![]() |
kütle bir nesneye uygulanan kuvvetle, oluşan ivme arasındaki orantıyı veren kat sayı veya nesne niceliği. eylemsizliğin sayısal ifadesi. 2003 çıkışlı hakan kurşun albümü. 60 dakika 12 saniye müzik için 3,4 km manyetik band kullanılmış efendim. ve kayıtlar için 42 kişi 7 ay çalışmış * l 3d müzik diyoruz biz buna. mp3ünü alayım idare ederiz olayı bu albümle kalkmış efendim kalkmış. audio - mp3 kaybı çok çok büyük. albümdeki parçalar şöyle boşu boşuna ifadesiz kar yağdı böcek tutma kesinlikle dönüp duruyoruz küvet yağmur dost defalerca çok uzaklarda patenler ilelebet 12/8 değişmeyen madde miktarı. newton mekaniğine göre değişmeyen madde miktarıdır. uluslararası birim sisteminde * birimi kilogramdır. kuantum mekaniğinde ise kabaca bir cismin barındırdığı madde ve enerji miktarı olarak tanımlanır. bir cismin hızı ışık hızına yaklaştıkça kütlesi de sonsuza gider. hacim çarpı yoğunluğa eşittir. ağırlık/^2 indisi 25 ve üstü olup ortalarda gezen insanlara verilen isim. o her yerde... cismin harekete, daha doğrusu ivmelenmeye gösterdiği direncin ölçüsüdür. cismin kütlesi azaldıkça harekete karşı gösterdiği direnç azalır. bunun yanında cisim hızlandıkça kütlesi artar, çünkü cisme enerji aktarırız, enerji de cismin kütlesini artırır . anlatılanı anlamayan,fikir yaratamayan,üşengeç,vurdum duymaz,kendi bildiğinden şaşmayan ve düşünmeye bile üşenen yani kitle olmayı başaramamış insan topluluğu. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |