Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi

Serbest Kürsü ve Sözlük 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Ankara'da gerçekleştirilen 14 nisan 2007 cumhuriyet mitinginin ardından bu seferde istanbul'da gerçekleştirilmesi düşünülen ve aynı düzenleyici komite tarafından organize edilerek başkentte milyonların haykırışına nefes katılarak cumhuriyet'e, Atatürk ilke ve inkılaplarına, laik demokratik türkiye'nin korunup ileriye götürülmesine, şeriatın bayraktarlığında ülkemizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:29 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi

* Ankara'da gerçekleştirilen 14 nisan 2007 cumhuriyet mitinginin ardından bu seferde istanbul'da gerçekleştirilmesi düşünülen ve aynı düzenleyici komite tarafından organize edilerek başkentte milyonların haykırışına nefes katılarak cumhuriyet'e, Atatürk ilke ve inkılaplarına, laik demokratik türkiye'nin korunup ileriye götürülmesine, şeriatın bayraktarlığında ülkemizin içten içe kuşatılmasının ve ipleri ellerinde tutan iktidarın şeriat bayrağını elde taşıyarak cumhuriyet'in laik, demokratik, çağdaş, bilime dayalı kalkınma yollu gelişiminin üzerini örtme gayesinin engellenmesi amacıyla yeniden kararlı bir duruşun sergilenerek, Atatürk türkiye'sinin sahipsiz olmadığının ve cumhuriyete zeval getirmek isteyenlerin karşısında, yüreği o cumhuriyete duyduğu sevgi ile çarpan milyonların geri adım atmaksızın dikileceğini ankara'dan sonra istanbul'da da dosta düşmana gösterilmesini amaçlanacağı ve amaçlandığı, katılınası ve katılındığı için onur duyulası,bir kez daha cumhuriyete sahip cikıyoruz diye haykırılacak mitingidir.







Bu sefer bu mitingin bir başka önemli yanı ise son günlerde ülkemizde yaşanan sözde vatan için, sözde din için ya da sözde milliyetçilik için yapıldığını dillendiren, cumhuriyet'e kin bileyen din bezirgancıları yahut farklılıkları hazmedemeyip faşizmi yüceltip kutsayanların elinde oyuncağa dönüşmüş beyni yıkanmış silik insanların art arda gerçekleştirdikleri kıyımlar karşısında duyulan endişenin ve tepkininde aksettirilmesi olacaktır ve cumhuriyet yanında bir bakıma demokrasiye de sahip çıkma anlamı taşıyarak, tehlikenin sadece din tüccarları tarafından değil aynı zamanda, milliyetçiliği kendi tekellerine alarak içini doldurdukları zehirli düşüncelerle genç beyinlere aşılama yollu faşizmi yayma amacı güdenlerden de geldiğinin dillendirilmesinin amaçlanması ile de ayrı bir önemde olacak ve belki de bu mitingten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.



* her ne kadar yapılmasını gerekli bulmasam da demokratik bir hakkın kullanımı olması bakımından bir şey denemyecek olan organizasyon.



* yine insanların üzerine yaygara koparacakları saçma sapan baltalamaya çalışacakları miting olacağı şüpheli ve üzerinde "bari bu sefer gelenlerin teker teker isim ve imzalarını alsalar da bazıları tarafından indirildikçe indirilmek zorunda bırakılmasın" tavsiyesini taşıyan mitingdir.



* calisiyor olmamdan dolayi katilamayacagim miting. ne yazik ki 1 mayisa da bu yuzden katilamiyorum, kahroluyorum.







ancak tahmin ediyorum ki basindan ve internetten takip ederken en azindan recep tayyip erdogan'in yeni yaratici tepkilerini gorecek ve duyacagizdir, bir ihtimal sozlukte bunlari irdeleyecegizdir.





* ulan işyerime de yakın , bulunmam gerek. ama çağlayan pis yer be kardeşim sevmiyorum diyerek katılıp katılmayacağım belli olmayan miting.







edit : ayak yapıyorum, lan bensiz miting mi olur. mutlak ordayım.



* nedir şu mitinglerden çağlayan'lıların çektiği? orada yaşayan insanların resmen hayatları alt üst oluyor. miting alanına en yakınında florance nightangle hastanesi var. acil hasta taşıyan ambulanslari miting günlerindei gültepe'nin sokaklarından gitmeye çalışıyor.







ne ipleyen var, nede skleyen.



* katılacak olanların önce ankara'daki kerkuk mitingine katılıp oradan istanbul'a harekete etmesi beklenen eylem.







28'inde tandoğan'da ırak işgali, barzani'nin kendini bilmezliği, türkmen soykırımı..vs. protesto edilir. ertesi sabaha kadar otobüsler kornalar eşliğinde istanbul'a hareket eder. bu arada güvenli



* bolu dağı geçidi denenmiş olur. çağlayan'da dinciler, misyoner karşıtları ve ermeni soykırımı yasaları protesto edilir. anti-amerikan program iyice yerine oturmuş, mesajlar verilmiş olur.







bir taşla, kuş sürüsü avlanır.







...







kerkük mitingi sonrası düzenleme : "çok yalnızım be atam".



* mitingin bildirisi için,



http://www.add.org.tr/



* 14 nisan'da bedenene değilse de, kalben ankara'da olan istanbulluların katılacağı mitingtir. *



* Türkiye demokratik bir ülkedir. Bu ülkede demokratik yollarla mevcut hukuki zemin içinde herkes kendini ifade eder. 'Nasıl olur da parlamentomuz sayın müstakbel cumhurbaşkanını seçmeye çalışırken, dışardan birileri gösteriler yapar da sonucu etkilemeye çalışır' gibi düşüncede olmamak lazım. * Sivil itaatsizlik denen bir kavram vardır. Demokratik kurallara uygun olarak toplumun değişik kesimleri kendilerinin farklı eğilimlerini ifade etmesi son derece normaldir.



* http://www.ntvmsnbc.com/news/406367.asp



* 14 nisan mitingi kadar kalabalik olmayacagini dusundugum miting.



* --spoiler--



Saygıdeğer dostlar,







Türkiye Cumhuriyeti devletinin 11.başkanı olmak üzere Sayın Abdullah Gül'ün hem aday gösteriliş yöntemi, hem de siyasal kimliği, ulusal bağımsızlığımız, yurt bütünlüğümüz, özgür toplumsal yaşamımız açılarından temelli yanlışlarla doludur.







ilk olarak, bir partinin Cumhurbaşkanı adayının o partinin genel



başkanı tarafından adeta atanır gibi belirlenmesi yolunun, bu makamın nitelikleriyle, ulus gözündeki yüce saygınlığıyla bağdaşmayacağı göz ardı edilmemelidir. Bir parti grubunun Genel Başkanına "Cumhurbaşkanı olmak üzere senin belirleyeceğin kişiye oy vereceğiz." diye yetki vermesi, demokrasinin temel ilkelerine aykırıdır, kanısındayım.







ikinci olarak, Sayın Gül, ulusal bağımsızlığımızın, insanlık onurumuzun simgesi, ülke bütünlüğümüzün tapusu olan Lozan Andlaşmasının 80.yıldönümü 24 Temmuz 2003 günü, hem de ABD askerlerinin Türk subaylarının başına çuval geçirmesinden on-onbeş gün kadar sonra, ABD Başkenti Vasington'a koşan, üstelik sanki Türkiye Cumhuriyeti kusurluymuş gibi, "ilişkilerimizi düzeltmek için gidiyorum" diyerek koşan, bu iş için de bula bula Lozan onur günümüzün 80. yıldönümünü seçen kişidir. Bu tutum ve düşünce



yapısında olan bir kişinin Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanlığına



gelmesinin çok yanlış olacağını düşünüyorum.







Üçüncü olarak kadını eşit insan değil, doğuştan eksik bir varlık



sayan kafa yapısının simgesi olan türbanı, Türk ulusal egemenlik ve



insan hakları düzeninin kalesi olan Çankaya'ya oturtmak, oradan ulusa ve tüm dünyaya Türk ulusunun kadın anlayışının, toplumsal ve siyasal düzende kadının yeri konusundaki anlayışının bu olduğunu her gün sergilemek, yine demokrasiyle, insan hakları düzeniyle bağdaşmayacağı gibi, ulusal birliğimizi, barış ve gönencimizi, sonuç olarak da bağımsızlığımızı ve ülke bütünlüğümüzü çok büyük tehditlere açık duruma getirir kanısındayım. Unutmayalım ki ABD ve AB'nin Büyük Orta-Doğu sömürgecilik projesi, Türk ulusunu Arap dünyasının düzeyinde görmek ve göstermek amacındadır.







Bu nedenlerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki muhalefet partileri ve bu nedenleri geçerli gören AKP milletvekillleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi için AKP grup kararının onaylanması niteliğindeki bu oturumlara kesinlikle katılmamalı, 367 oyun bulunmasına asla olanak vermemeli, bu koşullarda yapılacak seçimin hukuksal sakatlığı görüşünün Anayasa yargısına götürülmesi yolunu açmalıdırlar, kanısındayım.







Türkiye Cumhuriyeti'nin gerektirdiği niteliklerde bir Cumhurbaşkanı,



ancak genel seçimlerden sonra oluşacak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni bileşimince seçilebilir.







Bunun gerçekleşmesi için ulus olarak sesimizi en gür biçimde yükseltmek üzere 29 Nisan'da istanbul Çağlayan'da, milyonlar olalım, meydanlara sığmayalım.







Saygılarımla.



Prof. Dr. Özer Ozankaya



--spoiler--



* bazı kesimlerin mızıkcılık yapmasından başka bir şey değildir. nedir amaç gül köşke çıkmasın o çıkmasın bu çıkmasın. 14 nisan mitingi kadar büyük olmayacak miting. tandoğanda ben de ordaydım ve ordaki mantıklı azınlık gibi rte ye karşı değil akepe ye karşıydım ama konuşmacılar ve katılımcıların çoğu rte ye karşı anlamsız bir kin içerisindeydiler. rte çok iyi bir adam mı da ona kin duymayacaz? tamam haklısınız ama mitingin amacı bambaşka olmalıydı be canlar, kaçırdınız çoğunuz. şimdi size kim inanır kim itibar eder?



* ordu goreve tespitli miting.







aynı günlerde daha yararlı bir miting için









* Akp'ye karşı yapılacak olan mitingdir. Saçma bir mitingdir.Oraya beş milyon kişi de gelse bu parti



* tek parti olarak iktidara gelmiştir. Anlamıyorum ki cumhuriyeti savunuyoruz diyorsunuz cumhuriyetin en doğal hakkı demokrasiyi küçümsüyorsunuz Akp'nin yaptığı bir sürü iğrenç iş var onları kınayan bir miting yapılsa belki onlar da biraz akıllanır. Bu yapılacak miting banane banane ben istemiyorum oynamicam mitinginden başka bir şey değildir. Gaz olan halkımın bir başka fevri davranışı.Yine de gidenleri kınamıyoruz sadece enerjilerini ve duyarlılıklarını biraz daha gerekli ve hayırlı işler için sarf etseler tüm millet rahat eder.



* dışı güzel içi çirkin miting.



cumhuriyet adı altında iktidarı bile değil onun genel başkanını eleştiren mitinglerin bir yenisi.









* AKP TAYFASININ BEĞENMESEDE kalabalığı GÖRÜNCE BU SEFER akıllanacağını UMDUĞUM KALABAlIĞINDAN DA EMiN OLDUĞUM MiTiNG...







--spoiler--







ÖZGÜR iRADE iSTEMEK BU KADAR MI KÖTÜ BiR ŞEY?



SEN BEĞENiYOR OLABiLiRSiN ARKADAŞIM 2 DUDAK ARASINDAN ÇIKAN SÖZÜN TÜM MiLLETi BAĞLAMASINI.



BEN BEĞENMiYORUM VE PROTESTO EDiCEM.



NiYE ANLAMAMAKTA DiRENiYORSUNN ?







--spoiler--



* ilk 14 nisan yürüyüşü neyse de artık hükümetin bakış açısı :



"it urur kervan yurur" şeklinde olacağını düşündüğüm mitingdir.



* mutlaka katılacağım mitingdir. kimin it olduğu bakış açısına göre değişmektedir.



* bayrağımı kapıp gideceğim mitingdir.



şu vatan için 2 saat ayakta durmaktamı zul geldi?



yapınız efendim, yapalım. Bu memleket hepimizin, bir ikincisi de yok.



* bu olaydan sonra daha bir anlam kazanmıs miting dir.



27 nisan 2007 genelkurmay baskanligi aciklamasi



* kesinlikle katılınması gereken mitingdir.. bu ülkede artık insanlar birşeyleri reddetmeliler aksi takdirde bu ülke kendi milletini öteki yapıp reddedecektir..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« hurra | yasar duran »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi

Serbest Kürsü ve Sözlük 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitingi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Ankara'da gerçekleştirilen 14 nisan 2007 cumhuriyet mitinginin ardından bu seferde istanbul'da gerçekleştirilmesi düşünülen ve aynı düzenleyici komite tarafından organize edilerek başkentte milyonların haykırışına nefes katılarak cumhuriyet'e, Atatürk ilke ve inkılaplarına, laik demokratik türkiye'nin korunup ileriye götürülmesine, şeriatın bayraktarlığında ülkemizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.