![]() |
geçici hafıza kaybı diyalogları --ne? -ne ne? bkz. memento) -maalesef bir araba çarpması sonucu hafıza kaybına uğradınız. -ne zaman? nerdeyim?ben kimim?siz kimsiniz? finding nemo'dan: marlin: what? you're showing me which way the boat went dory:a boat? hey, i've seen a boat. it passed by not too long ago. it went this way, it went this way. follow me m:wait a minute, wait a minute! what is going on? you already told me which way the boat was going d:i did? oh dear... m:if this is some kind of practical joke, it's not funny! and i know funny..i'm a clownfish! d:no, it's not. i know it's not. i'm so sorry. see, i suffer from short-term memory loss. m:short-term memory loss..i don't believe this! d:no, it's true. i forget things almost instantly. it runs in my family..or at least i think it does. hmmm..where are they? -ben neyim? burası ne? bu neresi? -ne diyon olum? yarabbi neden bizim çocuğumuz gibi sadece hafıza kaybı geçirmedi neden soru cümlelerini yanlış kullanıyor? -nere diyon baba? -şaka gibi ya.dileğim kabul oldu. -nere oldu bana baba. -ama keşke konuşmasını düzeltmeni dileseydim senden tanrım. -neyiz şimdi? -ah keşke.... -ben benim,sen sensin,biz bizim,peki siz kimsiniz? tuvaletteki karafatmaya bakarak: - anneeaaa kurbaaaa!!! yandaki koca kızılırmak nehrine bakarak: - bu su niye burdan akıyo? ben kimsiniz,sen kimim? - doktor an oluyor biz ailecek bi' bok bilmiyoruz... + anlıyorum. - neyi anlıyorsun mk?! + bilmem neyi anlıyorum?! - al işte buna da geçti... sik.cem böyle işi ya... + baba?! - sikt.r git çay koy lan... - merhaba ben cenk - merhaba ben de murat - ehe merhaba ben cenk - merhaba bende murat .... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |