![]() |
girl you ll be a woman soon pulp fictionda, mia wallace eve döndüğünde pikapta dinlediği urge overkill şarkısı girl, you'll be a woman... soon i love you so much, can't count all the ways i've died for you girl and all they can say is he's not your kind they never get tired of putting me down and i'll never know when i come around what i'm gonna find don't let them make up your mind don't you know girl, you'll be a woman soon please, come take my hand girl, you'll be a woman soon soon, you'll need a man i've been misunderstood for all of my life but what they're saying girl it cuts like a knife the boy's no good well i've finally found what i'm a looking for but if they get their chance they'll end it for sure surely would baby i've done all i could now it's up to you... girl, you'll be a woman soon please, come take my hand girl, you'll be a woman soon soon, you'll need a man girl, you'll be a woman soon please, come take my hand girl, you'll be a woman soon soon but soon, you'll need a man kaderden kaçış olmaz! sözüne duygusal bir dokundurmadır bu parça. hepsi birbirinden güzel pulp fiction parçalarından biridir.bu parça çalarken john travolta'nın tuvalette ayna karşısındaki monoloğu da olağanüstüdür. olaya türk mantığıyla bakarsan ehöğeöeğö hehehehehe denen, lakin kadın olmaktan kastın evlenmek, kadınım olmak olduğu müthiş parçadır.. pulp fiction soundtracklerinde yer alan parçalayan şakıdır.filmde uma thurman ın canlardığı piskopat manyak karekter bu şarkı ile müthiş bir sempatizmin içine girer. quentin tarantino' nun dünya sinemasına armağanı kült pulp fiction filminin uma thurman'la güzelleşmiş en akılda kalıcı sahnelerinden birisinde, fonda yer alan coşkun parçadır.. çevirisi : güzelim yakında bir kadın olacaksın.. seni o kadar cok seviyorum ki sayamam hepsini ben senin için öldüm güzelim ve onların tek söyleyebileceği o sana göre değil beni sindirmekten vazgeçmeyecekler hiç ve ben geldiğimde hiçbirzaman bilemeyecegim neyle karşılaşacagımı aklını çelmelerine izin verme bilmiyor musun? güzelim yakında bir kadın olacaksın lütfen gel elimi tut güzelim yakında bir kadın olacaksın yakında bir erkege ihtiyacın olacak hayatım boyunca yanlış anlaşıldım ama söyledikleri şeyler,bıçak gibi kesiyor o çocuk iyi değil en sonunda buldum ne aradığımı ama ellerine bir şans gecerse emin ol bitirecekler kesinlikle bitirecekler bebeğim elimden geleni yaptım gerisi sana kalmış güzelim yakında bir kadın olacaksın lütfen gel elimi tut güzelim yakında bir kadın olacaksın yakında bir erkege ihtiyacın olacak güzelim yakında bir kadın olacaksın lütfen gel elimi tut güzelim yakında bir kadın olacaksın yakında bir erkeğe ihtiyacın olacak..yakında.. neil diamond tarafından yazılmış, urge overkill'in üstünde çok iyi iş çıkardığı pulp fiction efsenesi. pislik içinde bir hayat süren bir kokainmanın kurtuluşu olan genç kıza ithaf ettiği şarkı. ayıramazlar bizi bebeğim, kadınım olacaksın hissiyatı içinde takdir edilesi. neil diamond'un, just for you albümünde bulunan mükemmel şarkısı. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 AM. |