Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| sincap - 2Serbest Kürsü ve Sözlük sincap - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sinop köylerinde sıkça görülen hayvan.*
* kuyrukları uzun ve kıllı olan, kemirgen bir kara hayvanı..
* evcilleştirilmesi zor olan bir hayvan..
* kendisi batak oynarken hile yapma, battığı halde bi şekilde yırtma, hile, düzenbazlık, sahtekarlık, kalpazanlık, beyaz toz, beyaz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:43 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sincap - 2 * sinop köylerinde sıkça görülen hayvan.*
* kuyrukları uzun ve kıllı olan, kemirgen bir kara hayvanı..
* evcilleştirilmesi zor olan bir hayvan..
* kendisi batak oynarken hile yapma, battığı halde bi şekilde yırtma, hile, düzenbazlık, sahtekarlık, kalpazanlık, beyaz toz, beyaz kadın vs. gibi alanlarda çok beceriklidir, dikkat edilmesi gerekir!***
* entrysi ile çok güldürmüş olan yazar.
* en sevdiği element
* olan yazar *
* playstation oynamadaki ustalığını kanıtlamış olan yazar.***
* kaliforniyum deyince ölecek gibi olan yazar... *
"yeter ki mutlu ol sevgilim cümlesinin bir kamyon anlam taşıdığı zamanlardı..."
* bir dönem evde beslediğim, eğittiğim, gittiğim yerlere omzuma bana eşlik eden adı "hıdır" olan, arada bir firar edip 3-4 gün sonra bahçedeki erik ağacında, incir ağacında görülen "hıdır gel" dendiğinde omzuma çıkan, ama koktuğu için aile baskısıyla hayvansever bir komşuya emanet ettiğim o hayvansever hayvan'ın da bakmayı beceremeyip pet-shop'a bayağı hatrı sayılır bir paraya sattığı
* besledğim tek hayvan...
* entrysine yarıldığım yazar.
* 18 yaşını geçmiş olan yazar.
* dağda bayırda bolca görülen, kemirgen bir hayvan. *
* uzun kuyruk tüyleri ile dikkat çeken kemirgen bir memeli hayvandır.
* bayram münasebetiyle çığır açarak görüntülü konuşma ile elimi öpen yazar. bir de takım çekmiş kendine. neredesin firuze'dekilere benzemiş ama olsun. yakışmış.
* bayram güzeli.
* ağaç tepelerinde çığırıp duran bir kemirgen memelidir.
pineklediği ağacın dibindeki mezarda ebedi uykumda huzur içinde uzanmışken ağacın tepesinden bir kaç fındık düşürdü tabutumun üstüne. derin uykumdan uyandırdı beni. o ne yırtınmaktır öyle...
beni de görün ben de yazarım ben de burdayım diye...
ölünün arkasından konuşulur mu lan ?
öğretmedi mi sana abilerin bunu ?
reklamını yapman için illa mezar taşlarına sprey boyayla ben de varim mı yazman lazım ?
iyi, gördük seni. sen de varmışın bu arenada.
ama şişlenen bir boğa olacağına harbici bir matador olsaydın keşke.
bak sana bir sır vereyim oluye arkasindan pandik atacagina diriye tum koyun onunde tecavuz et daha cok prim yapar adın şanın daha bir gür yayılır. korkma lan sanal alem burası iki kelimeden ibaret hepsi...
şimdiki gençler pek bir korkak sen de onlara uyarsan üzersin beni.
hem bunu yaparken gidip abine sormana gerek yok.
kendin ol !
özgür hareket et !
bodoslama dal böyle... dilediğni dilediğine haykır...
illa birine akıl danışma !
koskoca adamsın sen artık. hatta senin resmini bile gördüm diye hatırlıyorum.
artık alnındaki ergenlikler silinmiştir senin. yeter bu kadar yaşamak sana, kendini oyna. korkma !
kurt postuna bürünen bir kuzu da olsan, rolünü o kadar gerçekçi oyna ki bazen sen bile kendini kurt zannet... bu hayatı adam gibi yaşamanın sırrı tüm engellere rağmen kendin olmakta !
kendini oynayamazsan da içine sıçtığım şu maskeli baloda rolünü layıkıyla yerine getiren kaliteli bir aktör olmakta !
bu hortlak abinin nasihatlerini de asla unutma !
hadi kal sağlıcakla...
* entrylerinde tek cümleyle insani kahkahalarla güldürebilen yazar.
ve fakat lakin, bir cümleden fazlasinda su kaynatiyor, ariza yapiyor.*
olsun lan olsun öyle cok ciddiye almayalim bu sanal olayi ariza tipler de lazim, yoksa bakiniz brezilya dizilerine dönüyoruz sözlükcek.
kendisine sesleniyorum buradan,
öyle kal sinjap, gecen günler seni degistirmesin e mi..
* orman da yaşayan kemirgen bir hayvan. insanlığa hiç bir faydası olmayan, işi gücü faydalı olan şeyleri kemirmek olan ufacık bir hayvan.
* boş işlerle uğraşan bir hayvandır sincap. fındık kırsın, ağaçlarda gezsin budur işi. fazlaca da bir önemi yoktur habitat içinde.
* sözünü sakınmayan, bilgili bir yazar.
* yazlıkta annemin özel olarak onun için ceviz fındık gibisinden yemişler alıp balkonun bir köşesine koyup gelmesini beklediği haywan türü.
* maalesef ilkokul arkadaşımdır bu benim. taa o zamanlardan kalan acılarını sözlükte üzerimden çıkarmaya çabalamakta. anlatacağım dostum kusura bakma. herkes bilsin istedim. oyunun kurallarını ilk ihlal eden sendin. bütün bu ayar verme sekansı o yıllarda elinden aldığım kıza dayanmakta. kuyruk acısı nelere kadir. ayrıntılarını daha fazla acı çekmemesi için anlatmayacağım. lakin kaşınmaya devam ederse neden olmasın. çok acılar çektirdim sözlük ben bu ademoğluna çok. * * *
* böyle takıldığıma bakılmasın ben bu çocuğu çok sevdim aslında.
fikri benim fikrimden, zikri benim dilimden... benim geçtiğim yollların yeni yetme piri kendisi.
boş beleş bir yobaz değilmiş. onu fısıldadı birileri bana... yoksa dalacaktım allahına...veryansın edecektim... aferim sana evladım. eleştirel olmana çok sevindim. bıktım ulan bu müslüman gruplardaki pisikmutaassipcahil mongollardan... senin gibi sivri tipler lazım. her verileni almayan her sökülmek isteneni kendinden söküp atmayan...
benim yolumun yolcususun dediysek. yazarlığımı da kopyala demedik ki canım.
her entryn ben kokuyor. her harfin bana bandırılmış sanki. o efendim li girişler. lanli lunlu konuşmalar. şatafatlı keimeleri dizme eğilimin. sevdim seni lan kopyam benim.
bu arada yazın bir umreyapmış allah kabul etsinbu sincap'ın secdelerini.
bana da bu sene nasip olur inşallah.
öss sini de tez elden bitirsin sonra gene gelsin karşılıklı ayarlaşalım.
hadi allah yardımcın olsun...
* uzun zamandır kendisinden ses seda alamadığım ve bu yüzden acaba yerin altına mı girdi diye düşündüğüm nadide yazardır. diğer bir ihtimal galatasaray ın aldığı sonuçlardana sonra kendini meyhanelerde vurmuş olabilir. üzülme dostum 0 çekenler utansın. *
* "muharrir ne ala ki, yenir mi" demek istediğim yazar. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |