![]() |
khaki trakyalı dördüncü nesil yazar. girilerinden görebildiğim kadarıyla sözlükteki beşiktaş aşıklarından..maça da gidiyorsa sık sık, 90 dakika umudunu yitirmeden kartal gol gol gol haykırışını paylaşanlardan tahminimce.. girilerinin hemen hemen hepsini okuduğum, beğendiğim, beşiktaşlı olmasınında benim için öneminin büyük olduğu yazar. hoşgelmiş. gönlüyle muhakemesi arasında senkronize bağlantılar kurarak yazan yazar. kuvvetli kalemiyle kendisini okutan, yazdıklarını paylaşma nezaketini de gösteren fakültedaşım yazar insan. kelimenin tam karşılığı olacak şekilde, yazar. okunmak istemenin en doğal güdü olduğunun çekinmeden haykırabilen dürüst bir yazar. @1776369 girisiyle ölümü yaşama indirgemeyi başarmış, ölmeden ölümü tatmamı sağlayıp, ''ulan o kadar da beter birşey değilmiş ölüm'' dememe sebebiyet vermiş yazar. kanka listesine eklenmeyeyim komutlu bir program tasarlamış, bunu da başarıyla üzerimde [o niyette olduğunu pek sanmıyorum ama] denemiş, 87% oranında bir isabet elde etmiş kişi.. tüm bunların bir sözlük özelliği olmasının da ihtimal olduğunu tümüyle silmiş/göz ardı etmiş değilim açıkçası.. tabii block durumu varsa söverim, o ayrı.. sadece dindar bir müslüman değil aynı zamanda tutarlı bir demokrat, doğru dürüst bir yazar kendisi. khak farsça toprak demek. khaki toprağa mensup demektir o zaman. topraklı. renk olarak kullanıldığı gibi khaki olan bir insan çok samimi, sıcak ve içten anlamına gelmektedir. sözlükte yüzünü görmeyip de merak ettiğim birkaç kişiden biri bu adam. sevgi pınarı'nı aşındırmama sebep oluyor. deli gömleğinden bağımsız oluşu, kendini kısıt altına sokmayışıyla afallatıyor okuyanı. önyargılardan arınmış bir vicdanı var gördüğüm kadarıyla. harbi beşiktaşlı olup da vicdan mefhumundan bihaber olanına rastlamadım zaten. gelse de alen'in üçlüsüyle omuz omuza coşsak. yerin kulağı var ama yine de tek aşk beşiktaşk! sözlükteki uyarıcı meleğim. çok seviyorum ben bu adamı. girilerine gelince çok az farklı fikirlerde olsak da bu adam yazıyor diyebileceğim nesildaş yazar arkadaşım. bir yazarın kalitesine iki yerden ulaşılabilir: 1-girilerinin kalitesinden 2- kendisine nick altı yazarların kalitesinden . liverpool'u çökerten adam. doksan dakika bağırdı vallahi. sesi yedinci dakikada gittiğinden, kalan seksen üç dakikayı içinden bağırarak geçirdiyse de önemli değil. mülayim gözüktüğüne bakmayın, bu tribünler ne mr. hyde'lar yarattı şimdiye kadar. * iyi bir yazardır, eline sağlıktır, kalemine kuvvettir. sözlüğü sözlük yapan sağlam beyinlerden biridir. bildiğimiz haki. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |