![]() |
delikanlimuhendis * an itibari ile moderatör olduğunu gördüğüm kişi edit: an itibari ile yönetici olduğunu kanıksadığım kişi. * yönetici sıfatını tercih eden kişi. * çevresini güldürebilmekten haz duyan kişidir. * sözlükte neler olup bittiğinden habersiz kişidir. zaten haberdar olan bir "yönetici" göremedik. * küfürsavar yöneticidir, gördüğünü affetmez. * adı gibi ''delikanlı'' yazar. * o da sevip filozof olmustur benim gibi sanırım yanılmıyorsam. yakın hissediyorum kendime * kendisini, "felsefenin de geyiğin de dibine vururum, her konuda az çok konuşacak sözüm vardır" diye özetleyen yazar ve yönetici. * muhafazakar milliyetci * yorumlarındaki kalitesini gittikçe arttıran sözlükte bulunmasına sevindiğim yazar... * delikanlıdır kendi..entry düşmanı olmakla beraber sıcak kanlıdır da... * sözlüğe hem bilgi içerikli hem de yaran entryleri girmeyi başaran an itibariyle nadir yazarlardandır. * milliyetci bir kardesimizdir. sadece o olsa, turk milliyetcisidir bir de. sozlukteki turk olmayan arkadaslari* incitmektedir. biraz daha yavas olsa keske diyoruz. gecenin bi yarisi nedir bu ask sevk diye sasiriyoruz. edit: dogru, irkci degil. milliyetci. * ırklarla sorunu olmayan, 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' inancını benimsemiş kişidir. * namaz başlığına girdiği entry'lardan anladığım kadarıyla milliyetçi muhafazakar çizgide kendine bir yol tutturmuş moderatör. * herkesi memnun etmenin zor olduğunu bilen, bazen forumsu girişler yapma hatasına da düşen, ikazlara hak verip kendi girişini de delikanlı gibi silen yöneticidir. * kanı deli bir yazar.* * çizgisini belli etmiş ve bundan ödün vermeyen takip ve takdir edilen yazar. * büyük insan yüce kişilik .. * Daha vizyona girmeden kurtlar vadisi ırağ ı arsivlenecek filmler sırasına koyan ilginç yazar... * kurtlar vadisi ırak ın fragmanını bile indirip arşivlemiş yazar. * kendisi saygı duyulması,eli öpülesi insandır.Büyük bir robot fanatiğidir.Elektronik mühendisliği unsurlarının hepsini üstünde taşıyan,robot topluluğunun en büyük adamıdır. * daha önceden adı gibi ''delikanlı'' yazar demiştim... bu akşamda adı gibi ''delikanlı'' bir mod olduğunu gördüm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |