Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kemal dervis

Serbest Kürsü ve Sözlük kemal dervis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ülkemize bir takım güçler tarafından kötü günlerin kurtarıcısı olarak getirilen ama işi daha berbat hale sokan, seçim zamanı soldaki birleşme gerçekleşecekken sol partileri birbirine düşüren, ulkeye gelip istenen guclerin ona verdigi emiri gerceklestirip sonra cekip giden ve dun TL'deki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kemal dervis

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:50 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kemal dervis

* ülkemize bir takım güçler tarafından kötü günlerin kurtarıcısı olarak getirilen ama işi daha berbat hale sokan, seçim zamanı soldaki birleşme gerçekleşecekken sol partileri birbirine düşüren, ulkeye gelip istenen guclerin ona verdigi emiri gerceklestirip sonra cekip giden ve dun TL'deki aşırı değerliliğin 'önemli bir sorun' haline geldiği ve müdahale gerektiği yönündeki sözleri üzerine hala ülkemize dışarıdan etki ederek, döviz piyasasını etkileyen dolayısıyla Kapalıçarşı piyasasında doların 1.3200 YTL'den güne başlamasına sebep olan insan







edit 1: an itibari ile 1.331 *



* erol derviş'in babası.genetik mucizesinin canlı kanıtı.oğlu kendini dj olarak babası da kendini ekonomist olarak kakalamaktadır yurdum insanına.buyrun size dna testi.



* ithal politikacılarımızdan biri



baska biri icin



* ülkemizi batıranlardan yegane insandir.



* ekonomi kariyeri ve bilgisi olarak Türkiye nin en iyisidir.lakin enflasyonun nasıl ve ne kadar surede düşürülebileceğini bilmiş ve bunlar yasanırken ekonomide daralma olacağını söylemiş,halkımızdan sabır beklemiştir.halk daha fazla sabredememiş ve kendi dönem hükümeti enflasyonun düştüğü zamana yetişememiştir.tabi ki bu da ekonominin daralmasıyla düşen enflasyonun akp hükümetinin bir sihri olarak lanse edilmiştir.kimilerine göre amerikan ajanıdır.kimilerine de göre ulkesini seven vatanseverdir.*tabi **



* solcu ecevit'in



* amerika'dan ithal ettiği eski bakan kişisi.



* ismail cem'e hayatının kazığını atan fırıldak politikacı.



* Özel misyonlu gittiği yeri bölen şahsiyet



1-HÜKÜMET:Hükemetin 4.ortağı,MHPDSP-ANAP hükemetini böldü paramparça etti



2-DSP[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]SP'yi böldü.Bölünen partinin YTP kanadı CHP'ye katıldı.Diğeri sandığa gömüldü.Başsız kaldı.



3-YTP:Bu partiyi kurar gibi yaptı sonra yüzüstü bıraktı.Parti battı gitti sandığa...



4-CHP:Partinin muhalif kanadını biledi sonra chp parti meclisinden ayrıldı.Başkanını ima yoluyla sürekli tenkit etti.Parti birçok vekiline küstü.







Şimdilerde Kemal bey BM'de görev alacakmış göreceksin birkaç sene içerisinde BM diye bir oluşum kalmayacak....



Çünkü Türkiye'nin legal bölücüsü iş başında.



namı değer:KE-MAL DERWiSH



* ülkemiz için bir şans olan, ama anlayamadığımız ve değerlendiremediğimiz serbest piyasa ekonomisine inanan sosyal demokrat kişilik. An itibari ile birlesmis milletler kalkinma programi başkanlığını yürütmektedir.



* london school of economics mezunudur.



* güçlü ekonomiye geçiş programını uygulamaya koymak suretiyle ekonomik rakamların ve dengelerin bugün dahi düzgün ve işler gitmesine neden olan kişi.akp iktidarı ekonomik rakamların iyiliğinden sözedebiliyorsa derviş'e teşekkürü borç bilmelidir.



şimdiden gelecek eleştirilere edit : herşey tartışılabilir fakat ekonomi bilen bilir derviş'in yaptıklarını.



* imf nin türkiyeye gönderdiği ve türk ekonomisini 6 ay içerisinde altüst edebilecek kadar yetenekli ısmarlama bakan.



imf politikalarını uygulayacağım diye esnafı, memuru, çiftçiyi süründüren, türkiye cumhuriyetini tarihinde görülmeyecek kadar derin bir krize sokan, enflasyonun yüzde 86 ya yükselmesine neden olan, faizlerin yüzde 79 a yükselmesini sağlayan, üretimi, yatırımı, sanayiyi öldüren bakan.



borsayı takip eden bilir, memur bilir, esnaf bilir kemal dervişin marifetlerini, ülkeye kaç yıl kaybettirdiğini.



* dönemin başbakan yardımcısı olan bay'ın cumhurbaşkanıyla malum restleşmesi sonucu başbakanında havaya girmesiyle mgk toplantısını terketmelerinden sebep zaten bıçaksırtında giden ülke ekonomisinin bozulmasıyla , ayar vermeye gelmiş kişidir derviş.ülkeye kaybettirenler zaten seçim sonucu kaybedeceklerini kaybetmişlerdir.



* zerre değiştirilmemiş olan ekonomik programını akp'nin sürdürdüğü eski bakan.



bilal erdogan gibi dunya bankasi'nda çalışmış biri.



fethullah gulen gibi amerika'da yaşayan biri.



kendisini pek sevmem, ancak başkasının tuvaletinde .ok aramadan önce önce kendi lağımını temizlemesi gerekenler de yok değil.



* turkiye'de mevcut, ekonomiden anlamayan, "ciftci yandi, koylu oluyo" edebiyatindan baska bisey bilmeyen, bir kisinin amerikan ajani olmasi icin bir sure amerika'da yasamasini yeterli goren, populizmin bataginda cirpinan sol partilerin tek umudu olmasina ragmen adami parti basina gecirmeleri gerekirken ordan oraya attiklarindan dolayi zaten uc kurusluk olan partilerinin iyice gocmesini goremeyen insanlarin anlamasini hic beklemedigim buyuk insandir. ecevit-sezer ikilisinin becerdigi ekonomiyi tekrar ayaga kaldirmasina ragmen sezer kadar itibar gorememistir. su anda 2001 krizi atlatilmissa onun uyguladigi program sayesindedir.







ekonomi okuyun, o adamin seviyesine gelin, amerika'da dunya bankasi'ndan is teklifi alin, sonra orada yasaminiz yerlessin, oglunuz dj olsun felan. sonra sizi ulkeye cagirsinlar "aman yardim et abi" diye. rahat yasaminizi birakin ulkeniz icin, gelin, ekonomi cercevesinde yapilabilecek en mantikli hareketleri yapin, sonra size kufretsinler, amerika ajani desinler, yaptiklarinizi goremesinler, ekonomiden anlamayan ve hicbir kriz ekonomisinin 1-2 senede hoooooop diye duzelemeyecegini bile bilmeyen tipler sizin ekonomi stratejinizi elestirsin, rezil ekonominin sorumlusu sizi gostersinler, parti ici kirli politikalarla sizi harcasinlar, sonra da posta koysunlar. o zaman konusun bu adam hakkinda, neyi dogru neyi yanlis yapmis diye... efendim?







dip not: adami acaba hangi basarisini goz onunde bulundurarak bm kalkinma fonu



* baskanligina getirdiler yahu? hmmm, aaaaaa, tabi yaa, amerikan ajani olunca adami bm'ye ajan olarak soktular. yoksa bm de onlarin miydi? e o zaman bi tanidik olsun orda diye yolladilar, malum, amerikali ekonomist bitti ya, turk'e el mahkum.



* birlesmis milletler kalkinma programi başkanı



biyografisi için



fotoğrafı için



* zamanında kendi aile ekonomisini düzeltemeyen insanların ülke ekonomisini bir günde düzeltmesini beklediği ama yaptığı işin kaymağını akpye nasip olmuş siyasetçiliği hakkında laf söylenebilse de mesleki olarak ba$arılı bir ekonomist. serhan asker ve yusuf isikla birlikte krizden cikis ve cagdas sosyal demokrasi- Kemal Derviş Anlatıyor isimli bir kitap hazırlamıştır.



* krizden sonra gelmiş kriz başına patlamıştır.



* angora evlerinde, yanında oya ünlü ile yürüyüş yaparken gördüğüm insandır. gurur duydum kendimle.



evden yola çıkmamla, karşıma çıkmaları bir oldu, sanki bana cee yapmak için bekliyorlar hissi uyandırdı. durup konuşmak istedim, ama acelem vardı, hem o da oya ile konuşuyordu, lafını bölmeyeyim dedim, sadece ben seni tanıyorum uleyn tarzında selam verdim selamımı aldı. Mütevazi adammış velhasıl



* sosyal demokrat görünümlü neo liberal dir kendisi.



* minyatur soros olarak da adlandırılabilecek, gerçekten karanlık bir planın başaktörü mü yoksa sadece ne istediğini bilmeyen oturmamış bir kişilik mi anlaşılamamış ekonomist. bir gerçek var ki, ülke siyasetine hiç istemeyeceği bir damga ve leke vurmuş, bilderberg' çilerle adı anılan bir adamdır.



* lisede bizi kopartan bir olayda adı geçen şahsiyet. olay sırasında türkiye henüz ekonomik krizi atlatmıştı ve kurtarıcı olarak kemal derviş süper yetkilerle göreve getirilmişti. bu durum bizim herşeye tepki gösteren felsefe hocamızın sinirden coştuğu ve uçtuğu bir anda şu diyaloglara sebebiyet vermişti.







hoca - insanların ağzına bir parmak bal çalarak kandırıyorlar. kim kurtaracak bu ülkeyi ha, kemal derviş mi?



sınıf - hayııır! *



hoca - kim kurtaracak öyleyse



bir arkadaş - catherine derviş

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kemal dervis

Serbest Kürsü ve Sözlük kemal dervis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ülkemize bir takım güçler tarafından kötü günlerin kurtarıcısı olarak getirilen ama işi daha berbat hale sokan, seçim zamanı soldaki birleşme gerçekleşecekken sol partileri birbirine düşüren, ulkeye gelip istenen guclerin ona verdigi emiri gerceklestirip sonra cekip giden ve dun TL'deki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.