![]() |
bosuna * Boş yere,yararsız yere,gereksiz,beyhude,nafile,tevekkeli. * bir aziz nesin şiiridir. Sen yoksun Bosuna yagiyor yagmur Birlikte islanamayacagiz ki Bosuna bu nehrin Çirpinip pirpirlanmasi Kiyisinda oturup göremeyecegiz ki Uzar uzar gider Bosuna yorulur yollar Birlikte yürüyemeyecegiz ki Özlemler de ayriliklar da bosuna Öyle uzaklardayiz Birlikte aglayamayacagiz ki Seviyorum seni bosuna Bosuna yasiyorum Yasami bölüsemeyecegiz ki * fikret kızılok şarkısı Evveli günün ağırlığı Göz kapaklarımda Bu gün daha başlamamış Kırıntıdır beklediği Kuş bakışı sardunyalar Damla damla pusu tutar Cep elimle dolu Bir telaş var etrafımda Gazeteler aynı, hep aynı Politika sayfası... Rüzgar var mı, bulut yok Ezan sesi, karnım acıkır Manav radyosu haber okur Karga sesleri Takvim yaprakları Uzun oluyor, Kış günleri içtiğim sular Güzel kadınlar gibi Gölgeler uzuyor, uzuyor Akşam üstleri Küf tutmuş rüyalarım Eski sinemalar gibi Hep bir olay çıkar ortasında Akşam olunca Kapım beni bekler Yediğim bir tas Yatağım sabırsız Bir o yana Bir bu yana Mehtap düşer yastığıma Kanımca, herşey boşuna.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |