Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

hrant dink suikasti

Serbest Kürsü ve Sözlük hrant dink suikasti Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ermeni konusunda tüm dünyayı karşımıza alacak durum. soykırım yapmadığımızı savunmaya çalışırken zeka seviyesi eksilerde olanlar bu davamıza ihanet etmişlerdir. agos gazetesi genel yayın yönetmeni güzel insan hrant dink'in gazete çıkışında uğradığı silahlı saldırıyla hayatını kaybettiği suikasttir. ülkemiz tarihindeki siyasi cinayetlere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

hrant dink suikasti

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 06:27 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart hrant dink suikasti

ermeni konusunda tüm dünyayı karşımıza alacak durum. soykırım yapmadığımızı savunmaya çalışırken zeka seviyesi eksilerde olanlar bu davamıza ihanet etmişlerdir.

agos gazetesi genel yayın yönetmeni güzel insan hrant dink'in gazete çıkışında uğradığı silahlı saldırıyla hayatını kaybettiği suikasttir. ülkemiz tarihindeki siyasi cinayetlere biri daha eklenmiştir.

faillerini ancak süzme, su katıksız orospu çocuğu olarak tanımlayabileceğimiz menfur hadise.

duruşmalarında mahkemenin çıkışında linç etmek için bekleyen ve ağzından tükürükler saçan kalabalık, kameralara boğaz kesme işareti yaptığı zaman şaka yapmıyormuş meğer. başına ve boynuna üç kurşun sıkılmış. ne diyeyim ki allah belanızı versin.

bir tc vatandaşı olarak önce çok üzüldüğüm sonra utanç duyduğum suikasttir. ancak bu suikastin sorumlusu hem türkler hem de ermeniler tarafındaki faşistlerle birlikte soykırım yalanını ortaya atıp iki ülke vatandaşlarını geren başta fransa olmak üzere bu soykırımı meclislerinde kabul etmiş tüm ülkelerdir.

düşünceleri durdurabilmeyi onların kaynağını yok etmek sanan gerici ve faşist insanların bugün itibariyle gerçekleştirdiğini itü sözlük'ten öğrendiğim suikastı. insanı nefrete yönlendirip keşke siz de birer birer yok olsanız da daha ferah bir ülkede yaşasak gibi başka hastalıklı düşüncelere sevkediyo bunlar.

mantıklı olarak düşündüğümde kimseye fayda sağlamayacak olan suikast. ne aşırı milliyetçilere ne de bir başka yurdum evladına. bu durumdan kar sağlayabilecekler ise ermeni diasporası ve avrupadır. türkiye bir gazetecisini , kalleşçe bir saldıraya kurban vermiştir. bu olay da üzeyir garih cinayeti gibi saçma sapan bir şekilde kapatılacaktır. tekrarlamak gerekirse dış güçlerin etkisinin ve parmağının olduğunu düşündüğüm suikast.

faillerinin bir an önce bulunması gereken insanlık dışı eylem. türkiye'yi sıkıntıya sokabilecek ve toplumsal huzursuzluğu körükleyebilecek siyasi suikast. 2007 cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi huzursuzluk yaratarak siyasi tabloyu etkilemeye çalışanlarının parmağı olduğunu düşündürten eylem.

yazılarından birinde:

muhtemelen 2007 benim açımdan daha da zor bir yıl olacak.

yargılanmalar sürecek, yeniler başlayacak. kimbilir daha ne gibi haksızlıklarla karşı karşıya kalacağım? diyen hrant dink i, tahminlerinde haklı çıkaran, ona ve ülkeye yapılabilecek en büyük haksızlık olan, eylemdir.

senelerdir süregelen utanç oyununun son perdesi. şimdilik son tabi ki. bazıları endişelenmesin daha çok perde oynanıyor olacak bu oyunda, bu kadar fazla gişe hasılatı varken.

yaklaşık 60 senedir benzer şeyler oluyor bu ülkede. 60 sene önce birileri, bu ülke topraklarında yaşayan insanlara yapılabilecek en büyük kötülüğü keşfettiler. türlü askeri operasyonlarla gerçekleştirelemeyenleri uygulamanın daha kolay bir yolunu keşfettiler. bu periyod içerisinde de bu deneye denek olan insan sayısı her daim artış gösterdi ve göstermeye de devam ediyor.

geriye dönüp baktığımda bir ülke görüyorum. o ülkede, kötü giden şeylere dur demeye çalışmış onurlu insanlar görüyorum hayatlarının baharlarında bu ülke halkı için darağacına giden gençler görüyorum diplomalarını birer senede çevirip keyfine bakmak varken halkı için fedakarlık etmeyi seçmiş insanlar görüyorum vatanlarından kovulan şairler yazarlar görüyorum yüreklerindeki vatan sevgisiyle vatan haini ilan edilen insanlar görüyorum kimsenin araştırmaya dahi cesaret edemeyeceği konuları aydınlatıp bir sabah arabasının kontağını ölüme çeviren gazeteciler görüyorum. tek bir amaca hizmet eden birçok insan.

geriye dönüp baktığımda bir ülke daha görüyorum. o ülkede devletin bekasını halkın sömürüsü adına araç olarak kullanmış devlet adamları görüyorum bu ülkeye senelerce düzeltilemeyecek zararlar verip, binlerce masum insanın ölümüne sebebiyet verip, ülkeyi tarihinin en bağnaz anayasasına kavuşturup cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturabilmiş bir insan görüyorum kahvehaneler tarayan, öğrencileri evlerinde boğazlayan, devlet adına çalışan eli kanlı katiller görüyorum, bir dizi karakterinin ölümünün arkasından gazete taziye ilanı veren insanlar görüyorum, bir mafya karakterine özenip adam öldüren çocuklar görüyorum, askerlerinin başına çuval geçirilen bir ordu görüyorum onuru paramparça olan ve bu parçalanan onurunu çektiği bir sinema filmi ile düzeltebileceğine inanan bir topluluk görüyorum. bu gördüklerimin bir amaca hizmet ettiklerini görüyorum, kahrolarak.

birileri oturduğu yerde orgazmik hissiyatlar içerisinde içkilerini yudumlamaya devam edecek bu cinayetten sonra. birileri oy potansiyelini artıracak. bir yandan da biz kanla mı besleniyoruz ki? şeklinde açıklamalar yapmaya devam edecek o aynı birileri. olan kime mi olacak?

cevabı tahmin edebileceğinizi tahmin ediyorum.

faili, siyasi tarihimizde işlenen bir çok cinayetin failleri kadar derin,aynı zamanda ben burdayım diye bağırmasına rağmen bir türlü kabbullenilmeyecek kadar yüzeyseldir.evet beyler birbirimizi kandırmayalım,olaya sevinmese bile üzülmeyenleriniz çıksın da erkek gibi ben burdayım desin.ülkede yükselen linç kültürünün şakşakcıları elbette komplo teorileri yazıp hormon gibi salgıladıkları fobilerini saçacaklardır yine ortalığa.

neyse,açmayalım ağzımızı yine,zira bu ölüme en çok sessizlik yakışır....

edit:yok yok kandırmaya devam edelim,hrant dink'i aslında ermeniler katletti,hem itinayla düşmanlığımızı sürdürmeliyiz tüm dünya halklarına karşı....evet,ağzımı siz bile açtıramazsınız..

edit 2: http://turkcu.net/... bir bakın isterseniz..burada söylemeye çekindiğiniz şeyler olursa,orada bir iki hayvani çığlık da siz atın....

uçmasın diye üstüne taş konulmuş beyaz bir kağıt serili cesedini televizyonlarda görünce hayatın ne kadar da boktan olduğunu anladık tekrar. hangi sebep haklı gösterebilir ki bir insanın canını almayı. milliyetçilik mi, bir ülkeyi zor duruma sokma isteği mi? hadi canım. gerçekten anlayamıyorum, bu cinayetin ardından ellerini ovuşturup pis pis gülümseyenler nasıl insanlardır, insan gibi, adam gibi yaşamak varken, nasıl olur da böylesine canavarlaşabiliyorlar. nereye gidiyoruz, nereye türkiye?

bir insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olay...

''sokaktaki adam'' olarak tabir ettiğimiz insanlardan değildi bu adam. belki ''kime göre neye göre'' diyenler çıkacaktır, ama o bir aydındı...

kimler tanıyordu, kimler tanımıyordu kimler ismini ilk defa duydu, kimler yazılarını sıklıkla takip ediyordu kimler görüşlerine katılıyordu, kimler katılmıyordu kimler yazdıklarına lanet okuyordu bilinmez...

sonuçta bir aydın daha katledildi...

ancak biz hala neyi tartışıyoruz? ''bu olay türkiye'ye ne kaybettirir'' i mi? türkiye kaybedeceğini zaten bu olayla kaybetmedi mi? türkiye bir masum insanı daha kurşunlara kurban etmedi mi?

''bu olay türkiye'nin avrupa birliği üyeliğine zarar verir, bizi dışarıya canavar gösterir, ermenileri şirin gösterir...'' gibi cümleleri mi almalıyız ağzımıza, daha kaybımızın kanı kurumamışken?

''milliyetçiler yapmıştır, zati türkiye'nin başının belası bunlar!'', ''kesin bunu türkiye'nin iyiliğini istemeyen biri yaptırmıştır, zati bitmez bu ülke üzerinde oynanan oyunlar!'' gibi komplo teorileri mi üretmeliyiz, suçluların bir an önce yakalanmasını dilemek ve düşünce özgürlüğünü artık daha da yüksek sesle savunmak gerekirken?

bu yüzden midir bir arpa boyu yol gidemememiz, elin oğlu uzaya turistik sefer düzenlerken?

katilin en kısa zamanda yakalanacağından kuşkum olmayan suikast, nitekim an itibariyle güvenlik kamerası zanlıyı kaçarken görüntülemiş.

edit: katil cinayetten 32 saat sonra yakalandı, bana da baya yakınmış

agos gazetesi, genel yayın yönetmeni öldürüldü. hem de arkadan haince.

yazmakta zorlandığım an işte bu.benim topraklarımda, benim vatandaşım ve ne yazık ki gene benim toprağımın vatandaşı tarafından öldürüldü.

bu insanlar nasıl bir ruh hali taşıyorlar ki acımasızca, güpegündüz, en işlek bir yerde silahını çıkarabiliyor.nasıl o tetiğe basabiliyor.

yıllar evvel abdi ipekçi, sonra uğur mumcu ve hrant dink.hangi zihniyet ki kaleme kurşun sıkan.hangi zihniyet ki insana kurşun sıkan .

güvercin öldü....

son yazısında kendini bir güvercine benzetmiş.''bir yanı tedirginlik, bir yanı dikkat, bir yanı ürkeklik. tıpkı bir güvercin gibiyim...onun kadar sağıma soluma, önüme arkama göz takmış durumdayım.başım onunki kadar hareketli... ve anında dönecek denli de süratli.''

''ama güvercinlere kimse kıyamaz'' demiş. güvercinler kentin ta içlerinde, insan kalabalıklarında dahi yaşamlarını sürdürürler.biraz ürkekçe ama bir o kadar da özgür.

hem türk vatandaşı kadar türk, hem ermeni olması nedeniyle bu topraklarda yaşayan halkına yakın, iki toplumun arasında arabuluculuk yapan, gerekirse deasporasın karşısında duran bir gazetecinin bedeli bu mu olmalıydı?

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks