Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

karanlık

Serbest Kürsü ve Sözlük karanlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evrensel olarak korku uyandırma yetisine sahip olan yegane kavram. kötülüklere gebe olduğu söylenen ancak bir o kadar da gizemli ve huzurlu olan olgu. anatomik olarak göz bebeğimizin büyümesine neden olacak durumdur..şeytani.. bilinmezlik, gizem, yalnızlık, tehlike, erotizm, deha, delilik şeklinde uzayıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

karanlık

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 07:28 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart karanlık

evrensel olarak korku uyandırma yetisine sahip olan yegane kavram.

kötülüklere gebe olduğu söylenen ancak bir o kadar da gizemli ve huzurlu olan olgu.

anatomik olarak göz bebeğimizin büyümesine neden olacak durumdur..şeytani..

bilinmezlik, gizem, yalnızlık, tehlike, erotizm, deha, delilik şeklinde uzayıp giden bir çağrışımlar dizisini bünyesinde barındıran sözcüktür. bu dizinin ortak paydası olan korku ve merak, karanlık sözcüğünün sömürülürcesine kullanılmasına yol açar: karanlık geçmiş, ruhumdaki karanlık, ayın karanlık yüzü, gücün karanlık tarafı...



böylece, üç hecede koca bir atmosfer yaratma kolaylığı, her küçük ruhun kendine karanlık bir yön vehmetmesine neden olur:ah! o içimdeki boşluk. o sonsuz karanlık. ve saire.



ve gerçekten de her insanın ruhunda karanlık bir bölge bulunabilir. ancak, maalesef, nasıl ki her insan bir dostoyevski, bir baudelaire değilse, her karanlık ruh da ilginç veya gizemli değildir. ve bazen, çoğu zaman, karanlığın sebebi yalnızca ışığın yetersizliğidir.

hayatıma birden giren harika bir hikayedir bu:



bu başladıgım sey yeni mi yoksa coktan bitirdim mi

becerebilecegim kac sey eklendi hayatıma 8 yasından beri?

sanirim oldukca az ki buyumus gibi bile degilim

benim onlarsiz yasamayacagım bir dolu insan varken etrafimda

onlarin yok.ya da belki var.ama ben degilim.

8 yasindan beri.

8 yasinda geceleri karanlıktan korkardım çok.içinde gizlenen canavarin

beni yemesinden yada parçalamasından,aslında o kadar da kötü bir şey yapıyor sayılmaz

açlık sonuçta.kaplan,kartal gibi, kendi evi ,ailesi olan başkalarını yemek zorunda kendi ailesi için,kendi evine götürmek için.

ama o zaman canavarın beni yemesi bana öyle korkunç gelirdiki, bunu ailesinin ve dolayısıyla kendi hayatı uğruna yaptığını düşünmemişim.

asıl şimdi bu düşündüğüm şey komik belki, sadece komik bir şey olsa bile, aklımda hep kalan canavardan kaçabildiğimdir.karanlık odaya ışıksız girdiğimde öyle

hızlı hareket ederim ki beni daha hiç yakalayamadı.bazen karanlığın içinde işte şimdi çıkıcak bir yerden diyorum, ama değil, kimse bu canavar çok yavaş sadece.

8 yaşında çok korkardım karanlıktan.hala korkarım galiba, ama karanlık için korkudan daha başka uğursuz birşeyler eklendi aklıma.karanlıkta insanların ama tümünün en iyilerinin, en masumlarının bile içinde birden hiç onlara ait olmayan uğursuz birşeyler görünüyor,gündüz asla düşünmedikleri kadar iğrençleşiyorlar,tiksindikleri her şey yapılası oluyor, en masumları bile canavarlaşıyor.

meğer çocukken sadece büyümemizi beklemiş canavar,bizi yemek istediği falan da yokmuş,aslında çok kalabalık bir ailesi varmış,ama kimseyi yiyemezmiş,çünkü karanlıkta onun ailesi bizmişiz.



koskocaman bir nefes alıp tutuyorum görünmez olana dek. etrafımdan gelip geçenler beni farketmediğinde mavi bir boşluğa dönüşüyorum ve bekliyorum sen geçtiğinde beni görebilecek misin diye. görmüyorsun ama seziyorsun, o kadar yoğunum ki içimde tuttuğum nefes göze çarpıyor ince havaya nazaran.

bekliyorum. sana bakıyorum bakıyorum beni görebiliyorken bakamadığım kadar uzun ve dikkatle, gözlerim yaşarıyor, zannediyorsun ki yağmur yağmaya başladı o yağmur benim oysaki.

kafamın içinde düşünceler karıncalar gibi dolaşıyorlar kemiriyorlar kazıyorlar beynimi hızlı hızlı ve kararsız, karıncalardan tek farkları bu. bir uğultu var ki susturamıyorum nefesimi tutarken duyacaksın diye uğultumu ne yapacağımı şaşırıyorum. içimde bir dumana dönüşürken tuttuğum nefes zehir olup mavi boşluğumu karanlığa çeviriyor, sen bulutlar gökyüzünü kapattı zannediyorsun oysaki ben içimde ölüyorum.

bir kocaman çığlık olmak istiyorum öyle ki duy sonunda sesimi, kulaklarından silinmesin! en iyi kadın ölü kadındır demiştin, yırtılıp içimdeki seni sana savurup ölmek istiyorum artık. yeniden doğuşsuz bir ölüm, tıpkı arzu ettiğin gibi, ölüm huzuru istiyorum ben de. çünkü yaşamak ben bana eşit değilken çok zor geliyor artık.

ve nefesimi bırakıyorum ruhum bir balonun sönüşü gibi eriyip yok oluyor. artık en iyi kadın benim ve sen bunu bilmiyorsun.

*

karanlık...



aydınlığa öfkedir karanlık,

kinin ve ölümün rengidir.

kusar ve kutsar ölümü,

yaşanılacak günlere karşı.

halbuki ölüm, nasıl olsa gelecek,

önemli olan, aydınlıkta insan gibi yaşamak...



aşka düşmandır karanlık,

bıçak gibi keser,

gecenin aydınlığını.

zemheri olur, dondurur sevgiyi,

biter sıcak yataklarda aşk...



korkuyla beslenir karanlık,

korkar...korku salar...

çarmıha gerer aydınlığı

filistin askılarında,

manyetonun kablosunda büyür korku,

kadın ve erkek uzuvlarında

canhıraş acıların replikleriyle dolu,

ışkence odalarında...



karanlık kindir,

sevdaya karşı

gündüzün aydınlığını yırtar,

kanatır boydan boya sevgiyi,

kirli, keskin ve uzun tırnaklarıyla...



namussuzca kurulan tuzaklarda,

kahpe faklarında gizlidir,

karanlığın kirli ve onursuz eli.

mertliğe, dostluğa, sevgiye düşman,

yüzü kara, gözü kara, beyni kara...



necat iltaş1982)

mum ile birlikte en güzel gecedir...

gecenin olmadık bir vaktinde kanar tüm yaralar

yüreğime yüklediği siyahlar ve yaşlar ayrılığın

en çok gece vaktinde getiriyor seni bana

tutunmaya çalışırken ben hayata

yanlış yerlerde aradığımı bile bile çıkışı

yada senden kurtulmak için çırpındıkça

şimdi kimin rüyasında rol aldığını düşünüyorum

yanlış yerlerde arıyor olsamda cevaplarımı

ben en çok başka kadınlara aşık adamlarla sevişirken

seni özlüyorum ..



senin de, gecenin olmadık bir vaktinde

yanlıştı tüm bunlar deyip

o yanlış sokaklardan doğru adımlarla çıktığını hayal ediyorum

o derin suçuluk duygunun boğazına yapışarak

seni çığlık çığlık ağlatıp başını sokaktaki bir duvara dayayıp

can çekişerek ağladığını düşünüyorum

ve bir sonraki yanlış geceler için karanlıklara karıştığını..





şimdi sen yada ben nerede kiminle

önemi yok hala bu kadar acı çekerken

ayrılmak için aşk bitmeli

yanlışlar için doğruların yanması gerekli

aşk hala doğru iken

ayrılık var mı ki , aşk hala yaşıyorsa

benden kurtulmak için kiminle sevişsen,

yeni bir sabaha başladığında hala karanlık olacak sana gökyüzü

ve ben senden kaçmak için kiminle sevişsem

senin karanlığını daha çok özleyeceğim



ipek elibol

içine itildiğinizde hiç de birşeyleri saklamıyor, aksine apaçık görmenizi sağlıyor herşeyi. kim kimdir, ne nedir? görmek istemeseniz de görecek başka birşeyiniz olmadığı için görüyorsunuz gerçekleri. acı söyleyen dost gibi birşey.

hayatın üstüne örtülen bir örtü.

asiyim, rock.cıyım, siyah oje sürterim, merdivene bağdaş kurup otururum, gitar çalarım, grupta kurarım, çivide yutarım derse bir insan, benimsemiştir söz konusu olguyu.



ara: karanlık)

şehirlerin pis dumanında kaybolmaktır. yanından geçen onlarca biçimsiz karanlıkla beraber ağır ağır yol almaktır. hayatının istemediğin herşeyle beraber siyaha bulanmasıdır. uyku uyumak bile boşunadır ürkütücü karanlıkta. geriye kalan aydınlık yetmez insana. aydınlıkta korkmak kötüdür kendinden. anlaşılmayan seslerle ve görüntülerle varoluyorsan eğer aydınlıkta karanlıktır aslında. arka sokaklardan sesler gelir kulağına tanıdık. walk the line melodileri ile dolar etraf ama siyah giymiş insanlarla ve siyah düşünceleriyle oradasındır. hesaplaşmak için vakit kaldıysa geriye biraz şarap buna yardımcı olur belki.

gözlerimi yalıyor karanlık, ıslak ıslak oluyorum.

kulaklarımdan öpüyor, içim gıcırdıyor..



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


karanlık

Serbest Kürsü ve Sözlük karanlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evrensel olarak korku uyandırma yetisine sahip olan yegane kavram. kötülüklere gebe olduğu söylenen ancak bir o kadar da gizemli ve huzurlu olan olgu. anatomik olarak göz bebeğimizin büyümesine neden olacak durumdur..şeytani.. bilinmezlik, gizem, yalnızlık, tehlike, erotizm, deha, delilik şeklinde uzayıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.