![]() |
itüsüz yazarlar zirvesi ankara zirvelerinin hepsidir. arada bir misafir gelebiliyo ama olsun. en son ramazandan sonra yapılıcak denilen zirve. * bu iğrençliği kim yapacak diye beklemeyin. bendensiniz.. yapılsın gelelim dediğim zirvedir.uygun zaman ve koşullarda kaçmaz da denilecek zirvedir... ramazandan sonra tarafımdan açılacak zirvedir.. sabrın sonu selamettir efendim... bir muhabbet,bir sohbet,şen kahkaha zirvesi..dört gözle bekliyoruz... 'itüsüz olmak da bir ayrıcalıktır yahu' dedirtecek zirve... özel bir zirve olduğu için katılamayacağım zirve her ne kadar itüsüz olsam da mesaj kutum kafayı yediği için gelmek isteyip de davetiyeleri henüz ellerine ulaşmamış yazarların * eğer bana tekrar mesaj yollarlarsa gelip eğlenip kaynaşabileceği zirvedir... * * katılmak için vizelere girmediğim ve okuldan atılmayı beklediğim zirve. sırf bizim sınıftan en az 4 yazarı yanıma katıp gelecebileceğim zirve. o kadar hastasıyız yani ortamın.* aşiretimi toplayıp geleceğim zirvedir. lan bu zirve daha önce yapıldı hani bunun 2.si die düşündüren zirve. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |