Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| doktordan temiz arabaSerbest Kürsü ve Sözlük doktordan temiz araba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * araba ilanlarında sıkça karşılaşılabilecek terim..karşılaşıldığında hipokrat yemininde "arabamı temiz kullanacağım" şeklinde bir madde mi var diye sordurtan iddialı ilan..
* doktor insandan anlıyor arabadanda anlar gibi bir fikre inanmış sokaktaki vatandaşı keklemeyi fırsat bilen doktorlar tarafından her araba satışından ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 12:24 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| doktordan temiz araba * araba ilanlarında sıkça karşılaşılabilecek terim..karşılaşıldığında hipokrat yemininde "arabamı temiz kullanacağım" şeklinde bir madde mi var diye sordurtan iddialı ilan..
* doktor insandan anlıyor arabadanda anlar gibi bir fikre inanmış sokaktaki vatandaşı keklemeyi fırsat bilen doktorlar tarafından her araba satışından önce kullanılan sözcük.
* araba kiralama şirketleri tarafından komisyon alan bazı paragöz doktorlarımızın bu şirketlerin dandik, vuruk, taklalı, her yeri dökülen arabalarını satmak için evrak düzenlediklerine şahit olunmuştur.
* acaba araba doktordan daha mı temizdir diye merak hissi uyandırır.
* camının bi köşesinde doktor diğer köşesinde askeriye yapışkanı ** bulunan nisan ayında aldığım arabamın oldukça temiz kullanılmış olması örneğinden yola çıkarak doğru bir önerme olduğu kanaatindeyim.*
* "abi doktor ya temiz kullanmıstır arabayı. sterildir falan. ben gordum eldivensiz direksiyonu bile tutmuyodu serefsizim" mantıgıyla dusunulen ve ilanlara klima, hava yastıgı ve benzeri artı ozelliklerle birlikte eklenen galerici sloganı..
* araba tamirciliği ile insan tamirciliğinin karıştırıldığını düşündürten durum.doktorluk alanında uzmanlaşmanın giderek arttığını düşünürsek,bir kaç on yıla kalmaz geçerliliğini yitirir kanaatimce.
* saçma bir şekilde doktor=mükemmel insan formülünü savunan görüşle söylenen bir cümle grubu
* bir arabanin sahibinin doktor oldugunu ve arabanin da temiz durumda oldugunu anlatan soz obegidir. oncelikle doktor kimdir? tip doktoru var, dis doktoru var, her turlu bilim dalinin doktorasi var ve doktora yapan da o bilim dalinin doktoru oluyor. bunun disinda orgun egitim haricinde bilgi, beceri ve tecrubesiyle "doktor" lakabi alan binlerce adam var memlekette. yani "doktordan temiz araba" denildiginde insanlara verilmek istenen mesaj cok kafa karistirici.. ben mesela makine muhendisi bi doktorun arabasini bi tip doktorunun arabasina tercih ederim. tip doktoru debriyaj balatasini, vites dislilerini mi bilecek? ama makine muhendisi bilir bunlari. makine muhendisi sarki da soyler, cikita da yer ayni zamanda. ama onemli olan burda arabayi bilmesidir. bana ne digerlerinden.. bi de temiz diyolar, ne temizi? neye gore temiz, kime gore temiz. benim bi arkadasim var haftada bir yikanir, mis gibiyim diye dolasir ortada essek kafali.. temizlik gorecedir, araba genel gecer kurallara gore temiz bile olsa, bana ne temizliginden eger motor bitmisse, temiz araba degil yuruyen aksami calisan araba gider. ben su ana kaar temiz diye iyi giden bi araba gormedim. bunlar paradokslardir, hayatin ustunde durulmayan sallanan anlaridir, olaylaridir..aslinda hepsi acidir...
* arabayı kullanmaya vakitleri kalmadığı için olsa gerek kullanılan söz. doktorların işleri sabit bir mekandadır. arada geceleri nöbet mevzuları olur. bir de muayenehane varsa işin içinde, gelin siz düşünün.
* hayır doktor' dan temiz ne demek ? yani her araba kullanan doktor arabayı temiz kullanacak diye bir kaide yok ki kardeşim ? belki vitesin üzerinde adam fahişelerle macera yaşadı. ya da direksiyonla tatmin etti kendini. peki ya dikiz aynasındaki yapışkanlıklara ne diyeceksin ?
kıssadan hisse arabasını satan doktor da olsa, hemen inanıp almayın. yani doktordan doktora fark var o yüzden söylüyorum.. *
* içinde sigara içilmemiş olanı kaymakli ekmek kadayifi gibi olan önermemsi...
* doktordan bile temiz, hijyen sahibi, kullanılmış arabadır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |