![]() |
florinali numuneddin * numune yazar. cok canlar yakacak bu yazar. hoş geldin yazar. güle güle yazar. * hoş gelişler dilediğim... az gördüğüm, öz gördüğüm. yakında yine dutluk olur buralar ya da çocuk parkı yaparlar üzerine söylemesi. * * hoş gelmiş, keyfimi yerine getirmiş yazar. günün, ikinci müjdesi. * süper adamdır vesselam. yemem ama yanında yatarım. gece pekçisi seni. * uyuyan gece bekçisi... * işverenleri tarafından her sabah uyandırılmak suretiyle gece bekciligi yapan zaat ı muhterem. * --spoiler-- aslansın kaplansın --spoiler-- yazarı. * beni 100 entryle görenler yeni sanıyor, halbuki biz buraların demirbaşıydık diyen yazar... ağzına geleni ne kulaklarımızdan ne de gözlerimizden esirgemez. * ulusözlük'te nickaltı aracılığı ile beni ayarlardan ayarlara, bunalımlardan bunalımlara sürükleyen, ancak başka bir sözlük ortamında selam verdiğim gibi -kaçan/işi çıkan/hattı kesilen, herneyse- cevap bile vermeden kaybolan cici yazar. ** burnumla bir sorunu olan yazar. sürekli hadiselerine soktuğumu söylüyor ki, kendisi taze bir yazar. nasıl burnumla bu kadar haşır neşir olmuş anlayabilmiş değilim. ha işin tuhafı, burnum gerçekten büyüktür. * sözlüğe yeni üye olmuş birinci nesil yazar.** ben demiyorum karması öyle buyurmuş. * yeni bir yazar. gıcır gıcır, daha naylonları üstünde. * tanım:yeni bir yazar. bilgi içerikli tanım:yeni gibi görülen eski bir yazar. yorum:hoşgelmiş bilgi içerikli yorum:sözlüğün en iyilerinden, sivri dilli bir arkadaş. son söz: * ortam adamı. bazen "mal"ca gelen davranışlarını yüzüne vurunca sinirlense de seviyorum ibneyi. * pir sultan yoldaşıdır sivas'ta. bir kılıcı kanlı van'da. mardin'de bir gözü kanlı kaçakçı... * bir madimak tarihçisi. * görmüyor, duymuyor. kağıt oynarken atılanları görmüyor. oyunu dillendirirken duymuyor. el yordamıyla işini hallediyor. daha fantastikmiş. * masada kusacak birazdan adam. elini, yüzüne koyacak adam. bir, dakika bir, dakika diyecek adam. eli 6 alırken 7'yi diyecek adam. kusunca bir dakika diyecek adam. * gece bekçiliği görevini yakın zamanda bırakmış yazardır. * yakın zamanda işadamı olması beklenen yazar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM. |