Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| arkadasimSerbest Kürsü ve Sözlük arkadasim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * mükemmel
* bir nejat alp şarkısıdır. piyanist arkadaşı ozan ile düet yapmıştır.
not: sizleri çok uzun yazamayacağım, yazan olursa teşekkürlerimi ileteceğim.
* muslum gurses şarkısı.
Bu akşam dertliyim içmeye geldim
Doldurda bir kadeh ver arkadaşım
Kahreden derdimi dökmeye geldim
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 12:14 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| arkadasim * mükemmel
* bir nejat alp şarkısıdır. piyanist arkadaşı ozan ile düet yapmıştır.
not: sizleri çok uzun yazamayacağım, yazan olursa teşekkürlerimi ileteceğim.
* muslum gurses şarkısı.
Bu akşam dertliyim içmeye geldim
Doldurda bir kadeh ver arkadaşım
Kahreden derdimi dökmeye geldim
Dinlede bir ibret al arkadaşım
Derdim başlayalı yıllardan öte
O günden bugüne düştüm gurbete
Ömrümü harcadım meyhanelerde
Bir aşk sarhoşuyum gör arkadaşım
* muslum gurses'in uzun yol yolculuklarında takılıp sonuna kadar dinlenilmesi gereken albümü.
1.arkadaşım
2.ben razıyım
3.canıma cansın
4.hayallerim suya düştü
5.nice yıllara
6.o gün gelecek mi?
7.o sevgi sensin
8.sevgilim değilsin
9.sevmek istiyorum
10.tabiatın bir cilvesi
* kişiye hitap edecek bir kelime bulunamadığında devreye giren hitap şekli. tonlama ile anlatılmak istenen anlatılabilir.
* bazı kızların zırvası.
gidersiniz. bir ortamda oturursunuz. takılırsınız falan. ayrılırken gözünüzün içine baka baka, bastıra bastıra, biz sevgili değiliz der gibi, "arkadaşım" der. dünyanın en büyük ezikliğidir.
ulan sana asılan mı oldu? sana iltifat eden mi oldu? adamı zan altında bırakırlar.
* tarık akan ve fikret hakan'ın başrolünü oynadığı duygu yüklü film. klasik bir hikayesi vardır fakat her ikisinin de oyunculukları ve mükemmel denebilecek müziğiyle kendini defalaca izletebilir.
* 1 arkadaşın birinci sahiplenme hali
2 bir seslenme biçimi.
2 3 sene önce bayağı bır modaydı ama neyse ki şimdi etraftan fazla arkadaşım duymuyorum.
bır seslenme ancak bu kadar moronca olabilir. bilader bile daha içten daha sıcak geliyor insana
hangi fütursuzca düşünen insan bulmuş arkadaşım kelimesini anlamıyorum.
nefret ediyordum duyduğumda,sanki arkadaşım diyen insan, beni skecekmiş duygusuna kapılıyordum.
* hayatımda duyduğum en zorlama hitap şekillerinden biri.. zaten hangi insan arkadaşına arkadaşım diye hitap ederki..
forumlarda falan tanışmışlığı olmayanlar birbirlerine bişey anlatırken iyice tezahür eder..
--spoiler--
arkadaşım senin o dediğin kıl tüy..
arkadaşım insanları yanlış yönlendirme!! ot bok..
arkadaşlar ortamı germeyelim..
--spoiler--
* sözde samimiymiş gibi gözükme lafı. alttan alta sataşma ve tehdit anlamları taşır.
bu laftan hoşnut olmadığınızı belirtirseniz* "insan gibi konuşuyoruz lan senle" derler hödükler.
* klibi izlenesi nejat alp şarkısıdır. şarkının başındaki kısa özette nejat alp' in gülerek boynuzlandığını anlatması ise ayrı bir maceranın konusudur. youtube' da şarkı için çekilen amatör klipler izlenilesidir.
* doğru kişiye söylenmelidir. aksi halde arkadasim dediğiniz insan düşmanınızdan beter olabilir.
* şarkının yabancı versiyonu için:
* arkadaşım
Şiir:
sevgi ne güzel şey degil mi?tanrı'nın bize verdiği en güzel hediye,hiç olmadık zamanda içimize alev gibi
düşen dünyadaki en güzel duygu bence hayatın gerçek anlamı dimi? SADECE SEVGiLi ANLAMINA
SÖLEMiYORUM BÜTÜN SEVDiKLERiMiZiN KIYMETiNi BiLMELiYiZ ÇÜNKÜ ONLARI NE ZAMAN
KAYBEDECEĞiMiZi BiLEMEYiZ Ki ONLARI NE KADAR ÇOK SEVDiĞiMiZi SÖLEYECEK ŞANSIMIZ
OLMAYABiLiR sevgi dedimde aklıma ne geldi biliyomusunuz? gecenlerde basimizdan bi olay gecti aylarca beraber olduğum bi sevgilim
vardı, gözümden bile sakındığım o kadar güzel bi kızdıki anlatamam deli gibi kıskanıyordum hiç bir
arkadaşıma tanıştırmadım onu bi gün evde oturuyduk o mutfaktayken ben hayatta hiç yapmadığım
bişeyi yaptım,ve onun telefonundaki mesajları okudum bide ne göriyim dersiniz AŞKIM CUMARTESi
SAAT 2 DE KADiKÖY iSKELESiNDE BULUŞALIM MI? diyen bi mesaj keşke okumasaydım tabi saat 2de
bende ordaydım aman allahım gözlerime inanamadım HAYATTA EN ÇOK SEVDiĞiM VE YILLARDIR
AYNI SAHNEYi PAŞLAŞTIĞIM PiYANiST ARKADAŞIM OZAN BENi ONUNLA ALDATMIŞTI YEMiN
EDERiM BEYNiMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM KISACASI AYRILDIK duydumki 20 gün sonra onuda terk
etmiş bizim semtte küçük bir meyhane var orda gördüm ozanı dertli dertli içiyordu gözleri dolu dolu
kadehimi kaptığım gibi oturdum yanına ve ona dedimki
sonra şarkıyla birlikte..:
nejat alp
_senmiydin sevgilimi çalan? anladımki dostluklar yalan sen olamazsın bu canımı acıtan beni sırtımdan vuran
ozan
-benmiydim seni böyle yakan sevdiğine kem gözle bakan bilmiyordum onun senle olduğunu nasıl yaptım sana bunu
nejat alp:
-ben onu delice sevmiştim gözlerine cennet demiştim bir daha hiçbir gülen göze inanmam yıkılırım ben hala...
ozan:
-çıkarsızca sevdim ben onu böylemi olacaktı sonu sen de yandın bu aşkta bak bende yandım HAK ETMDiK BiZ BUNU!!
nejat alp:
-ilk bahar kışa döndü bu zalimin yüzünden DOSTUM SENiN Bi SUÇUN YOK ANLIYORUM GÖZÜNDEN
ozan:
-seni üzgün görmektense bu kalbimi yakardım öleceğimi bilsemde aranızdan çıkardım
nejat alp & ozan:
-evet sende bende yandık bir şeytanı melek sandık bu hayattan bir ders aldık iKi DOST BiZ BiZE KALDIK... HADI BOŞVER DOSTUM O UTANSIN !!...
* kahkalar eşliğinde dinlerken dikkat edin tekrar tuşuna basmayın diye uyarmak istediğim nejat alp şarkısıdır bu. fark ettirmeden kendini dinlettiren türden.
* komedi dukkanindaki haşin yönetmenin tolga cevik'e seslenme nidası,
diğeri için Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |