleri miktari bir goz boyamayla 2 katina cikardilar. Ama Sagopa Kajmer'in art niyetli olduguna da kesinlikle ihtimal vermiyorum. O yillardan beri internet uzerinden son derece kaliteli sarkilari, albumleri, ep leri biz dinleyicelere bedava, hicbir menfaat gozetmeksizin sundu. Bunun sebebi de baska birsey. Benden bu kadar... --spoiler-- http://www.hiphoplife.net...imit=15&limitstart=90 * sago yine yapmış dedirten albüm. dinliyorum, içmeden sahoş oluyorum öyle birşey yani. * 20 saattir aralıksız dinlediğim albüm, yaw harbiden "sago yine yapmış" * diğer albümlerine göre biraz sönük kalan değişik tatda bir çalışma. süregelen sago pesimistliğine pek rastlanmıyor, vurucu sözler ise romantizma albümüne göre daha az gibi ama sago dur dinlenir orası ayrıdır. ayrıca ilerde bu entrye edit düşüceğimde kesindir çünkü sago şarkıları dinledikçe değer kazanır. * koleranın müthiş perfonmansıyla sagonun herzamanki harikalığı ile defalarca dinlettiren albüm.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ikimizi anlatan bir sey Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sagopa kajmer ve eşi kolera'nın haftaya çıkacak olan düet albümü.bu albümde her ne kadar lirizm pek yok deselerde kanımca buram buram aşk kokan bir albüm olacaktır...şimdiden tüm sago ve kolo fanlarına hayırlı uğurlu olsun...* * tek başına yapılamayacak kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi