6 telli bas çalarken izlendiğinde tenis maçı izliyormu$ hissi veren * dream theater basçısı. kendisi birçok basçının bas çalmayı bırakma sebebi olmu$tur
yamaha rbx6 kullanan güzel saçlı bassist.ytsejam'deki solosu oldukça ünlüdür.stick kullandığı da olur.
mike portnoyun sound checklerini yapan ve davulunu kuran elemanla benzerlikleri nedeniyle kardeş sanılabilitesi yüksek bir hayvan*
tapılası yaratık, bakın insan demiyorum. insanüstü bir varlık. parmakları takip etmekte zorlanılan 6 telli bass virtüözü, hayvan oğlu hayvan, öküz*.
konserlerde kendi halinde çalar, asla seyircilerle göz göze gelmez. konserlerin sonunda seyircileri selamlarlarken dahi en fazla 5 saniye seyirciye bakar.
android olduğunu düşündüğüm bas gitarist.
hız yapmak dışında pek bir numarası olmayan basçı.
temiz bir tuşeye sahiptir gitar rifflerini birebir çalar saağ elinde 3 parmak sol elinde 4 parmak kullanır teklemez.
tapping tekniği iyidir.ama o da hıza dayalıdır.metropolis pt 1 daki solosu hızlı tap teknigidir.
çok kompresor kullanır ve bu da hassasiyetini alır.ne tuşeyle çalarsa çalsın hep aynı ses çıkar son albümlerde bu da sevmediğim bir olaydır.
eski albümlerinde daha iyiydi eşlik anlamda yaptıkları.
belki de o tarzda oyle çalınmalıdır.
buna grup üyeleri silent storm derler. çok hızlı iyi bir basisttir.
tarzının en iyi basçısı. videolarında da belli olduğu gibi sessiz sakin bir adam. bir videosunda herkes geyik yaparken o bi köşede takmış kulaklığı bas çalışıyordu. yamaha'nın kızıyla evli olmasıda yalanın önde gidenidir kuyruklusudur.
sadece a change of seasons albümünde çaldığı baslar bas gitar mantığında çalınmıştır. gerçekten çok iyidir. kullanılan efektler açısından bakılınca çok daha az kullanılmalarından dolayı daha bir temiz ve bas gitar gibi gelir gitarının tonu. şimdilerde musicmanle çalışmaya başlamış hayırlı uğurlu olsun.
böcek
çok güzel şarkı sözü yazan dream theater bas gitaristi.
çok iyi müzisyendir şüphesiz ama daha önemlisi on numara efendi adamdır.
şöyle bir düşünüyorum da kiralık evim olsa hiç düşünmeden depozito dahi almadan anında veririm bu adama. öyle bir güven oluşturuyor benim nazarımda. yahut damadım olsa mesela aynı şekilde gözümü kırpmadan veririm bu adama kızımı.
şimdiye kadar ağırbaşlılığının, profesyonelliğinden kaynaklandığını düşündüğüm ama metropolis 2000 scenes from new york dvdsini izledikten sonra itici derecede soğuk bulduğum basçı. yahu kardeşim tamam grubun diğer üyeleri gibi geyik yapmak zorunda değilsin ama en azından şarkılarla ilgili 2 laf edeydin zahmet edip.
adı geçen dvdde katıldığı tek konuşma aşağıdaki gibidir
jp: hey john, what's that sign on your
?
myung: don't you know?
jp: yea, i know but.. maybe you could have said something about it.
myung it's the sign of eternity.
jp: ok.
Kaynak: İtüSözlük