Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

pis cocuk

Serbest Kürsü ve Sözlük pis cocuk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 4.Nesil yepyeni bir yazar kardeşimiz. An itibariyle son iyi oylanan entryleri ve son kotu oylanan entryleri yok. O derece yeni yani. * * temizlenmeyi henüz öğrenememiş çocuktur. * yeni bir genç arkadaş. hoş gelmiş * haydi bakalım sözlükte hemen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

pis cocuk

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:24 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart pis cocuk

* 4.Nesil yepyeni bir yazar kardeşimiz. An itibariyle son iyi oylanan entryleri ve son kotu oylanan entryleri yok. O derece yeni yani. *

* temizlenmeyi henüz öğrenememiş çocuktur.

* yeni bir genç arkadaş. hoş gelmiş * haydi bakalım sözlükte hemen yükseleyim ön plana cıkayım diyosan bir tavsiye. dine, imana, türbana laf atackasın. gerci ßir kaç yazını okudum hiç de fena gitmiyosun.

* eski yazarlardan birinin nicki ama hadi hayırlısı. allah yanında olsun herzaman. güzel dualarla birlikte yeni nickinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

* hoşgelmiş. temiz olması dileklerimizle.

* bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş bir zavallı, pis çocuk. hakaretinde uslubu vardır, ama adamın katmanında pislik akıyorsa, sonuçta elbette, çıkan sonuç pislik olacaktır.

rahmetli barış manço nunda söyledigi gibi, altın hiç çöpe düşse degerin kaybeder mi, tenekeyi parlatsan, çeyrek altın eder mi?

hı eder mi...

* bak sen, ben arif saga bir şeyler söyledim diye ne kadar sinirlendin, bana neler yazdın, hakaret ettin, seni şikayet etmiyorum, senin utanç vesikan olsun diye ismimin altında tutacagım o yazdıgın şeyleri.

en büyük cehalet karşıdakini dinlememektir, hakaret ettigin, o toplanan insanların peygamberine sövüldü orada, orayı da yakmamışlardır, yakanlar başkalarıdır, o ayrı mesele.

* Hakikaten kendini müneccim sanan, bazı durumların kendine malum olduğunu düşünen yazarımsı kişilik.

Aşağıdaki satırı özel mailime göndermiştir kendisi.

"zaten normalde de sen atatürkçü veya kemalist değilsin." *

Buna karşılık kendisine verdiğim yanıt ise, " sen müneccimmisin yoksa sana malummu oldu? Bizim buralarda aptala malum olur?" diye yanıt verdim ve yanıtımın arkasındayım !!!

Tabiki bu yanıtı alır almaz hemen yönetime koşarak beni ispiyonlamış. Ve sanırım hesabın iptalini sabırsızlıkla beklemiş olacak ki, "avsallar" başlığında umduğunu bulamayınca ağlamaya başlamış.. Canımsın benim.

"100 metre uzaktaki ampulun kac watt oldugunu tek bakista anlarim." diyerek hala aklı sıra laf soktuğunu sanarak müneccimlik

* yapıyor.

Yahu yine söylüyorum. Sana malum mu oluyor !

Bizim buralarda malum olanlar hakkında iyi şeyler düşünmezler haberin olsun !

Oturduğun yerde ahkam kesmeyi bırak, varsa elinde belge ve bilgiler onlarla konuş. Ya konuş bizimle bildiklerini paylaş, ya da sus. Müneccimliklerle bu işler olmaz.

Bakınız Bekir Coşkun'a. Bakınız Emin Çölaşan'a. Onlarda 22 Temmuz seçimleri öncesinde müneccimlik yaptılar, "bize malum olur" dediler ama olmadı. Ne umdular, ne buldular. Daha sonra "ayda yaşadıklarını" itiraf etmek zorunda kaldılar.

* "hakaretin alâsını yaparım evlat, gözünün yaşına bakmam. ama sıkıldım artık. "

diye yazan Pis Cocuk yazara karşılık ise yanıtım kısa ve nettir :

"Elinden geleni ardına koyma çocuk. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ! Dikkat et, umduğun farklı bulduğun farklı olmasın!"

* öyle boş boş etrafına sataşır. başka işi falan yok pek. laf sokmaya çalışır, beceremez. yazık tabi.

* her havlayan köpeğe kemik yetiştirmekte zorlanan insan. fazla havlarlarsa her birine koca koca kemikler verir.

* kendisine üç bir koldan saldıran köpeklerden kaçmayan delikanlı çocuk.. 100 metre uzaktaki ampulun kac watt oldugunu tek bakista anlayan çocuk, güzel çocuk... aşkolsun sana çocuk!!

* "Huylu huyundan, köylü köyünden vaz geçmez" sözünü doğrulayan cahil klavye kullanıcısı.

Yazar demiyorum, yazarlık bir vasıftır, bir özelliktir. Her şey bir yana "basit bile olsa" yazarlık tanımına haiz olabilmek için akli melekelerini kullanailiyor olmak lazım.

Sonra da kalkınca kendisine "malmummu oldu sana?" diye sorulunca kızıyor ?

insanlar hakında iki satırlık yazıdan kişilik / inanç / görüş analizi yapabilmek için ya alim olman lazım, ya da müneccim olması. Ya da aptalla malum olması gerekir.

Yazdıklarına bakılınca sende alimlik yok. Olsa olsa bir tarafından uyduran müneccim olman lazım ya da sana malum olması lazım. E zaten o konudaki düşüncelerimide defalarca belirttim. Kimlere malum olacağı hakkında.

Yazdıklarına bakılınca iki şey geliyor insanın aklına. Ya aklı bir karış havalarda "tın tın" boş teneke misali bir yeni yetme zıpır gençlik. Ya da liseye yeni başlamış ağzı daha süt kokan bir bebe.

Ne olursa olsun her ikiside benim muhatabım değildir.

Hadi çocuğum büyüyünce çık benim karşıma. ikile şimdi!

* Fedakar, cefakar sözlük yazarı

Bu devirde böylesine fekadar bulmak zor artık. Kendi istihkakı olan kemiklerini sağa sola dağıtttığını ifade eden eşsiz varlık!

Bak bir dost tavsiyesi. Bu kadar fadakarlık iyi değildir. Bir bakmışınki kemiksiz kalmışın. Ona göre!

* çok olgun çok dolu dolu konuşan biri.

bunu anlamanız için siyasetmiş politikaymış, bunları bir yana itip yarım saat boyunca insani yönlerden konuşmanız yeterli.

sözlükteki ve dışarıdaki hayatında başarılar dilediğim baterist.

* tü kaka diye ötekileştirilen çocuk*

* geçen hafta içerisinde sözlüğe 1500 kez giriş-çıkış yapmış haftanın en hiperaktif yazarı olmuştur. umarız "sözlüğe hızlı bir giriş yapmak" lafını yanlış anlamamıştır.

kendisine "oha" larımız armağan olsun.

geç de olsa: "hoşgelmiş."

* az önce entry'lerde boğa ekolünü sözlüğe yeni bir akım olarak kazandırdıktan sonra çaylak yapılan kafa dengi yazar.

* yaran bkz'ları ile dikkati çeken, düşüncelerini espri ile harmanlayabilen okunası yazar. şu anda nihilist kategorisinde olması şaşırtıcı. birileri iyi takmış anlaşılan.

* insanda her gün hamama gittigi süpheleri uyandiran yazar.

* pistir mistir.sağlam yazıyor valla...

* entrymi görüp sipariş no: 24344 dahilinde bana dönmüş yazar. "siparişiniz alınmıştır. en geç 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir" dedi.

"peki. kusurlu mal iade edilir. yok ben almam vs kabul etmem.bir de pis olmasın mümkünse temiz olsun" dedim. tabi sevindirik oldum o ayrı. kim 14 şubat öncesi yazdığım özellikte bir insan istemez. hayal bile olsa.

üretici olarak ömür boyu garanti veriyormuşmuş. beğenmezsek farklı renklerde seçeneklerimiz de mevcutmuş. aralarında adı pis olan ama kendi temiz olan birçok model de varmış. yalnız ürün iadesi yokmuş. aman yarabbbim dedim. şimdi defolu bir mal elimizde kalmasın. sonra salla dedim kendime,tüketici kurumu ne güne duruyor. swh.

kafa bir yazar. esprili. allah o'na da tarif edeceği gibi, gönlüne göre birini nasip etsin.

* kendi fikrini cesurca beyan etmek yerine eksiye abanma yolunu seçenlere dakikalardır küfür ettiğini tahmin ettiğim fikirdaştır. merak etme yaz geliyor. ilaçlama falan yapar herhalde sözlük yönetimi. yoksa bu haşeratları eksiltme olayı bize ihale olacak.

* ahlak anlayışı iki bacağının arasına sıkışmış kitlenin bir mensubu.

hiç değilse kendi işinize bakın, size mi kaldı milletin ahlağı kuzum?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« ne ictiysen ben de istiyorum | seyo88 »