Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

vasiyet

Serbest Kürsü ve Sözlük vasiyet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * romantizma track 4 fecra dal!.. fedai cembiyeleriyle cenkte kaldi, surlarimda kahpe uyuya daldi. suretim $arap misali eskidikce degeri artti. serserim sevim giotin alti. kalbimde senede kac kez birisi idam aldi? $aibelerim $airimdi, $akaci meburi sifatti. rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

vasiyet

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 12:54 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart vasiyet

* romantizma track 4

fecra dal!..

fedai cembiyeleriyle cenkte kaldi, surlarimda kahpe uyuya daldi.

suretim $arap misali eskidikce degeri artti.

serserim sevim giotin alti.

kalbimde senede kac kez birisi idam aldi?

$aibelerim $airimdi, $akaci meburi sifatti.

rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular agirladim agir agir.

reevanlarim..

gune$tim bir ara yagmur, oldum.

kendi deryalarimda kendimi zorla bogdum.

spekulatif du$lerin spazmi var.

stagflasyon onlemliydi, sozumu kesme giri$iminde bulunan herkeseydi radikal argolar.

soyle ne zaman bitti a$ka dair tangolar?

her i$te bir racon var.

haydi egoma sponsor ol!..

ecemle ecele giderim. rabbenami bir hic ugru tersledim.

offff ha$aaaaaaaa!...

bir dilekti vurgun oldu, vodka redbull cigere doldu.

sagopa nadir sarho$ oldu.

cemre gec de olsa du$tu.

kelimelerdi kerimelere ve kertelerime munzeviydim.

dunveyi senaryolarda "rap" denen bahirdim.

munasebetsiz kufru bastim, onurun canini yaktim.

alti senedir aklindayim, cekemedin farkindayim.

rapimtraksin, sen reel degilsin.

yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac e$lisin?

muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz..

anonim oldu haykiri$larim

az once dogdum

halatim yirmi yedi bogum

sele gitti agustosum

vasiyet etmek istedim $arkilarimi kizima, hep sonunda kendimi vurdum.

sarjoru doldurdum..

ko$tugum bu yolda yarimi sonladim ve kocaman adama dondum.

sanma cok tela$liyim, durgunum biraz.

solgunum yuzum, bitkinim ufaklik.

sen de gel pe$imden amma cok cali$!..

duvarda yazmaz her kural,

yumruk yersin yilma kalk, dayan!..

bu abi yerle cok sevi$ti.

du$mek hic ayip degil, kalkmasini bil!..

ve acele et $u gozya$ini sil!..

sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayanadim.

buraya kadar geldim 27 adim.

takma kendimden can sikintim, onceden beridir bir olum takintim.

bunu da yuzume vurmasinlar sade evde yuzum asik, di$arda sempatik takildim..

* sagopa kajmer'in romantizma albümünde yer alan,savaş resimlerinden oluşan bi klibe sahip,alttaki sample'ı harika olan ve sözleriyle insanı büyüleyen hoş şarkı.

* Bir kimsenin ölümünden sonra yapılmasını istediği şey.

* hiphopdan haz etmesem de süper olduğunu söyleyebileceğim bir sagopa kajmer şarkısı.

"duvarda yazmaz her kural"

* nazım hikmet in bir şiiri , ayrıca volkan konak da bu şiiri okumuştur.

* sagopa kajmerin klip çektiği ezberlenesi şarkı.

* "..sözümü kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar.."

burada herkezzzzeydii dese de,

"..bunu da yuzume vurmasınlar sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım"

burada da seeempatik şeklinde okuyarak e krizi yaşatsa da her daim dinlenesi sagopa kajmer eseri..

* sagopanın son albümden bir şarkısı. şarkıya çektiği klip kral tv video müzik ödüllerinde ödül almıştır.

* klibi iç parçalayıcı görüntülerle bezenmiş ve defalarca dinlenilecek olan sagopa şarkısı..

* ahmet yılmaz eseridir.

Vasiyet

Gidenler eşlerine, evlatlarına , arkadaşlarına, dostlarına yazıp bırakırken ben sana yazmak zorunda kaldığım için beni affet, beni affet Baba!

Hiç bir zaman senin istediğin gibi bir evlat olamadım. Biliyorum, hoş kendi istediğim gibi de olamadım ya. Ne fark edecekse!...

Yağmurlu bir akşam üstü parkamın sırtı delik deşik, kafam gözüm darmadağın getirip bırakırlarsa evin önüne sakın, sakın üzülüp dövünme! Ve hiç düşünme nedeni! Soranlara, soranlara ömrü sokak çocuklarıyla, Eylül çocuklarıyla, onun bunun çocuklarıyla ve en sonunda da ittifak çocuklarıyla kavgayla geçti dersin.

Şimdi, şimdi hep özlediğim bizim çocukların, ülkü çocuklarının yanında dersin, olur mu?

Sıradan bir mezar, sıradan bir tören istiyorum. Tıpkı dokuz can, dokuz yiğidim, dokuz gardaşım gibi.

Cenazeme gelen, cenazeme gelen kotlu, parkalı, ikibin içen arkadaşlarımı benim yerime koy, benmişim gibi sev, anlamaya çalış onları! Onların, onların yaşanan bunca şeye rağmen beni sevdiklerine inanıyorum. Dilerim öyledirler.

Ama tabutuma tutunup en öne geçmeye çalışan, güneş gözlüklerinin altında timsah gözyaşları döken gravatlı godoşları pehhh, boş ver gitsin!

Velhasıl, vasiyetimi ve sıkıntılarımı yine sana, arabamı teşkilata, kavgamı ve aşklarımı genç kardeşlerime, ağacımı, ağacımı yeni ozanlara, silahımı, sazımı kitaplarımı ve inadımı oğluma, sevgimi kızıma, sabrımı kadınıma, türkülerimi, türkülerimi her şeyden çok sevdiğim halkıma bırakıyorum. Bana, bana hakkınızı helâl edin!

* bir ozturk ilmaz albümü.

* kral tv ödülünü alan enfes şarkı insan klibi izlerken ağlayası geliyo,ödülü veren angut sogapo kejmar ya da buna benzer bi şekilde okumuştur.tanınmasa da yaptığı işlerle gonullere taht kuran insan

* Öldüğümü kimseye söylemeyin

Dostlar ve düşmanlar

Yalvarıyorum, çıkmasın benim için

Bir haber gazetede

Hiç söz edilmesin

Ne bir anış ne bir duyuru

Öldüğümde kefenlemeyin beni

Bir çarşafa sarın çırçıplak

Çiçek filan da istemez

Yatağımın üstünde mum bile yanmamalı

Sıradan ikinci sınıf bir cenaze arabası, yoksullar için olanından, sade,

Gelmesin peşimden kimse

Ne akrabalar ne eş dost

Yalnızca cenaze arabası, at ve arabacı

Olmasın başka biri ardımda istemem

Bırakın yakılsın cesedim savrulsun küllerim

Çünkü benden

Kalmamalı hiçbir şey geriye

Küllerim bile

Ama yapamazsınız bunu

Gönderin küllerimi Sicilya'ya

Doğduğum Girgenti kasabasında

Gömün alelâde bir kayanın altına

*

* 2005 yılında çıkan romantizma albümünün bir şarkısı. sagopa kajmer'in en sevilerek dinlenilen bir şarkısıdır.

* Kendinin bilgesi olana

bir mola yeridir dünya

ses ve tendir asıl olan

bir de düşünen insan

Ateş soğur ansızın

düşülür kuyulara

ne bir ah ne bir soluk

dönüşüm başlar hemen

toprağın kucağında

Çamlara karışır hayat

dağlara ormanlara

çiçeklerle çoğalır,

işi olmaz yaşayanın

ölümden ötesiyle

Yakın beni ey dostlar

gömün külümü saksıya

adı ne olursa olsun

tohumları serpiştirin

baharı bekleyin sonra

Güllere sorun beni

dallardaki böceklere,

yaşamın bu boyutunda

sonsuzun sesini dinleyin

hiç bitmeyen o türküyü.

* *

* grup yorumun son albümünden tecriti anlatan parça.sözleri de şöyle

Saçlarımı al Karadeniz

Hırçın dalgalar tarasın

Aç bağrını ey Anadolu

Sar göğsüne, sen anasın

On sekiz demir kapı, ardında tuzak

insandan, topraktan, hayattan uzak

Yüreği alevden bir kız, yanıyordu yıldız yıldız

Bir ses oldu gökyüzüne, çığlığı deniz

Tecrit,

içeride bedenim tutsak

Dışarıda düşlerim tutsak

Umutsuzluk bize yasak

Kapıları yakıp geldim

Alevlerim isyandır

Umudu kuşanıp geldim

Sıcaklığım sevdamdır

Mezarıma güller dikin, bir de mimoza

Kokusu umut olsun bahara yaza

Bu ayrılık değil canım, susamışa su vermektir

Vatanını, derya deniz sevebilmektir

Tecrit,

Sırat köprüsünden ince

Onurumuz candan önce

Sevdam büyür direnince

* nazım hikmet'in anadolu'da bir köyde, bir çınarın altında upuzun yatmak istediğini söylediği, vatan özlemini ve sevgisini belirten yoldaşlarına olan vasiyetidir. " uyarıma gelirse bir de tepemde çınar olursa" dizesine karşılık grup yorum "haziranda ölmek zor" isimli parçasında duygularını seslendirmişlerdir.

* tecrite en güzel isyan. erenin ve öznurun sesinden. ölüm orucunda olan bir direnişçinin vasiyetinden uyarlanmıştır.

BiR DiĞER SEBEBi

* sagopa kajmer'in farkı.

* yıllar önce çıkan öztürk ilmaz albümü. ben daha yeni dinledim ve kafamı duvarlara vurdum süper albümmüş lan.

* albümde, kendinden önceki şarkı bebegim oldu, kendinden sonraki şarkı* ise ilgisizlik hastaligi'dır.

* müziği süper, nakarat kısmında coşturan bir sagopa kajmer klasiği.

"anonim oldu haykırışlarım... "

* sagopa kajmer'in yaptığı ve rap'in gücünü sonuna kadar kullanıdığı parçası. rap sevin sevmeyin, sagopa dinleyin dinlemeyin seveceğiniz parça.

* --spoiler--

sen de gel peşimden amma çok çalış!..

duvarda yazmaz her kural,

yumruk yersin yılma kalk, dayan!..

bu abi yerle çok sevişti.

düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil!..

ve acele et şu gözyaşını sil!..

--spoiler--

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« silverplated | nebula »