![]() |
scrubs * jeneriğinde yer alan ı'm not superman şarkısı superdir. * bugünkü bölümün son dört dakikasında tıngırdayan şarkı beni benden almıştır... adını biliyor muyum?* * hastanede geçen garip olayların ele alındığı hoş esprilerle beslenen cnbc-e de gösterilmeye devam eden yapım.. * jd karakterinin her bölümde beni kopardığı hastane dizisi.özellikle turk ile oynadıkları finger or toe oyunu beni ziyadesiyle uçurmuştur. * yönetmenliğini jd karakterinin yaptığı.arada girilen hayallerle beni ally mc beal dizisine götüren o günleri özleten mükemmel doktor stajerlerini anlatan dizidir. * her perşembe 20:30'da cnbce'de yayınlanan delişmen komik dizi * izLediğim en komik diziLer arasında iLk 3'tedir...özeLLikLe sonda biz izLiyeciLere verdiği güzeL mesajLarda cabası...her karekteri oLaydır...mükemmeLdir... * Komedi ve drama unsurlarını içinde bulunduran , gülme efekti kullanmayan ve de kaliteli esprilere sahip güzel dizi.Konuk olan kadın aktrisler de çok güzeldir. * az once dizideki karakter turk e gonderme yapma amaciyla turk olarak sarikli ve sakalli bir adam koyduklarini gordugum dizi. soyle de bir diyalog gecmistir: -i'm a little sick of the turks. -excuse me? -oh not you, omar, i love your people. bu sahne sayesinde sogudum diziden evet. * izlenilesi bir dizi. şimdiye kadar izlediğim komedi dizilerinden en iyisi diyebilirim. * jd ve turk'ün muhteşem ikliyi oynadığı dizidir, izlenilmesi tavsiye edilir * * güzel bir cnbc-e dizisidir.günlerini ve saatlerini bir türlü takip edip izleyemediğim dizidir. * persembe gunleri cnbc e'de saat 20 : 30'da yayına giren izlenesi dizi. * cnbc-e nin en iyi, izlenesi dizilerindendir. öğrenci olduğuma ve bu yüzden izleyemediğime lanet ettiğim dizidir. jd abimiz terfi etmiş burdan hayırlı olsun diyoruz. * cnbc e nin keyif veren izlenilesi dizilerinden ayrıca her bölümün sonunda bir ana fikir belirtmesi ya da bazen hüzünlü olaylara dokunup iyi bir son hamle yapması da ayrı bir tat veriyor. * hastane dizilerine bambaşka bir bakış açısı, soluk getiren dizidir. jd - doktor cox atışmalarını izlemek müthiş keyiflidir. ayrıca, bir de janitor karakteri vardır ki, başlı başına bir fenomen olmuştur. eğlenceli dizidir velhasıl, izlenesidir. * cnbc-e derginin dediğine göre turk'un cep telefonu numarası 1-916-2255-8875 imiş. ha ben aramadım, o ayrı. ayrıca çok iyi bir durum komedisi dizisidir.* * --spoiler-- bu haftaki bölümünde kareem abdul jabbar'ın, kısa da olsa yer aldığı dizidir. --spoiler-- * dr cox'un diyaframının manyak gelişmiş olduğunu düşündüğüm -yoksa o kadar kallavi cümleyi bir solukta nasıl söyleyecek- süper dizi... bir de şu adresten http://scrubs.mopnt.com/fun/personality/ dizide hangi karakter olduğunuzu test edebilirsiniz... janitor çıktım ben...* * http://www.youtube.com/watch?v=20Of_mna-Rs + * doktorların, hemşirelerin, kısaca tüm hastane personelinin giydiği, muhtelif renkleri mevcut olan, alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşan, gayet rahat nöbet kıyafetlerinin ingilizce adı. testinde turk * çıktığım dizi. * http://scrubs.mopnt.com/f...ity/index.php?result=turk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |