![]() |
kapsül iki simetrik kapakçıktan oluşan, içine koyulan genelde toz materyali saklamaya yarayan kap, kapçık. haplarda çok sık rastlanır. if kapsamında bir film atmosfer içi veya dışı uçuşlarda yaşama uygun bir ortam oluşturmak için kullanılan, basınçli ve dışariya kapalı kabin... sözlüğe yeni katılmış 3. nesil yazar, bir süprizle ben geldim! yapıp beni mutlu etmiş, kendimden geçirmiştir. kensidinin sözlüğe kazandırılmasının herkes açısından iyi olacağını düşünekteyim. bir doktorun aramızda olması hiç fena olmaz zira, kötü olan tarafı ise uzakta olmasıdır, özletir kendisini. uykusuz gecelerin kadim dostudur.cee! yapıp koşup gelmesini beklemekteyiz. gece gece güldüren şirin yazar: karoten: sen nerdeydin şimdiye kadar kapsül: ya babam çat die çekti fişi bi de gayet sakin gözüne yazık dio karoten: ahahahah nasıl açtn geri kaçak mı kapsül: sonra oturduk sohbet etttik uyumadı da yeni gelebiliorum kaçak olarak * yazdığı dialoglarla yarılmama sebep olan 3. nesil sözlük yazarı,sevgi pıtırcığı insan.. çok eskilerden bir türk rock grubu. vaktiyle 80060'ın müziklerini de yapmıştı vokalde aylin aslım'ı misafir ederek. gerçekten güldüren bu diyalogları nerede, nasıl bir ortamda yaşadığını merak ettiğim, iyi olacak komedyenin espri ayağına gelirmiş tarzında bir yaklaşımda bulunmak istediğim yazardır. espri yeteneği oldukça güçlü olan bir de yaran diyaloglardan anladığım kadarıyla geleceğin komedyeni olacakmış gibi hissettiğim bir kardeşe sahip güldüren sözlük yazarı. aile boyu tebessüm ettirdikleri hissiyatına kapıldım. babaannenin arkadaşı da mı komik olur yahu* Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM. |