Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| ersin karabulut - 2Serbest Kürsü ve Sözlük ersin karabulut - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * penguende okumaktan en fazla zek aldıgım 1981 doğumlu karikatürist
olaganüstü gözlem yeteneği ve samimiyeti onu bir adım ileri taşımaktadır
Sandık içi adlı bir kitabıda vardır
* kitap fuarındaki imza gününe gidemediğim için deli gibi üzüldüğüm, gidip çizgileri ve hayatı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:43 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ersin karabulut - 2 * penguende okumaktan en fazla zek aldıgım 1981 doğumlu karikatürist
olaganüstü gözlem yeteneği ve samimiyeti onu bir adım ileri taşımaktadır
Sandık içi adlı bir kitabıda vardır
* kitap fuarındaki imza gününe gidemediğim için deli gibi üzüldüğüm, gidip çizgileri ve hayatı hakkında bir kaç kelime konuşmayı hayal ettiğim fakat tanışma fırsatını bir dahaki imza gününe ertelediğim, çizgilerine bayıldığım baruterden sonra en iyi çizer olduğuna inandığım, yiğit özgür, serkan altuniğne ve alpay erdemle beraber penguen almama neden olan kişi.seviyoruz ailecek.
* ilk önce pengueni her hafta almama sebep olan yazardı,sonra okumaktan zevk aldığım derginin başarılı çizeri oldu,sonrasında kendini fazlaca ve gereksizce deştiğini ve son zamanlarda saçmalamaya başladığını düşündüğüm kişi oldu.yaptığı iş kolay değil elbet ama sürekli bahsedebileceği şekilde güncellediği bir hayatı olmadığını düşünüyorum...çıkış yolu çocukluğu oluyor tabi,Freud'un ilgisini çekebilecek türden bir çizer
* :
* http://www.bidebu.com isimli online derginin son sayısında ropörtajı çıkmış çizer.
* 91'li insan mı olur?
ile yardıktan sonra,
tatil demek, çakmak demektir
ile yerler yatırmı$,
mnskym burada rober hatemo yazıyor
ile öldürmü$,
pink floyd zaten pink floyd'dur üstüne konu$maya gerek yoktur
ile de helal olsun dedirtmi$ süper elemandır. esin özbek ile beraberdi en son. $imdi ne yapar bilmem.
* herkesin kendinden bir şey bulabileceği içten samimi çizer.en son yarıda bıraktığı mimar sinan güzel sanatlara devam ediyodu.bunu da çizmişti okul geyikleri falan çok gerçekçiydi...penguenin diğer yazarları gibi işini iyi yapan biri.
* ,
attigim bir tam sayfalik mailı da sonuna kadar okuyup en az kosesindeki kadar icten cevap vermesiyle de hakkindaki dusuncelerimin dogrulugunu kanitlamistir bana ayrica.
* lombakın son sayısında bahsettiği gibi "dergiyi yakıcaklar seni de yiyecekler" şeklindeki haklı kaygılardan dolayı "bu ay işi yetiştiremedim bari şunları çizeyim" tarzında bir şeyler çizen kişi. bu güne kadar gördüğüm en iyi son dakika eserlerinden biriydi bence. fekat o tarzın çizgi romancı olmak isteyen bir kişi için çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. ne kadar beğensem de aynı şekilde devam etmemesini,çizgi roman yapmasını dilediğim çizer.
* lombak dergisindeki yeraltı öyküleri kısmında yazdığı hikayeleri başarılı bulsamda, ersin karabulut'un asıl özelliği inanılmaz çizimleridir. özellikle galatasaray lisesi'nin önünde durup başınızı kaldırdığınızda gördüğünüz manzarayı resmettiği bir çizimi vardırki mutlaka görülmesi gerekir.
* Yiğit özgür ile beraber penguen alınma nedenini oluştururlar. şirindir, samimidir, gerçektir, bendir, O'dur, bizdir. Özellikle mimik çizimleri ve '80 sonrası doğmuş kuşak hatıraları ile ilaç gibidir.
* penguen'in son sayısında *, çizdiği köşesinde, okula devam etmekle ilgili ciddi kaygıları olduğu ve okulu tamamen bırakma noktasına gelebileceği anlaşılan çizer/yazar/karikatüristtir.
* süper bileği olan, aşağı yukarı herkesle aynı kaygıları taşıyan, süper yardımsever insan.
* her gencin kesin benden caldı bunu diyip savaş aylaşacağı,penguen alma sebebi olan yazar çizer.
* çok iyi bir çizer olduğunu düşündüğüm kişidir. pengueni yiğit özgür ve onun için aldığım gerçeği de bunu desteklemektedir.ama mailime cevap yazmamasi gözümdeki değerini biraz azalttı,neyse,işine gücüne veriyorum,kendimi rahatlatıyorum
* Soylemeye utandıgınız herseyi catur cutur cizen muthiş gozlemci.Ulan eziklik olur mu simdi bu huyumu acıklasam diye dert yanarken penguen de sizi bazı surprizler beklemektedir.Ornek olarak yolda giderken dinlediginiz parcanın klibini cekme olayını gosterebiliriz.
* Penguen dergisindeki sandık içi bölümünün yaratıcısı. doğan yayınlarından çıkan sandık içi adlı bir karikatür kitabı da bulunmaktadır.
yanlamasına çizgili t-shirtleri yurdum gençliğine armağan eden mükemmel çizer.
* penguende "sandık içi"ni çizen çizerdir. ergen ve gençlik anılarını anlatırken insan çizgi oyküde kendisini bulur. harbiden iyi gozlem yapmış dersiniz. ozellikle cine5 hakkindaki çizgi oyküsü gercekten tabu olmuştur.
* aynı liseden mezun olduğum başarılı çizer.
* bu adam benim annem.
Bu kadar açık ve net soyluyorum ,çünkü çizdiklerinin başka bır açıklaması olamaz.
Neden?
adam sandik icinde öyle güzel yazıyor,çiziyor bilmeyenimiz yok,asıl bilmediğiniz, o anlattıklarının ben olması. evet o adam benim.
dolayısıyla çocukluğumu bu kadar iyi bilen, hislerimi duygularımı bu kadar sıcak anlattıgım tek insan annem olduguna göre,
bu adam benım annem.
.
.
.
şaka lan annem mannem değil Ersinden anne mi olurmuş, etkili olsun anlatımım diye annem dedim sadece başka niye annem diyim elin adamına..
* penguen ve lombak dergilerinde gençlere hitap eden usta karikatüristlerimizdendir.
* lombakta yeralti oykuleri adında harika işler yapan yazar-çizer.
* ilk gördüğümde hemen tanıyıverdim kendisini.oysa ki sadece kendi çizgilerinden biliyordum portresini,bi de çizgili kazağını tabi.başucumun insanı.hep orada kalsa ya.*
*
* penguen in belkide en iyi çizeridir. yaşadığınız, yaşadığımız ne varsa birçoğunu çok güzel şekilde yansıtır. "ulan bana ne kadar da benziyormuş bee" tepkilerini verebileceğiniz çalışmaları vardır. hala sandik icinde birçoğumuzun hislerine tercüman olmaktadır.
* penguenin en beğendiğim, ama ne yazık ki bu ay lombakta çizdiği çizgiöyküsüyle beni hayal kırıklığına uğratmış olan çizer.
biliyorsunuz ki ekşisözlüğün düşüşüne neden olan bir başlık vardır. hatta dillerden dillere dolanmıştır. anneyi düşünüp otuz bir çekmek ya da onun gibi bir şey. herkes bu başlığa demediğini bırakmamış, sözlüğü yerden yere vurmuştu. şimdi bu ayın lombak ında yeraltı öykülerine şöyle bir göz atıyoruz.
--spoiler--
babasına tıpa tıp benzeyen ve hatta kendisini babası sanan çocuk, babasını öldürüp annesiyle yatağa girer. ne kadar da özlemişim diye...
--spoiler--
bunun ekşideki başlıkla benzerliği aşikar. keşke çizmeseymiş bu ay hiçbir şey de en azından böyle bir hayal kırıklığına sebep olmasaymış. umarız eskisi gibi olan hikayeleriyle devam eder diğer aylarda da. umarım yine severek okuruz...
* coğu ezik, asosyal olan kişilerin penguen alma sebebidir. Gecmişini iyi gozlemleyip çoğumuzda ortak olan olayları, mukemmel anlatımı ve cizimiyle, kendisini beğendirmeyi bilir. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |