![]() |
yananlardan misin yakanlardan mi * sivasa ilk adım attığınızda size sorulan soru. adamlar yakmışlar bir de bu soruyu turnusol kağıdı gibi kullanıp, eğer onlardan değilseniz sizi de yakacaklar. soru sorulunca hemen aklıma o gün atılan sloganlar geldi ''bitaraf olan bertaraf olur'' bertaraf olmamak için abi bırak yakmayı, ben yedi mesaleciyim dedim... hadi biraz daha zorlayalım tespitin sınırlarını, erdoğan' ın biz ve siz sığlığı ve bitaraflığa bile izin vermeyen düşünce... başka bir şey söylemeyeceğim, siz düşünün gerisini. tüm sivaslılardan özür :sivaslı olduğunuzu duyunca başka şehrin insanlarınca size sorulan soruymuş. * sivas ile anılan bir soru cümlesi. yanan taraf aydınlarımızı, yakan taraf ise şeriatçıları temsil ediyor. biri size sorar ise ona göre. * kafasında bir yerlerde kısa devre sonucu yangın çıkmış insan sorusu. * oksijen ile hidrojen kardes olmuslar herhangi bir bileske olusturmadan, tepkimeye girmeden geziyorlar, zipirin biri bunlari taniyor ve sorguya basliyor. zb - siz ne ayaksiniz len O2- ben ayak degilim, sadrazamin sol tassagiyim. H2- ben de babamin ayagiyim zb- sizden birisi yanici, digeri de yakici degil mi? H2- oyle desene abi 02- ben yakiciyim H2- ben de yanici |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM. |