Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

katatonia

Serbest Kürsü ve Sözlük katatonia Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız doom metalden progressive'e çok türlü parçaları bulunan rock the nationsa gitme nedeni vurur öldürür çoğu zaman.. alternatif anathemadır discouraged ones albümü albümleri: jhva elohim meth... the revival dance of december souls for funerals to come... brave murder day sounds of ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

katatonia

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 07:31 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart katatonia

doom metalden progressive'e çok türlü parçaları bulunan rock the nationsa gitme nedeni vurur öldürür çoğu zaman.. alternatif anathemadır discouraged ones albümü

albümleri:





jhva elohim meth... the revival

dance of december souls

for funerals to come...

brave murder day

sounds of decay

discouraged ones*

saw you drown*

tonights decision

teargas

last fair deal gone down

tonight's music

viva emptiness 2003)

tonights decision albümüne kadar dinlediğinizde death/dark tadını bulduğunuz,clean vokale geçmeleri ile en azından benim için daha sevilir hale gelen,sözleri vurucu,yalnız kaldığınızda last fair deal gone down albümünü dinleyerek anathema'daki kadar çok bunalım olabileceğiniz harika doom grubu.

bence en karanlık ve sert ve en güzel ve en aşmış albümleri brave murder day albümüdür. katatoniayı katatonia yapan albümdür. bu arada her ne kadar kendileri kabul etmese de ilk albümleri dance of december soul black metal tarzına oldukça yakındır.

bu sene rock the nations festivalinde izleme olanağı bulacağım grup.

kapak tasarımlarının bir çoğunu travis smith'in yaptığı grup.

üstat akerfeldt'in de arasıra vokal yaptığı hatta discouraged ones ve tonight's decision adlı katotonia albümlerinin yapımına yardımcı olduğu grup.





anathema'nın iskandinav versiyonu. oldukça gaz ve sert parçaları olduğu gibi oturup ağlatan şarkıları ile her an dinlenebilecek bir grup.

kaybedenler,tutunamayanlar,başaramayanlar,hayatın kıyısına sürüklenenler bağımsızlıklarını ilan edip bir ülke kursalar bu ülkenin milli marşı kesinlikle bu grubun şarkılarından birisi olur.

yıllar evvel denediğim, dinlediğime dinleyeceğime pişman olduğum gruptur. hayatımın en bayık albümüydü. sidik sarısı bir kapağı vardı.



fakat görüyorum ki beğenenleri çok. özellikle lapsus referans olmuşsa bu elemanlar dinlemeye şayandırlar. herhalde küçükken neşeli çocuk ruhumuza hitap etmemiş bu grup.

normal bir insanın ne kadar dinlerse dinlesin ne kadar severse sevsin hiçbir zaman tam olarak anlayamayacağı tam olarak sindiremeyeceği bir grup. şimdilerde oldukça popüler olmaya başladıysa bile her zaman ama her zaman esas dinleyici kitlesinin belli bir kesim tarafından oluşturulacağı grup. peki kimler var bu grupta?



kaybedenler, yollarını bulamayanlar, belki de hiçbir zaman bir yol tutmamış olanlar, hayatın kıyısına sürüklenenler, inançsızlar, umutsuzlar, karanlıkta görmeye çalışanlar, birşeylere yetişmeye çalışmaktan bıkanlar, başaramayanlar,aşkı yüzlerine gözlerine bulaştıranlar ve tabi ki cesareti kırılmışlar



belki de bu yüzden çok sevdiğim, ayrılamadığım ve sürekli kulaklarımda müziklerinin yankılanmasını istediğim bir grup katatonia.



belki de sırf bu yüzden ölmeden önce dinlemek istediğim son şarkı



belki de sırf bu yüzden kendimi sıkıntıdan patlayacakmış gibi hissettiğimde beni kurtaran şarkı



belki de sırf bu yüzden içimden bağırmak hem de tükürükler saça saça,ortalığı darmadağın ede ede bağırmak geldiğinde sığındığım şarkı



belki de sırf bu yüzden birilerini öldürmek birilerinin acı çekmesini istediğim zaman beni durduran şarkı



belki de sırf bu yüzden sokakta acı çeken bir hayvan gördüğümde dinlemek istediğim şarkı



ama kelimeler yetersiz olduğunda,kelimeler anlamını yitirdiğinde,kelimelerden nefret ettiğimde beni huzura kavuşturan tek bir şarkı vardır herhalde



her şarkısının benim için özel bir anlamı olan her şarkısı beni içten içe kemiren ve ölüme bir adım daha yaklaştıran bir gruptur katatonia belki de sadece bir grup değil azrailimdir kim bilir?



ps: bu sözlerin sahibi bir mesajla ona sahip olabilir.



son albümleri the great cold distance 13.03.2006 tarihinde piyasaya çıkıyor.albümde bulunan şarkılar



1. leaders

2. deliberation

3. soil's song

4. my twin

5. consternatıon

6. follower

7. rusted

8. increase

9. july

10. in the whıte

11. the itch

12. journey through pressure



ayrıca my twin single'ı da www.katotonia.com adresinden indirebilirsiniz.

bir kere dinledikten sonra bir daha hiçbir günümün bir parçasını dinlemeden geçmediği grup. sigara, alkol, uyuşturucu..bunlardan daha fazla sizi rahatlatan, daha fazla sarhoş yapan, daha fazla bağımlılık yapan bir şey varsa katatonia'dır.



üzülürsünüz, üzüntünüz hiç geçmeyecektir, öyle üzüntülüsünüzdür ki acilen sigaraya atarsınız elinizi..ama bir şeyler eksiktir..evet farkına vardınız eksiğin. hemen koşarsınız tekel bayisine, sizi sarhoş edecek kadar bira alırsınız..bir yandan biranızı içersiniz bir yandan sigaranızı.. ama yine bir şeyler eksiktir..bu sefer içeri gidip winampı açarsınız ve hemen katatonia yı bulursunuz..

çünkü umutsuzluğunuzu, üzüntünüzü, sıkıntınızı, derdinizi, gözyaşlarınızı paylaşabiliyordur, hakkıyla yansıtıyordur.



artık sizin için tamamen vazgeçilmez olduğunu anlarsınız. yaptıkları o harika müzik, o mükemmel enstrüman uyumları, üzerine o muhteşem vokal öyle içinize işler ki kalbinizin derinliklerindeki her şeyi bulur. siz de parçalarında kalbinizin derinliklerinde ne varsa onları bulursunuz..artık hiçbir gününüz katatonia'sız geçemez olur. tonight's music dinleyemeden ağlayamaz, for my demons dinlemeden hissedemez, i break dinlemeden fark edemez, daha saymadığım bir çok parçasını dinlemeden bir çok duyunuzu gerçekleştiremez, birçok duygunuzu yansıtamaz olursunuz..yansıtabilseniz bile artık bir şeylerin eksik olduğunun hep farkında olursunuz..katatonia vazgeçilmez olur artık..

şimdi şöyle bir olay var





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


katatonia

Serbest Kürsü ve Sözlük katatonia Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız doom metalden progressive'e çok türlü parçaları bulunan rock the nationsa gitme nedeni vurur öldürür çoğu zaman.. alternatif anathemadır discouraged ones albümü albümleri: jhva elohim meth... the revival dance of december souls for funerals to come... brave murder day sounds of ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.