![]() |
gizem son 15-20 yılda acaip artan bir kız ismi. neredeyse her sınıfta 2-3 gizem bulunur. nereye gitseniz kesin bi gizemle* karşılaşırsınız. doğaüstü inanç doğruları bu dünyada pek çok düzenin hala ayakta kalmasının yegane sebebi. bilimin ilerlemesindeki en büyük motivasyon araçlarından biridir aynı zamanda. hemen hemen bütün türleri güzeldir. hatta orta öğrenim hayatımın büyük bir bölümü bunlardan birine ibadet etmekle geçmiştir. harfleri emzig olarak dizilebilen kız ismi. ya çok iyi ya da çok kötüsüne denk geldiğim alelade bir kız ismi.. melissa p nin yatmadan önce 100 fırça darbesi isimli kitabında daha doğrusu türkçe çevirisinde sahip olduğu cinsel organına verdiği isim. hayata çekicilik katan itusozlukte bol olan şey. son yılların çok moda ismi, heralde hayatımda tanıdığım kızların %30 unun sahip olduğu isim. aşkın ne olduğunu ilk onun sayesinde anladım, ama tam aşkımı itiraf edecekken, o başkasıyla çıktı. sevdam, tipik bir bahar sevdasıdır dedim, ama tüm yaz tatili aklımda hep o vardı: sabah gözümü açtığım andan akşam kapayana kadar. tabii gözlerin kapanması onun hayalini aklımdan çıkarmıyordu. liseye başladık. o, erkek arkadaşından ayrılmıştı,ama bende aşkımı itiraf edecek cesaretten bir kırıntı bile yoktu. gençlik dönemimin belki de en çirkin görünüşüne sahip olmuştum: sıska, uzun boylu, sivilceli bir çocuk. o ise çok güzeldi. beni reddedebileceği düşüncesi bile gece uyuyamama neden oluyordu. ah gizem! her yerde sen vardın: sınav kağıdımda, voleybol topunda, parkelerde... geçen aylar seni benden daha da uzaklaştırmıştı. anlamıştım ki, beni sadece arkadaş olarak kabul edebilirdin. kabullenmesi zor oldu, fakat yapılması gereken de buydu. zaman her şeyin ilacı derler ya, benim de karşılıksız sevdam yavaş yavaş söndü. artık rahat uyuyabiliyordum. yine de içimde hep bir kırıklık kalmıştı: ne olurdu elini bir kere tutsaydım, sana sıkıca sarılsaydım. insanın her istediği olmuyor, bizim de bu isteğimiz kabul edilmemişti. aradan 4 yıl geçti ve düşünmeden edemiyorum: gizem, ben sana mı yoksa hayalimde yarattığım gizeme mi aşık oldum? artık, ikinci ihtimalin daha kuvvetli olduğuna inanıyorum. olsun,hayalimde yarattığım biri de olsa aşık olmak güzeldi. aklın erişemediği şey. kraliçe. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM. |