![]() |
korelle dördüncü nesil yazar kişi. * nicki sarelle'yi hatırlatan yazar. şükür familyasını bize tanıtan yazar. son dönemde dikkatimi celbetmiş yazarlardan birisi. futbol yanında çeşitli konulardaki girileri oldukça başarılı. >30 yaşlarında olması muhtemel zira bir girisinde bunu kanıtlar nitelikte bir yazısı vardı ki hangi giri olduğunu bulamadım şu an. gece gece benim de aklıma sarelle getiren yazar olmuştur.şimdi memlekette olsak sagra special mağazalarında olan şu sarelle çesmesinden akan sarelle olsa..... neyse fazla daldım.... eeee şeyyy bu arkadaş iyi yazıyor bilgili falan... * özellikle basketbol ve futbol konusunda olan yazılarını beğenerek okuduğum yazar. yaşım itibariyle sadece anımsadığım 80 ve 90'ların sporcularını iyi tanıyor, aydınlatıyor insanı. bu gece guanoapes ile birlikte coştular, çok sağlam yazılar giriyorlar. sabahın köründe girdiği eski galatasaraylı futbolcu girileri ile bana nostalji yaşatan, beni kimler geldi kimler geçti havasına sokan dördüncü nesil yazar. bu adamın tematiklerine bayılıyorum açıkça. hem sözlükte olmayan bilgileri sözlüğe katıyor, bunları yazarken copy paste gibi bir yöntem kullanmayarak kendi izlenimlerini ve yorumlarına da ekliyor. sözlüğün rıdvan dilmen'i kesinlikle. kim ne derse desin sporla özellikle futbolla ilgili girmiş olduğu girilerle bu açığın kapatılmasında büyük katkı sağladığı gibi yaptığı organizasyonla futbol tutkunlarını sözlüğün bu eksikliğini giderme amacı etrafında toplamış yazardır. futbol dışında yazdığı girileri ve yorumlardaki ironileri de harikadır. severek takip etmekteyiz. bu geceki kreasyonunda bize bayer leverkusen takımının oyuncularını tanıtan yazar.bir sonraki kreasyonunu merakla beklemekteyiz* bugün bizimle 1988 senesinin spor adına güzelliklerini paylaşan yazar. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |