![]() |
fatih terim in milli takımı bırakması edit ile büdüt : vurmayın üleeeen! ben de fenerliyim. ama gel gör ki yaptığı tüm başarılı çalışmalara rağmen, aziz yıldırım'ın kaprislerinden çocuk gibi aha gittim, aha döndüm triplerinden bıktım, usandım. euro 2008 yarı finalinde almanya'ya 3-2 yenildiğimiz maç sonrası gerçekleşen durum. not: ben sevindim bırakmasına. sonunda beni duymuş olan kişidir. kendisine teşekkür ediyorum, en çok da ceketini alıp gittiği için... maç sonrası milyonların üzüntüsünü sevince çevirdiği için kendisine teşekkür edilmesi gereken olay. fatih terim başarısız mıydı? hayır. peki şu manzara karşısında bırakması gerekiyor mu? bence evet? peki nedenine gelirsek türk milli takımı artık yeni bi hava yakaladı, bu futbol mantalitesinin daha ilerile taşınması için hava değişimi olması gerekir. doğru bir karardır, neticede milli takımla elde edebileceği en büyük başarıyı elde etmiştir. gayen olmadan savaşmak anlamsızdır. günün en güzel haberi. aylardır bir çok kişi tarafından beklenen haberdi sonunda geldi ama keşke beceremedim bırakıyorum. diye bir açıklama falan yapıp bıraksa o zaman çok daha keyifli bir ortam olucak işte. muhtemelen gelecek sezonda yabancı bir takımda, belki italya liginde falan göreceğimiz için gerçekleşmiştir. öyle olursa da buraya yazmıştım falan derim. olmazsa da nabalım kısmet. bu takım bu kadar savaşabiliyosa terimin motivesi sayesindedir... futbol 3 - 5 - 2 den ibaret değildir...her ne kadar o taktik de önemli olsa da... bu takaımın elbette buralara gelmesinde kendisinin de katkısı büyüktür... yanlış bir hareket hatta maç sonrası duygusal bir karar... hatta bonservis arttırmak amaçla istifa edip etmediği gib soru işaretlerini de kafa da bırakan bir karar... belki de çoktan bir takımla anlaştı mı acaba dedirttiriyor insana bakalım görecez... maç sonrası duygusal bir karar mı yoksa yenilme durumumuzda böyle bir karar alınacağı önceden planlanmış mıydı? yakında kokusu çıkar... hadi türkler sokağa dökülün,kutlanması gereken zafer budur... ben fatih terim'in kendisi için çok mutlu olacağım bu olaydan, umarım gerçektir. herkes kına yaksın. bundan sonraki hocayla ne bok yiyeceğimizi de göreceğiz. ben inanmıyorum başka bir hocayla daha iyi bir yere gelebileceğimizi. ama ölümüne istiyorum, inşallah daha güzel günler gösterir bize her kim gelirse. çünkü ben milli takımın başına gelecek olan hocaya kişisel gıcıklıklarım yüzünden, hareketlerine gıcık olduğum için falan saçma sapan sözlerle saldırmayacağım. hatası varsa kendime göre söyleyecek, yaptığı doğruların da hakkını verecek ve en önemlisi hep başarısını isteyeceğim. bıraksın fatih hoca. bu millet hak etmiyor onu! fatih terim e rahmen bu takım buralara gelmişse o yokken eminimki cok daha iyi yerlere gelecektir. o yüzden sevinmemize vesile olmuş olay. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM. |