| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük turk genci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * "türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır rejimi ve devrimleri benimsemiştir. bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * "türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır rejimi ve devrimleri benimsemiştir. bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. hemen müdahale edecektir. elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. polis gelecektir asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. genç polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. mahkeme onu mahkum edecektir. yine düşünecek: demek adliyeyi de islah etmek, rejime göre düzenlemek lazım! onu hapse atacaklar. kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber bana, ismet paşa'ya, meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. müdahale ve hareketimde haklıyım. eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir iste benim anladığım türk genci ve türk gençliği!" mustafa kemal ataturk hayalindeki türk gencini böyle tanımlamıştır. * artık mtv izleyip onlar gibi giyinen onlar gibi dans etmeye çalışan ya da babasının cebine koyduğu parayla ortalarda dolanıp ona buna hava atan ya da gazeteyi sadece bulmaca çözmek için alan ya da kitap okumaktansa nette takılmayı tercih eden ya da zehir gibi * beynini amerikan eline teslim eden ya da öyle veya böyle bir üniversite bitirip hayatını kurtarmak için debelenen savrula savrula savrulmuş bir gençliktir. hala aradığı kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu farkedememiş yazık bir gençliktir. * ziyan olma yolunda ilerleyen, kendi degerlerine sahip çikmak yerine batiya oraya buraya özenen genctir. * aslen türk genci olarak değilde, mustafa kemal ataturk'ün bursa nutku olarak bilinen söylem. bu nutukta atatürk'ün özellikle böyle sert bir tutum takındığını düşünüyorum. çünkü daha yeni filizlenen türk devrimi ancak bu tip söylemlerle tutunabilirdi ve ne kadar kötümser olursak olalım, realite şudur ki bu devrim tutmuştur. eğer tutmasaydı, şu anki bariz saldırılara karşı devrim ve türk gençliği kendini koruma refleksi geliştirmezdi. * benliğini kaybetmiş topluluk. kimi araba farsa, kimi frenke anglosaksona özenir. oysa türk olun demek komedidir, aptallıktır, saçmalıktır onun için. kimi bilmişe göre ise aşırı milliyetçiliktir. kendinize gelin. kendimize gelelim. * 80 küsür yıllık kültür ile biliyorum delisi gençlik. * hayatı sınavlar içinde geçmiş, lüzumsuz binlerce bilgiyi ezberlemiş * , arafta dolaşan, kafası karışık, kültür emperyalizminin tokadını yemiş, düşmüş, kalkamamış, çoğu zaman b.k atılan ister özal çocukları densin ister kayıp kuşak , dünyanın hem en güzel hem de en zor ülkelerinden birinde nefes alan ve birçok olumsuzluğa rağmen umudunu kaybetmemiş güzel çocuklardır.. olumsuz özellikleri yok mu? sayfalarca yazılır.. olumsuza vurgu boş nefes.. * turk mılletı harıc tum mılletlerın ımrendıgını dusundugum genclık. * --spoiler-- Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız * , Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız * , Kanla, irfanla * kurduk biz bu Cumhuriyeti, Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız * . --spoiler-- baska söze ne gerek. * dışa özentinin tavan yaptığı *bir gençlik... kitap, dergi, gazete... vb. lerden bihaber bir gençlik... alkolik olan ama alkoli sevdiğinden değil alkoliğim ben demek için... sigara içen * ama kendini ben erkeğim diye gösterebilmek için... sinemaya gidip m* a* e* filmleri izleyen gençlik... sevgiyi sexten ibaret sanan gençlik... türklüğü kavga sanan gençlik... * ab ye girme yolunda belki de üzerine en çok görev düşecek olan fakat bu görevlerini yerine getirmesi pek de kolay olmayan, türkiye nüfusunun çoğunluğunu teşkil eden topluluk. gözlemlediğim kadarıyla özellikle okumayan, düşünmeyen, silkinip kendine gelmek istemeyen mi yoksa silkinmemeyi mi tercih eden, pozitif düşünemeyen, ileriyi göremeyen mecburen doğmuş tesadüfen yaşayan insanlar topluluğu. bir türk genci olarak maalesef durum pek parlak değil. * %90 ı abazadır bunların.
Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayınBir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük turk genci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * "türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır rejimi ve devrimleri benimsemiştir. bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi