Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| om mani padme humSerbest Kürsü ve Sözlük om mani padme hum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * budizm de beyni boşaltıp rahatlamak icin kullanılan ve insana pozitif etkiler kattigina inanilan bir mantra.
* anakin skywalker 'ın padme amidala 'yı ilk gördüğünde söylediği söz.
* asaf halet çelebi'nin bir şiir kitabı. aynı zamanda sidharta şiirinde de yinelenen ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 01:32 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| om mani padme hum * budizm de beyni boşaltıp rahatlamak icin kullanılan ve insana pozitif etkiler kattigina inanilan bir mantra.
* anakin skywalker 'ın padme amidala 'yı ilk gördüğünde söylediği söz.
* asaf halet çelebi'nin bir şiir kitabı. aynı zamanda sidharta şiirinde de yinelenen mantra. şiir de şudur:
SiDHARTA
niyagrôdha
koskoca bir ağaç görüyorum
ufacık bir tohumda
o ne ağaç ne tohum
om mani padme hum
sidharta buddha
ben bir meyvayım
ağacım âlem
ne ağaç
ne meyva
ben bir denizde eriyorum
om mani padme hum
* yanılmıyorsam, buddha'nın bastığı yerlerde güller açtığına inanılırmış ve bu güllerin içinden bir lotus çiçeği yükselirmiş. on mani padme hum'da buna ithafen kullanılırmış.
* "insanin gercek özüne selam" anlamina gelir. meditasyona baslarken surekli tekrarlanir. sanskritcedir
* asaf halet celebi'nin şiirlerinde kullandığı, sanskritçe'de "mücevher lotusun içinde, lotus mücevherine selam" gibi değişik anlamlara gelebilen mantra.
* aynı zamanda 3. nesil bir yazardır..
* nickini görünce bu om mani padme hum o om mani padme hum mu acaba dediğim, akabinde saçmaladığımı anlayıp kendimi muazzam bir şekilde "ne diyon lan sen salak" şeklinde azarladığım yazar. evet giriş için fazlaca sıçmalamış olabilirim, biliyorum ama ben nerdeyim biliyor muyum be?
* daha önce ekşi'de sürekli entrylerini okuduğu ama tanışmanın kısmet olmadığı yazar arkadaşını burda görünce sevinmiş ve bunu dile getirmiş biri, öyle kendi halinde. derdi yalanmak olsaydı bunu ekşi'de de yapabilirdi. ama verilen tepkiye şaşırmamış, insanların asıl amacının eğlenmek, öğrenmek bilmem ne olması gerektiği sanal bir ortamı bu kadar ciddiye alıp kendini paralayan kişilere daha önce de rastlamış zira. durun bir yazsın etsin, ondan sonra aranızda günahsız olan ilk taşı atar nasılsa.
nickini görünce bir de, yok lan görmüyor hiçbir şey, azıcık eblek, azıcık da şaşı bu.
* "sizi bana sayıyla mı verdiler?" dediğim sayın yazar. Thedewil la birlikte Türkçe den soğuttular beni, Yok böyle bir şey, sayelerinde ana dilimi değiştirmeyi düşünüyorum, terk edeceğim bu diyarları. senin hakkinda entry girdim simdi sira sende diye düşünmesinler diye başlıklara entry bile girmek istemiyorum, dayanamadım ki bizim de bir gururumuz var dimi ama? izzet-i nefsim iki paralık oldu sayelerinde, özgüven denen bir şey kalmadı. Hani işkence görenler ceketlerinin düğmelerini kapatamazmış, aynen öyle bir durum hasıl oldu üzerimde. Ne zaman dil ile alakalı başlık açılsa sözlüğü kapatıyorum. Kurt postuna bürünmüş muadiller, boykotlar, seytanlar giriyor kabuslarıma. Hem en azından mahlasım türkçe benim, naber. Yalnız bırakın beni, defolun..
Biliyorum ben bunların neden olduğunu, ben de zamanında sözlükte sazan avına çıkmıştım, grand ekinoks'un ahı tuttu işte.. Ama hele bir bekleyin, zaman gelince hiç ummadığınız yerden saldıracam size.. Tdk sözlüğünü hele bir yalayım yutayımda ondan sonra görün siz...
edit: Sanırım kimliklerini çözdüm. Thedewil le başlığı altına yazdığım sayın yazar, 90ların şahane yarışması bir kelime bir islem de önlerine sözlük yığılı -ki birisi her bölümde boğazlı kazak giyiyordu- yaşlı iki tonton amca olmalılar *
* şu boktan internet aleminde yıllardır karşılaştığım, konuştuğum insanların arasında "ben burdayım lan ehoehehoeohheohee. allah'ın belası baksana buraya lan şerefsiz" diye kendisini belli edebilen can parçası. hep yanında olunması gereken ve olunmak istenen dostların önde koşanı, bayrak sallayanı.
*
*
*
*
*
- öğrenildiği zaman buraya şiir yazılacak.
* tim burton tematigi ile gune merhaba demis yazar. aynen devam etsin.
* ingilizcesi için ayrı türkçesi için ayrı başlık açmasına gerek olmadığını ikisinide bir başlık altında yazabileceğini söylemek istediğim yazar.
* lotus çiçeği kertenkelesi. en iyi yaptığı icraat ölü taklidi yapıp avını pusuya düşürmesi ve afiyetle yemesidir.
* daha önce bir şey yazmadığımı farkettiğim yazar. bu bölye beni bir sinirlendirdi en başta ama, sona alttan aldı. sevdim o yüzden. güzel de yazıyor. aferim diyorum. aferim
* mevlana celaleddin rumi'nin kitabının ismi...*...
* pek yakında kendisinden
* ayarını yemek için bekleştigim yazardır. e hadi gelsin artık.
* iyi yazar. yazar iki anlamlıdır...
* kötü yazar. kötü tek anlamlıdır...
* kıymetli yazar. kıymetli tek anlamlıdır...
* ayarcı yazar . ayarları çok anlamlıdır ...
* seviyorum seni
bagırsaklarımda k vitamini sentezleyen bakterilerim kadar,
bir tepsi baklava yiyip içim yanınca koca bir bardak su içmek kadar,
ekmegi tuza banıp yemeyi sevmesem de aç kaldıgım dönemde yaptıgım bir aktivite kadar
seviyorum seni.
eger birgün ibnelik yaparsan kafana sıçar giderim...
* 2 saattir bana özel mesajdan bildiği bütün küfürleri eden bozuk webcam. bir de yalvarıyor "lan şikayet etsene beni" diye.
etmiyeceğim anam, kudur. hoşuma gidiyor küfür yemek. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |