| |||||||||||||||||||||||||||
ahmet kayaSerbest Kürsü ve Sözlük ahmet kaya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şiir okuyan sanatçısı. yusuf hayaloglu, ahmet arif ve attila ilhan şiirlerini daha bir güzelleştirir okuyunca. değeri - diğer tüm gerçek sanatçılar gibi- bilinmedi. çok sevdiği ülkesinden uzakta, sevmediği bir şehirde -bkz. paris- yalnız başına ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şiir okuyan sanatçısı. yusuf hayaloglu, ahmet arif ve attila ilhan şiirlerini daha bir güzelleştirir okuyunca. değeri - diğer tüm gerçek sanatçılar gibi- bilinmedi. çok sevdiği ülkesinden uzakta, sevmediği bir şehirde -bkz. paris- yalnız başına -yanında sadece eşi vardı- öldü... * Zamanında çok dinlediğim efsane adam. görüşleri, karakteri beni ilgilendirmez ama yiğidi öldürüp hakkını veriyim, Türkiye'nin sayılı sanatçılarından biriydi. yemin ederim eğer o olaylar olmasaydı da uzaklarda ölmek yerine vatanında, memleketinde ölseydi cenaze konvoyunda rahat 2 milyon kişi olurdu. * öldüğüne hala bile inanmak istemediğim, şarkılarıyla her köşebaşı delikanlısının gönlünde taht edinmiş tatlı eşkiya. * her dinlediğinde aynı tadı, farklı duyguları verebilen ender insanlardan. keşke ölmeseydi... * nur içinde yatasıca... * bu ülkede boktan başka birşey üretmeyenlerin sanatçılığına laf attığı kişi. müziğini beğenip beğenmemelerini kastetmiyorum, sanatsal anlamda eleştirmiyor çoğu. bu boktan eleştiriyi yapan insanlardan daha çok ülkesini seven, ülkesinin hasretiyle ölen kişi. sanatçısına nasıl davrandığını görüp, mehmet ali ağca ve bilumum katilleri omuzlara alan halkı görünce utandım. yazarını linç etmeye kalkışan, sanatçısını yurtdışına tek başına ölüme gönderen halk hiçbirşeyi haketmiyordur. * bölücülü yanlısı olduğu ortaya çıktıktan itibaren gözümde sanatçı kişiliği sona ermiş kişidir. ölümlerden ölüm beğenmelidir denilesi, temiz öldüğü için de şanslı olan kişi. * siyasi görüşleri bir kenara... acilara tutunmak gibi bir şarkıyı yapabilmiş başarılı bir müzisyendir en azından * fikirlerine katılmasamda şarkılarını yüreğimle dinlediğim pek çok duyguma tecüman olmuş onun söylediği şarkıları bir daha başka bir sese yakıştıramadığım 'ağlıyormusun anne gidiyor hayırsızın' diyen hakkında 'abi biliyomusun ölmemiş estetikle değiştirmişler'diye geyik üretilen sanatçı * şimdilerde herkesin kürtçe şarkılar söyledigini görünce insan anlayamıyor. anlamak mümkün de degil. zamanında ben kürtçe şarkı söyleyip buna da klip çekicem deyince asılmıştı bu insan. doğrudur yanlıştır girmiyorum. kürtçenin türk hükümeti tarafından kabul edilmesi içimi acıtır. ama sesimi çıkarmam, mutlak benden daha iyi bilenler vardır. lakin, dün siz benim dinlediğim bir sarkiciyı, sanatciyı* kürtçe şarkı söylediği için asarken, bugün ülkenin en çok izlenen programlarında ibrahim tatlises'ler, izzet yildizhan'lar nasıl kürtçe şarkı söyler ulan benim gözüme baka baka?? siz bana bunun hesabını nasıl verirsiniz? bu adam göte göt dediği için mi sürgün edildi? kürtçeyi sevmiyorum, ama sizden nefret ediyorum, uyum yasaları, avrupa birliği diye diye poponunuzu sattığınız için. ülkenin karakterini sattığınız için. son olarak ahmet kaya iyi bir şarkıcı, sanatçıdır. şarkılarını severim. kendisini de severim. pkk'lı olduğuna hiçbir zaman inanmadım. ben kürtüm dedi bağıra bağıra. şuçu da buydu. kaldıramadık. sevmediğim bir olay, ama mecburen tanım: ölmüş sanatçı. * artık o bir ölü toprağın altında gömülü sanatcı adamın bölücülükle mölücülükle işi olmaz. varsa sanatcı değildir sanatcılık baş kaldırmak bölücülük yapmak değildir ahmet kaya da boyle biridir * bugünlerde yine 'acaba yaşıyor mu' söylentisi ortaya atılan, magazincilerin eşi gülten kaya'yı aradıklarında telefona çıktığını iddia ettikleri sanatçı, müzisyen vd. * ''söyle yağmur söyle, değmesin yaş gözüme, şimdi sen nerdesin, ben nerde ? '' nedense bu ülkenin uluslarası alanda adını duyuran diğer sanatçıları gibi * * * * yurtdışına gitmek zorunda bırakılmış sanatçı. * aslen malatyalıdır.işci bir babanın oğludur. gencliğinde en cok etkilendiği ve müziğine yön veren sahsiyet ruhi su olmuştur. bir keresinde ruhi su nun karsısında bağlama calmıs, ruhi su dan bağlama böyle calınmaz ayarını yemiş ve bu ayar kendisine cok dokunmustur. seneler sonra artık iyice tanınmakta ve sevilmektedir. tarzını kabul ettirmiştir. ve bir konserinde gencliğinde yediği ayara cewaben bağlama böyle de calınır die kocaman afiş astırmıştır. bir cok sanatcının aksine hayatı zikzaklarla gecmemiş, fikri gelgitlere yakalanmamıs, ideolojisini sanat için deil sanatını ideolojisi için kullanmıs aykırı bir kişilik olarak bu dünyadan gitmiştir. * kaya gibi dertlerin adamı * mesleğini efendi efendi icra edemeyince cezasını bulan su aygırına benzettiğim şarkıcı.ne şarkılarını severim ne de kendisini.türkiye de rahat edemediğini bildiren azınlıklardan biri olarak her türlü siyahi ve afrikalıyı ırkçılık ve faşizanlıkla ezip kürtleri sevecenlikle karşılayan fransa ya kaçmış orada da belasını bulmuştur. * öldükten sonra iki tane albümü çıkmış ölü... * ne kürt olmayı, ne türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmayı, ne de solcu olmayı başaramamış rahmetliktir. keşke sadece sanatçılık yapsaydı. * hiçbir şey demem memleket hasreti derim. * http://www.showtvnet.com/...elgesel/aynalar/ahmet.asf * ideolojisi bana hiç uymasa da şarkılarını dinlemekten zevk aldığım kişidir * ancak bazı kişiler gibi murat, kartal şahin ya da murat görünümlü şahin arabalarda, mahalle arasında volume düğmesini sağ tarafa kökleyip dinlemeye kalkarsanız küfür yersiniz, hakkınızdır. * kökeni, gelmişi, geçmişi beni uzaktan ya da yakından ilgilendirmeyen sanatçı kişilik. şarkılarının ve sesinin hastasıyımdır. ötesi de yoktur.. * gerçekten çok güzel şiir okur, şarkıları da çok güzeldir fakat pkk yanlısı olması bu başarılarını bir çok insanın göz ardı etmesine sebep olmuştur. diğer pkk yanlısı olanlardan hiçbir farkı yoktur. sadece şarkı söylüyor olması onu diğerlerinden ayırmaz, ayırmamalıdır!!! * ne olursa olsun... 28 şubat sürecinin antidemokratik ortamında ona yapılan haksızlıklar da arada kaynayıp gitmiştir. şimdi adını sık sık gündeme getirip prim yapmak peşinde olan medyamızın da o günlerde verilen emir üzerine, ahmet kaya'ya gizli bir sansür uyguladığı da ibretle hatırlanasıdır.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ahmet kaya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şiir okuyan sanatçısı. yusuf hayaloglu, ahmet arif ve attila ilhan şiirlerini daha bir güzelleştirir okuyunca. değeri - diğer tüm gerçek sanatçılar gibi- bilinmedi. çok sevdiği ülkesinden uzakta, sevmediği bir şehirde -bkz. paris- yalnız başına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi