12-01-2009, 01:30 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 27 ocak izmir de tanisalim kaynasalim zirvesi * finalleri olan arkadaşlar için hafta sonuna çekilmiş zirvedir. ha yine yok gelemem bilmem ne diye ayak çekilirse okul basmak zorunda kalacağımdır. * önceden izmir deki birinci yas zirvesinin evrime uğramış halidir. bütün izmirli yazarlar yazmazlar bekleniyor. ayrıntılar ortam butonunda.
* izmir zirve yapamaz imajını yıkmaya çalışan zirvedir kendileri. * *
* kötü bir kac deneyimden sonra izmir de hersey yoluna girmiştir. * * izmir de yapılacak olan bu zirve, her zirve de oldugu gibi eglenceli gececek ve muhabbeti bol olucaktır. * *
* herkesin beklendiği zirvedir. *
* birkaç dakika önce şöyle bir diyaloğun yaşanmasına neden olan zirve
ark. - lan bu başlığın ne işi var burda ??
evil - hangisi ?
ark. - taaa geçen yıldan kalma. "27 ocak izmir de tanisalim kaynasalim zirvesi". lan üstünden 1 yıl geçmiş, kim ne yazmış bunca zamandan sonra, dur bi bakıym hele
evil - lan salak. 2007 diyo kör müsün
ark. - anaaa harbi lan hahahahhahahahaha
* an itibariyle kadro şu şekilde cereyan etmiştir.
markasiz - geliyorum
cece- yalan olmasın zirvemiz toplanalım garii
pink floyd - kesinleşmesine daha var sanırım.ortak birşey olsun
like a rolling stone -
myway - ben gelemem ki..
insomniac - beni de yazın bir kenara
ee caylar kimden - izmir de olursam geleceğim.
nostradomuz - maksat muhabbet olsun *
baracuda - geliyorummmm
derek - yazın kenara duriim orda..
olur be - tanışmak, kaynaşmak lazım tabi...
herhangibiri- ben de geldim...
shunketsu - bir aksilik çıkmazsa orada olurum
212 fugu - shunketsu dan neyim eksik bende geliyorum
tenpura - olasılığı yüksek
hunlu - Bir Sorun Çıkmazsa Dört Kişi Oradayız.
someone -
exyza -
ditty - kalça kemiğim kırık ama geliyorum ulannn
boomerang - bi aksilik çıkmazsa ben de varım
kişiler ve gelip gelmeme durumları ortadadır.
*
* sardunya's ta yeni arkadaşlarla tanışıp kaynaşıcaz aynı zaman da içip güzelleşecez...
* katılımın gün be gün artmasıyla gözlerimizi yaşartan zirvedir. mekanı bilmeyen arkadaşlara bilenler yardım edecektir. *
* üç yazar olarak gelmeyi planladığımız * * * ve ismi geçen mekanın kapısından girerken "biz de geldik,nerdesiniz?" diye haykırmayı düşündüğümüz zirve.ayrıca finallerimizin bitmesi nedeniyle yapılacak kutlamayı da aynı gece yaparak ek masraflardan kurtulmayı planmaktayız.* *
* içtikten sonra koko da yiyecekmiyiz diye meraklandıran zirve.
* bu kadar kalabalık olduğumuz takdirde 'nerde bu millet?' demeye fırsat kalmadan göze çarpacak bir zirve olacaktır. *
* zirvenin yapılacağı mekan olan sardunya's gazi kadinlar sokagi'nın sonuna doğru olan bir bardır. bios ve the pub'dan sonra yer alır.
* zirve istenien seviyeye ulaşmıştır. satanlar olmazsa iyidir güzeldir.
* yarın sardunya's da yerimiz ayırtılacaktır. tüm gelceklerin yarın öğlene kadar zirve box'a isimlerini yazmalarını recaa ederim. *
* bizimkilere sorup güzel izmir' i ve eski dostları görmeye çalışacağım zirvedir.
* yarın akşam 18:30'da zirveye gelecek tüm sözlükçüler sardunya's ın ikinci katında 25 kişilik yerimiz ayırtılmıştır yukarı çıkan tüm arkadaşlar kocaman bir masa gördükleri an o masaya doğru ilerlesinler. dilerseniz girişte görevliye uludağ sözlük zirvesi derseniz yardımcı olacaklardır.
yarın görüşmek üzere...
* istanbul'dakiler kaynaşmaktan kaynak makinesine dönmüş, geç kalmışsınız biraz canlar denilesi zirve.
zararın neresinden dönsen kar tabii.
* heyacandan uyuyamayacağım zirvedir. yarın hep var olan ama aslında hep varlığını duyduğunuz insanlarla tanışacağızdır. bu çok farklı bir durumdur. ayrıca ayarcılara şunu söylemeliyim ki sevgili ayarcılar, bu zirvenin adı değişti. bu zirve adı sadece zorunlu addır.
* an itibariyle yakamdan tutup aşağı indirmeye çalışan farenjite inat yarın ısrarla katılmak istediğim zirvedir.durum yarın da duzelmezse en kotu ihtimal bir battaniyeye sarılı olarak,elimde ılık ıhlamurla gelmeyi planlamaktayım.
* eğer çok önemli bir şeyi olmayıp geleceğim deyip gelmeyenlere edilecek beddualar:
1- gevreğinizi, boyozunuzu, kumrunuzu martılar kapsın.
2- cankuşlarınız sizi satsın.
3- zangoçlar kapınızda yatsın.
4-
* göztepeli bir karın/kocan olsun.
5-
* karşıyakalı bir karın/kocan olsun.
6- izmir'den en aşağı 10 sene ayrı kalıp bir iş için izmir'den başka bir yerde yaşayın.
inşallah.. biraz ağır oldu ama ne yapalım.
* üsye ye rağmen katılacağım zirve. diğer katılımcılar buz gibi biralarını yudumlarken benim salep* içecek olmam üzücü ama olsun..
* istanbul'a dönüş günüme denk geldiği için katılma ihtimalimin yerlerde süründüğü zirve.
not:ayrıca katılabilme durumum olursa ne yapmalıyım bilmiyorum.
* "oh kaynaştınız mı çok şükür" denilen zirve. darısı diğer illerin başına.
* cok gelmek isterdim fakat asiri gribim dedirten zirve. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |