ukraynalı punk insanlar topluluğu. eugene hütz diye çılgın bir solisti vardır. şahane bıyıkları olan bi abimizdir. fuck kelimesine* takıntılı bir gruptur. hatırlamıyorum çok ama local think global fuck gibi bi sloganları vardı*
-düzenleme: ukteci arkadaşa da böyle bi grubu sözlüğe kazandırdığı için teşekkür ederim-
son bir kaç aydır start wearing purple isimli şahane şarkılarıyla hem mp3 listemizi hem radyolarımızı şenlendiren çingene-punk topluluğu. hastasıyız. evet.
rock'n coke vasıtasıyla yurdumuzu şenlendirecek olan grup.
sevilesi,dinlenesi grup.
http://www.gogolbordello.com/
rock'n coke reklamları sayesinde adını duyduğum, meraktır kediyi öldüren mantığını yerle bir edercesine kim olduğunu arayıp taradığım, şarkılarını * dinledikçe daha da sevdiğim, rock'n coke' gideceklerin kesinlikle burn sahnesinde kaçırmaması gereken, %100'ün üstünde eğlence vaad eden gipsy punk gruplarının en iyisi belki de bir tanesi.
rock'n coke da bulunmamama rağmen televizyondan izlediğim kadarıyla en iyi performansı göstermiş gruptur. zaten gidilcek olsaydı sırf onlar için gidilecek festivalde sahne zamanlamasını haksızca bulduğum grup.
çığlıkları canlı canlı enstrüman gibi kullandılar,pek keyif aldım.tekrardan bireysel gelsinler istiyorum.
gogol kerhanesi anlamına gelmekte.
*
akabinde
emir kusturica and the no smoking orchestra'nın daha sert olanı. demek oluyor ki bunları seven, kusturica ve saz arkadaşlarını hayda hayda sever.
1972/kiev doğumlu eugene hütz adında hayatını müzik yaparak ve söz yazarak kazanan neşeli bir göçmen tarafından kurulmuş bir gruptur. eugene efendi ülkeden ülkeye zıplarken günün birinde new yorka gelir ve burada sacha katztckoff , sergei ryabtsev , vlad solovar ve eliot fergusonla tanışarak ilk adı gogol olan grubunu kurar. grubun müziği ilk önceleri daha çok çingene müziğine benzemektedir ancak zamanla amerikan müziğiyle bir sentez içine girer ve gipsy punk dediğimiz türe dönüşür, gayetde leziz bir sonuç ortaya çıkar. şiddetle tavsiye edilir.
çingene punk terimi ilk olarak eugene hütz tarafından grubu gogol bordello hakkında village voice'a konuşurken ortaya çıktı.
diger çingene punk icra edicileri için
her ne kadar geçte olsa keşfederek iyi iş yaptım dediğim, işi bilen adamlardan oluşmuş grup.
çalarken müthiş eğlenen ve eğlendiren grup. kasıntı olmayan sıcak insanlar, morali bozuk her insanın reçetesine mutlaka en az bir parçaları yazılması gereken topluluk..
......
dogs were barking, monkeys
bears were dancing and girls were cutting loose
cops were lurking, kids were snarkling
then her father came up to me and....
Kaynak: İtüSözlük