Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

artik kisa cumleler kuruyorum

Serbest Kürsü ve Sözlük artik kisa cumleler kuruyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çene sağlığı ve gürültü kirliliği açısından olumlu olabilecek bir yaklaşım. * şebnem ferahın 2.stüdyo albümüdür.Belkide gelmiş geçmiş en iyi şebnem ferah albümüdür.Özellikle sert rtimler üzerine kurulmuş müzikte ön plana çıkan ana kısım ise herzamanki gibi sözler olan**dinlenesi albüm... * ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

artik kisa cumleler kuruyorum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 12:50 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart artik kisa cumleler kuruyorum

* çene sağlığı ve gürültü kirliliği açısından olumlu olabilecek bir yaklaşım.

* şebnem ferahın 2.stüdyo albümüdür.Belkide gelmiş geçmiş en iyi şebnem ferah albümüdür.Özellikle sert rtimler üzerine kurulmuş müzikte ön plana çıkan ana kısım ise herzamanki gibi sözler olan**dinlenesi albüm...

* yüksek sesle kitap okunursa üstesinden gelinebilecek durum.

* sözleri çok anlamlı olan , aynı anda hem hüznü hem gücü bünyesinde barındıran süper şebnem ferah şarkısı.

* kısa cumle kurmaktır. kelimeleri birbirlerine baglayıp uzuncana cumleler kurmak yerine kısa ve öz şeyler söylemektir. genelde Boğazı şişen insanlar yapar. böylelikle çok konuşmayarak acıyı hissetmezler.

* şebnem ferah'ın harika parçalarından birtanesidir.

* derdini kısa cümlelerle anlatma hevesinde olan cırtlak sesli bir kadının özünde hiç de özne, yümlem, tümleç gibi öğelerden oluşan, gayet uzun cümlesi.

* tek kelimelik , kısa kısa , noktası olmayan , virgüllerle dolu bir cümledir . bir de sebnem ferahyorumu vardır .

Sizi bilmem, ama ben karar verdim.

Su gibi duru olup hep akmaya,

Başka sular tanıyıp, çoğalmaya,

Dalgalanmaya, taşmaya...

Son günlerde çok düşünür oldum,

Zor zamanları çabuk atlatır oldum.

Yalnız mıyım insanlar içinde?

Arkadaşlarım, aşklarım içimde.

Yara aldım bundan iki yıl önce,

Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce

Artık kısa cümleler kuruyorum,

Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda.

Kabullendim herşeyi olduğu gibi.

Yola çıktım, yarınlara...

Son günlerde çok düşünür oldum,

Zor zamanları çabuk atlatır oldum.

Bakıyorum aynaya her gece,

içim rahat, biraz yorgunum sadece.

Hayatıma giren herkese,

Yaşanmış her şeye

*

* lirikleriyle bağımlısı olunan ama şebnem ferah'ın konserlerde pek söylemediği, 2. albüme ismini veren şarkı.

* kendine bir hedef belirleyen kimsenin hedefe istediği zamanda ulaşmak için başvurduğu yöntem. lafı kısa kesmek, 5 cümleyle anlatmak yerine 2 cümlede özetlemek.

* eskiden uzun cümleler kuran ama artık kısa cümleler kurmayı tercih eden birisinin söyleyeceği sözdür. konuşma dilinde kısa cümleler kurmak mesajın net olmasını saglaması açısından güzeldir. yazma dilinde uzun cümleler tercih edilmelidir ki yazı süslü ve etkileyici olsun. mamafi bazı koşullar altında * * yazma dilindede kısa cümleler kurmak zorunda kalınabilir.

* artık kısa cümleler kuruyorum

konuşursam o da...

susmak benim seçtiğim sakin eylemsizliğim...

* artik kisa cumleler kuruyorum,

cunku:

"dibilgisi, yazim kurallari ozurluyum. uzun uzun yazinca siliyor, vicdansizlar"

cunku:

"uzun uzun yazinca, sacmaliyorum. gotumden, kicimdan uyduruyorum"

cunku:

''uzun uzun yazinca, lafin sonunu getiremiyorum. dallayip budakliyorum, komik oluyorum"

cunku:

copy paste yapmayi sevmiyorum".

* " ..bakıyorum aynaya her gece

içim rahat, biraz yorgunum sadece

hayatıma giren herkese, yaşanmış her şeye

teşekkürler, büyüyorum sizinle.. "

* şu anda dinlediğim,ve burda başlığını görünce oha lan falan filan olduğum,gayet anlamlı şebnemin güzel sesiyle anlamına anlam eklenen,şebnemin beni anlattığı güzel şarkılarından sadece bir tanesi...

* sizi dinlemekten - anlamaktan vaz geçen insanlar karşısında yapabileceğiniz tek şey. zamanla kısa cümleler bile kurmazsınız. sadece susarsınız..

* hayatı öğrenme yolunda ilerlemenin olduğunu kanıtlayan anlamlı cümle ve şarkıdır...

* yorgun düşmüş bir düş gezgininin,

ya da tek bir tebessümün suretinden çok görüldüğü bir bünyenin,

veya anlaşılamamış, anlaşılamamakla da kalmayarak anlatmak istediklerinin, karşısında beliren suretler tarafından anlaşılmak bir yana alaşağı edilmesi ile hüsranların zifiri karanlık derinliğine diyar eylemiş,

hayatı uzun uzadıya sıya yaşamanın, yaşanılan hayat içerisinde artık değersiz kılındığını fark etmiş,

emek ile sevda ile ve aşk ile harmanlayarak var ettiği bilginin ve tecrübeleri ile sıvadığı düşüncelerinin, dışsal etkenler nedeni ile sıvasının dökülmeye yüz tuttuğunu fark etmiş suretin dilinden dökülen,

belki idealler karşısında beliren suretler karşısında bir teslim ifadesi,

belki insanlara bir şeyler anlatmak için çırpınmanın anlamsız olduğunu, çırpınan insanlara, çırpındıkları tarafından gösterilen vefasızlıklar ertesinde beliren bir tepki ifadesi,

belki de yaşamın gelip geçici olduğunu, dertlerin ve tasaların insan tarafından yine aynadaki yansıyan surete savrulduğunu ve kısacık yaşamda, yaşamın kısalığı gibi, insanlara katılmak istenen düşüncelerinde çerçevesi küçültülmüş resimler misali boyu kısaltılmış cümleler ile demlenmesini işaret eden,

insanın, yaşam seyrini ve bu seyre yön veren hayat felsefesini bir anlamda değiştirdiğine işaret eden ifadedir.

aslında bu ifade çok gizler içermektedir ve kişiden kişiye farklı selamlar göndermektedir. felsefe yapmak mıdır lan yoksa, artık kısa cümleler kurmak.

yoksa kaçmak mıdır uzun, derin, ağrılı, sancılı ya da bol acılı düşüncelerden veya bu yollu düşüncelere yol veren, hayatın içinden gelip, insanın içine işleyen duyarsızlıklardan, gamsızlıklardan, mantıksızlıklardan veya ters yola sapışlardan.

hele bir yazar için bu ifade bir anlamda ters yüz etmektir, duruşunu ve yürüdüğü yolu. neden kısa cümleler kurmaya itilmiştir ya da zorunda bırakılmıştır bir suret.

mecazi anlama geldiğini varsayar ise "kısa cümleler kuruyorum" ifadesini, aslı belki de

beklentilerin küçülmesidir,

belki adımların aralıklarının kısalmasıdır,

belki umutların erimesidir,

belki hedeflerin küçülmesidir,

ve belki de aşk için, sevgi için çarpan yüreğin ufalmasıdır, o mecazi anlamın gerçek anlam yüklenmiş hali.

belkiler gözlerin önünden akıp götürülür hiç kuşkusuz, her surete özgü yaşam ile.

ah ulan gördünüz mü ? yine nasip olmadı kısa cümleler kurmak, bize.

* -artık kısa cümleler kuruyorum

-git, uzun kur, gel...

* en güzel şarkıları bugun ve kalbim olan şebnem ferah albümü.

* hayatın verdiği hayal kırıklığının insanda oluşan doğal sonucu.

* "Artık açıklama yapmaya, konuyu açmaya, zaman kaybetmeye gerek duyamayacak kadar yorgunum" veya "çevremde konuşmaya değer bulduğum birisi yok, isteklerimi özetle anlatıyorum" anlamına gelebilen cümle.

* 1999 yılında çıkan şebnem ferah albümüdür ayrıca. tracklist şöyle:

1

* vodafone' un yeni reklamlarının mottosu olabilecek yargı.

* can kiriklari ndan daha vurucudur bu parca,tas atana gül demeti vermek gibidir ancak bol diken lidir bu güller,öyle dikenlidir ki tuttukca kanatır...***

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« janis joplin | autumn »