Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   t c basbakanlik balyozu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/175722-t-c-basbakanlik-balyozu.html)

bluemoon24 12-01-2009 03:05 AM

t c basbakanlik balyozu
 
* yirmi bin euro'luk zirhli mercedes camı kırmaya yarayan balyozdur.



* imdat çekici yerine her otobüse devlet tarafından hiç bir ücret alınmadan

dağıtılacak olan yeni sürüm türk malı nesne.



* mercedesin in yeni modellerine abs,asr gibi standart aksesuar olarak ilave edilecektir.



* akp bingöl milletvekili feyzi berdibek'in, inşaattan aldığını iddaa ettiği balyoz.







bir de bu adam, hastane personeli ile iddaalaşıyor, senin balyoz'un yanlış esas benim ki doğru diye. ahahhahahah







ayrıca bu milletvekili amca, balyozu aldığı ilk günkü açıklamasında, "bu balyoz allah tarafından oraya konulmuştur. allah onu oraya koydu ki başbakanımızı koruduğunu belli etti." demiştir. vallaha bravolarımın hepsi sana be amca.







diyelim ki allah o balyoz'u oraya koydu, rte'yi kurtarın diye.. peki o rte'yi hasta edende allah değil mi? önce hasta edip sonra balyoz'u oraya bırakıyor ki, bakalım bu salakların kafası çalışıp camı kırıp rte'yi kurtarabilecekler mi? buradan bu sonuç çıkıyor öyle değil mi?









* anahtarlik olarak yapılıp, akp'nin seçim zamanı seçmenlerine dağıtmayı düşündüğü cankurtaran.



* koruma acemiliklerinde kullanması elzem araçlardandır..yangında ilk kurtarılacaklar.



* turkiye nin önümüzdeki on senesini kurtaran alet..



* kullanılış şekliyle türkiye'nin uzun yıllar daha ya sabır çekmesine sebep olacak olan alet, edevat.



* t.c. cumhurbaşkanlığı balyozu olmasından korktuğum nesne.



* deniz baykal büyük bir hevesle üzerine zimmetlemiş.



'tayyip'i gördüğüm anda çıkartacağım balyozu' demiş.







* hadi diyelim ki bu balyoz hayat kurtardı.







peki o hayatı zora sokan adam, yani kapıları heyecandan kapatıp kilitlenmesine yol açan şoförün suçu yok mu bu işte? sakın var deme, hala görevinde bu şoför.



* bir bingöl millletvekilinin odasında musanın asası zannedip aksesuar olarak astığını bildiğim büyük kütleleri eski yöntemle kırma araç gereci.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.