![]() |
baba oldugunda beni daha iyi anlayacaksin * babanın, çocuğa bir kısıtlama getirdiğinde veya uyardığında ve neden böyle davrandığını açıklamakta zorlandığında kullandığı söylemdir. * En basit , kolay ve cabuk olaydan siyrilma cesidir. Bu cümle olmasaydi babalar kendilerini nasil sunacaklardi diye durup dururken düsünmemize yol acan cümle öbegi... * -baba olduğunda beni daha iyi anlayacaksın -yok yaa! -ohh çok şükür... seni denedim. * "babayı yediğinde anlarsın." demek istiyor. * --spoiler-- - baba oldugunda beni daha iyi anlayacaksin. - ulan manyak herif ziyafette beni zehirledin ben 5 dakka nefes alacak takatim mi var? - aaaa dogru ulan.... moglum ben sana nasil kiydimmmm.... - deli abraham dedikleri kadar varmişin baba. benim agzima sictin hadi neyse ama koskaca ülkenin içine sictin.. ölyüyorum ben ave maria - mogglummmmmmmmmm --spoiler-- * - baba bana bu akşam araba lazım. - olmaz! - niye ya! - baba olunca anlarsın! - ben baba olunca oğlum ne derse yapacağım. - hasss! * baba olmadığımız için, şu an anlamamızı sağlayamayan baba türünün kullandığı cümledir. bir faydası yoktur. * - ama neden ? - işte, baba olunca anlarsın. - ben baba olunca oğlumun baba olmasını beklemeden anlatıcam. olmuyo böyle. - ="^$% ? ? ? * baba olarak ne türlü düşüncelere gark olunmak zorunda kalındığını anlatmaya çabalayan kelimeler dizesi. genelde baba olunca anlaşılıyor zaten. * - sen ileride baba olunca beni daha iyi anlarsin evlat + eeeoo baba sey unuttun mu benim testislerde sorun vardi. - hasss. neyse bak simdi son kez anlaytiyorum, iyi dinle.. --- - iyi dusun boyle olmuyor + niye ama? - ileride baba olunca beni anlarsin ozaman. + baba! fidangulum ben!! muratcan icerde.. - eee...sey..bosver sen.. * ben baba olduğumda sen de beni çok daha iyi anlayacaksın baba. * doğru ama işe yaramayan söylemlerin en meşhurudur. bir babanın çocuğunu ikna edemediği durumlarda başvurduğu nafile çabanın son kırıntısı niteliğine haiz cümledir. -oraya gitme -neden? -çünkü şey... gitme... kötü orası. -neden? -kötü işte, gitme diyosam kötüdür. -ikna olmadım. -baba olunca beni anlayacaksın. -haa, tamam o zaman. * klasik baba söylevidir kendisi . * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |