Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi

Serbest Kürsü ve Sözlük gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 kasım'da gerçekleştirilecek olan tarafımdan organize edilen zirvedir. katılmak isteyenler için 1 kasım perşembe son gündür. malum tiyatro salonumuz küçük. ne kadar kısa sürede sayıyı belirlersek o kadar iyi yerden izleme şansı bulabilirsiniz. http://zirvetor.itusozluk.net/... katılımın azlığı nedeniyle yarın sabah 11'e ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 05:32 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi

3 kasım'da gerçekleştirilecek olan tarafımdan organize edilen zirvedir.



katılmak isteyenler için 1 kasım perşembe son gündür. malum tiyatro salonumuz küçük. ne kadar kısa sürede sayıyı belirlersek o kadar iyi yerden izleme şansı bulabilirsiniz.



http://zirvetor.itusozluk.net/...

katılımın azlığı nedeniyle yarın sabah 11'e kadar katılım bildirimini bekleyeceğim zirvedir. yarın saat 11 son şansınızdır.

gurbish 'in organize ettiği ve itüsözlük tarihinin en az katılımlı ve en güzel zirvelerinden biriydi... gazanfer özcan'ı sahnede görme şerefine eriştik... son derece eğlenceli ve komik bir oyun izledik... benzer zirveleri de dört gözle beklemekteyiz efendim... alkışlar gurbish'e...

diğer zirvenin farkına varmadığım ama teknik olarak derbi maça kurban gittiğini düşündüğüm zirvemdir. zirveye katılan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. umarım neşeli birkaç saat geçirtebilmişizdir.



tiyatro seyircisinin azlığı konusuna hiç girmek istemiyorum. %47'lik oy alan zihniyet tiyatro salonlarını yıkarken tiyatroya seyirci beklemek büyük aptallık olur.

200.000 kişinin katıldığı yer yer fasıl bolca rakı zirvesi yüzünden katılımın az olduğu zirvedir. öyle ki bu fasıl zirvesini önce galatelia'da yapmayı planlarken daha sonra yerin yetmemesinden dolayı haliç'i doldurup meyhane olarak kullanmaya karar verdi bir lafıyla yüzbinleri zirveye çekebilecek organizatör palanthaser.



yahu göz var izan var. 12 kişinin katıldığı bir zirveyi, gidip de bir başka über zirvenin katılımına etki ettiğini iddia etmenin ne anlamı var. hadi diyelimki bu zirveye katılan 12 kişi tiyatro düşmanı, kasıtlı olarak dükkan karşısına dükkan açan götaazlılar, bu sözlükteki 6500 yazardan 3 kişi bir tiyatro zirvesine gidiyosa bunun suçunu parmakla göstererek bir başka zirveye atmaya kimin hakkı var.



bir sözüm de bu tiyatro zirvesinin üzerinden yer yer fasıl zirvesine ve dolayısıyla organizatör ve katılımcılarına sallayan giriyi en beğenilenlere sokanlara. -istanbul'da olanları için bu kısmı- hani denmiş ya bu zirveye gelmeyenler kimi başlıklara yazmasın, hakları yok, aldım yetkilerimi onlardan. ben de diyorum ki, madem o kadar meraklıydınız tiyatroya sanata, siz niye yalnız bıraktınız tonton gazanfer amcamızı.

kayser sozer'i bir de yatakta görün zirvesiyle aynı ana denk geldiği için katılımın az olduğunu düşündüğüm zirve. hayır ben dahil 6 kişi yataktaydı, iç çamaşırlarımla ilgilenen 2 yazar, hoplatma anlarına yakalamaya çalışan 4 şipşakçı yazar, nutella- pekmez-cevizli sucuk servisi yapan 3 yazar, abi küçük kayser'i yakından göreyim ta bayburt'tan geldim diyen 1 yazar, izleyenlerdi girip çıkanlardı onlardan da 23 kişi desek gazanfer özcan zirvesi haliyle epey etkilendi.



ulan tiyatroya gitsenize be, adam bugün var yarın yok, oysaki kayserler hep yerinde, sağlam, her zaman görür, tanışırsınız. allah belanızı versin diycem ama değmez.

tiyatro zirvesi fikri iyi güzel de, istanbul'da oturan ve alkollü içki içmeyen bir sanatsever olarak katılmama sebebim gazanfer özcan parametresi idi. hiç sevmiyorum o adamı. hayattan soğuyorum tesadüfen cemalini görünce, bir de sahnede görmeyeyim artık. kastamonulu bir vampiri hatırlatıyor bana. adından da, tipinden de, sesinden de, mimiklerinden de, jestlerinden de nefret ediyorum be. oh. vesile oldu resmen. düzenleyenlere teşekkürler.



edit: kastamonulu veya vampirin alenen hakaret olduğunu düşünenler varmış. hangisi bilemedim. ikisi de hakaretse çok fenaymış hakikaten. yönetim uyuma. kendimi ispikliyorum buradan.



toplumsal hassasiyet editi:

sanata karşı bakışımı değiştiren zirve oldu açıkcası. sanatın zorla ve aynı günde düzenlenmiş şahane bir zirveye bok atarak ''heheyy ahali biraz da sanat ile içiçe olun yozlaştınız. de ki biz sizlere sanatı ibret olsun diye gönderdik'' nidaları ile dayatıldığını görünce gözlerim yaşarmadı değil. yahu neyin kavgasındasın? neyin mücadelesini veriyorsun?

''topumuz patladı en iyisi birisini suçlayalım ondan çıksın acısı'' tavrı biraz eskimedi mi? zirvede gördüğüm insanların hiç biri belirtilen nicklerin gül yüzlerine hasret kaldıları için gelmedi. ''eheh abi adamlar tanınıyor yaaa ben de kesin gidiyim'' mantığı ile bu zirveye kimse katılmadı. kendi adıma konuşmam gerekirse ben gazanfer özcanı avrupa yakası adlı dizide izliyorum haftada 1 doz alıyorum bu bana yetiyor. illa gidip sahnede görmem gerekiyor mu? gitmeyip sahnede görmeyince suçlanmam mı gerekiyor? insanlar organize ettiğiniz zirveye katılmadılar diye aynı günde düzenlenen bir zirveye bok atmak ne kadar mantıklı sizce? pes.. sanat diyorsunuz.. sağa sola saldırmayı bırakın. ben sözde tanınan insanlar iştirak ediyor diye zirveye gitme argümanından çok ''sanattttt sanantttt tiyatrooo gelmeyen toptur'' nidalarını biraz tribünlere oynamak olduğu kanısındayım? çok mu sanatsal oldu? geyiğin dibine vurma temaların azlığı ya da çokluğu kimsenin umrumda değil.



herkes gitmek istediği zirveye gider. buna kimse siksik edemez. aynı temaları zirvelerin çokluğu illa başka zirvelere gidip ''duyarlı olalım, sağlı sollu ileryeleyim, bayana yer verelim'' deyip sizin açtığınız zirveye iştirak etmem gerektiğini göstermez. gelmedim, sanata ya da tiyatroya düşman değil böyle saçma sapan argümanlarla tribünlere oynamaya karşıyım. evet karşıyım ! halimden de çok memnunum açıkcası.



eğer niyet sanat olgusuna karşı dikkati çekmek ise bunu düzgün bir dil ile, seviyesizce yapmamak lazım di mi? sanat ve sanatçının dostu renault'ya teşekkür ediyorum.

anladığım şu:



· azureel ve palanthaser, gazanfer özcan'dan daha ünlü hale gelmiş durumdalar. göbeğini kaşıyan adam oyunu gazanfer özcan'a değil, azureel ve palanthaser'e veriyor.



· azureel ve palanthaser, bu güçlerinin farkında olmalılar. bugün can çekişen sanat varsa, azureel ve palanthaser nüfuzlarını etkili şekilde kullanmalı, insanların üstlerinde olan ilgisini sanata kanalize etmeliler. azureel ve palanthaser devlet protokolünün birer üyesi. nereye gittiklerine, ne yaptıklarına dikkat etmeliler. gece hayatlarını bir düzene sokmazlarsa gelecek sezonda sahalarda işleri zor.



ben söylemiyorum, insanlar söylüyor.

yazılanları okuyup dün akşamdan beri pes modunda dolandığım için anlatmaya anca şimdi mecal bulabildiğim zirvedir kendileri.



ahmet çakar açıklıyor



1. tiyatrodan ve sanatın bu ülkede yanlış anlaşılmış yanından başlamak farz oldu sanırım. çok basitçe anlatacağım ki sonra biz görmedik, duymadık diyen kalmasın. tiyatro görsel sanatlardan sadece biridir. yapısı gereği kendini tekrardan ibarettir -ki bunu hadsizlik yapıp ben değil tiyatrocular söylüyor birinci ağızdan duymak isteyenlere tiyatrocularla bir rakı-balık zirvesi düzenlenebilir, hoşnut olacaklarını ben bizzat biliyorum.- tiyatro, kendini yenileyemez ve ben üç sene önce izlediğim bir oyunu bugün tekrar ve seneye tekrar tekrar izleyebilirim. kaldı ki sanatın bu denli koruyucusu olup da başka sanat alanlarına ilgi duyanları, köyün delisi ilan etmek nasıl bir zihniyetin ürünüdür hiç anlayamayacağım. kaldı ki ben tiyatroya giden adamların entelektüelim diye ortalıkta gezinmesini de etek giymiş beş yaşındaki erkek çocuk saflığı ile bağdaştırıyorum. o her zaman örnek almaktan çekinmediğiniz avrupa ülkelerinde bile yoldan çevirdiğiniz on adamın onunun da tiyatroya hiç gitmediği ve bundan gocunmadığını biliyor muydunuz? peki ya sanatın ve sanatçının desteklenmesinin devletin bazı mercileri tarafından organize edildiğini? rakı-balık zirvelerine katılan tü-kakalara devletin elinin tiyatro için uzanmadığını? uzanmayacağını? devlet tiyatrolarında ve şehir tiyatrolarında biletlerin ne kadar ucuz olduğunu ve kimsenin en azından fiyat bazında bir maazereti olamayacığını? yine şehir tiyatrolarında bilet almak için kuyruğa girdiğinizi ve sıra size geldiğinde yer yok dendiğini? ünlü tiyatrocuların kulislerde tiyatro öldü diyenlere nereleriyle güldüklerini? özgür iradesi olan hiçbir fert tiyatroyu sevmek zorunda olmadığı gibi tiyatroya sırf popüler olduğu ya da sevildiği için de destek vermek zorunda değildir.



2. palanthaser ve azureel meselesi evet, ben gittim, gördüm. rakı-balık ve fasıl üçlüsü ile çok da güzel sohbet ettik. yarın sinemaya, ertesi gün bienale, daha da ertesi gün buzdan heykel yapmaya gidiciğiz. ne kadar entelektüeliz, şak şaklar mısınız? eğlence temalı zirvelerin bolluğundan müzdarip olanların sanat adına daha fazla zirve açtıklarına şahit olmadığımdan haftanın her günü deli gibi çalışan ben ve benim gibi kişilere sanattan çok daha doyurucu gelmiştir bu zirve. pişman değilim. bir daha olsa sanat düşmanı ilan edilen grup içerisine tekrar gireceğimi belirtmekten çekinmediğimden emin olabilirsiniz.



3. gazanfer özcan'ı atlamayalım lütfen. atlamayalım, evet. çünkü kendisi türk tiyatrosu için önemli bir kişidir ve hiç sanmıyorum ki on beş kişi bir oyununa gitmediği ve popülerlikleri nedeni ile diğer insanları çekmediği için türk tiyatrosunun öldüğünü ve tiyatrosunun kapanacağını sansın. zaten muhtemelen o yüzden o insan sahnede şovalye olmayı klavye şovalyeliğine tercih ediyordur ya, neyse. zaten bildiğiniz şeylerden bahsetmenin anlamı yok ama yine kaldı ki tiyatroyu çok seven bir insan dahi gazanfer özcan'ı beğenmeyebilir. ekrandaki sempatisini beğenebilir ama sahnedeki ışığından rahatsız olabilir. bakın kesinlikle öyledir demiyorum bolca olabilirler kullandığım gözden kaçmasın. olabilitelerin atlanıldığı bir ortamda sanatın gerçek kimliği asimile edilir. hiç hoş karşılanmayan bir durum olsa da günümüzde mesela türk tiyatrosunun en önemli oyunlarından hüsn-ü memnu'da da olabiliteler yok mudur? sanatı, egolarımızın pençesinde arabanın arkasına bağlanan teneke kadar değersiz ve sadece gürültülü kılmak sanat sanat diye ölenler için ne kadar kolaymış. bizzat gördük.



incesini yukarda bırakıp kabasını almak gerekirse işin şahıslar dikkat çekilmesini istedikleri mevzuları başkalarını rahatsız etmeden, kırmadan, kızdırmadan ve her şeyden önemlisi o kişilerin kim olduğunu, nasıl insanlar olduğunu bilmeden ithamlarda/ eleştirilerde bulunmasalar bu ülkede gazanfer özcan da hakettiği yerde bulunur, kişiler palanthaser ya da azureel kadar popüler olur ve bu doğrultuda istedikleri misyonu yüklenip rahatlayabilirler.



tekrar ediyorum pişman değilim ve vicdanım rahat.son sözüm bu hakim bey.

bana şahsımın da açtığı tiyatro zirvesine gelmediği için palanthaser'e yahut azureel'e hiç bişey yapamayacağımı hatırlatıyor bu zirve. niye? ben bi san'at aşığı , sürekli sözlük yazalarını sanata teşvik etmeye çalışan biri olarak o gün meyhane zirvesini seçmiştim. bi de üstüne gitmedim! dedim ki: lan sanat zirvesine gitmiyorum. bi de üstüne zirve açıyorum tiyatroya. ne götelek bi adamım. gitmiyom lan. pala'da dövsün napayım.



haksız mıyım?

değil miyim?

neyim?



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi

Serbest Kürsü ve Sözlük gazanfer özcan ı bir de sahnede görün zirvesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 kasım'da gerçekleştirilecek olan tarafımdan organize edilen zirvedir. katılmak isteyenler için 1 kasım perşembe son gündür. malum tiyatro salonumuz küçük. ne kadar kısa sürede sayıyı belirlersek o kadar iyi yerden izleme şansı bulabilirsiniz. http://zirvetor.itusozluk.net/... katılımın azlığı nedeniyle yarın sabah 11'e ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.