Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

demokrasi - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük demokrasi - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ideoloji sahipleri tarafından çoğunlukla kendilerine uygun şekilde tanımlanan kavram. insan aklının, özgür iradesinin muhtaç olduğu şey. demokrasinin olmadığı yerde baskı vardır. belli bir ideolojinin hükmü altında olan insanlar farklı şeyleri söyledikleri zaman cezalandırılırlar. böyle bir yerde yaşamak zul gelir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

demokrasi - 2

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 09:51 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart demokrasi - 2

* ideoloji sahipleri tarafından çoğunlukla kendilerine uygun şekilde tanımlanan kavram.



insan aklının, özgür iradesinin muhtaç olduğu şey. demokrasinin olmadığı yerde baskı vardır. belli bir ideolojinin hükmü altında olan insanlar farklı şeyleri söyledikleri zaman cezalandırılırlar. böyle bir yerde yaşamak zul gelir insana. fikirler beyinlerde hapsolur ve dile dökülürseler eğer bu sefer de beyin sahipleri zindanlara atılır.



* kişilere bölücülük, yada gericilik yapma hakkı vermeyecek özgürlük..



* seçimle getirip götüremeyeceğiniz, her insan tehlikelidir. demokrasinin temelinde yatan düşünce budur.







bunun sağlanması için gerekli şartlarda demokrasinin temel prensipleridir.







* türkler e fazla gelen yönetim anlayışı. bize vereceksin bir lider yürüyüp gideceğiz kardeşim. ama bu liderler yüzyılda bir çıkıyor. mesela atatürk 1938 de oldu , e artık biz bir 32 yıl daha sürünürüz kusura bakmayın. böyle bir adam gelecek , alacak halkı arkasına. itaat eder ancak türkler!! ama öncelikle liderlerine inanmaları gerekir. bu yüzden de demokrasi bize fazla gelir. tek başımıza düşünemeyiz biz. ya kenetlenince başarılı oluruz ya da bu şekilde bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle yaşamaya devam ederiz.



* dunyanin en kotu yonetim seklidir ama daha iyiside olmayan hededir.*



* maalesef ülkemizdeki şeklinin hiçbir zaman gerçek demokrasiyi yansıtmadığı yönetim biçimi..







türkiye de bir seçim olur, halkın sadece yüzde 25'ini temsil eden bir anlayış gayri meşru bir şekilde iktidara gelir ve devletin yönetimine sahip olanlar o devletin rejimiyle çatışırlar..







kimisi demokrasiyi kendi amaçlarına ulaşmak için bir vasıta, kimisi devlet olanaklarını sömürebilmek için kolay yoldan başa geçme aracı olarak görür..







bir seçim olur refah partisi birinci gelir.. o zaman istediğini yapmalıdır, çünkü halk onu seçmiştir. isterse şeriatı bile getirebilir, kimse de sesini çıkartamaz, çünkü demokrasi vardır.







ama üç sene sonra bir seçim daha olur bu sefer dsp birinci gelir. dünün şeriatçı halkı bir anda sosyal demokrat kesilir, kimse de sormaz ''ee ama bu halk üç sene önce şeriatçıya oy vermişti şimdi komüniste oy veriyor'' anlamazlar dünün koşulları ile bugünün koşulları çok farklıdır. halk bugün ak dediğine yarın bok der*..







peki bu neden böyle oluyor? yani her değişik dünya görüşü geldiğinde ''hadi halk bunu istiyor biz böyle yaşayalım, demokrasi var çünkü'' yaygaraları koparılıyor..







siyaset ve toplum bilimcileri buna şöyle cevap vermişler







''demokrasinin gerçekten oturduğu ülkelerde iktidarı hedefleyen partiler o devletin nitelikleriyle kavgalı olamazlar. bilakis o düzenin en sadık koruyucularıdırlar.. yani iktidar kişilere oturmuş düzeni değiştirme yolunda tanınan bir hak değil, mevcut düzeni geliştirme çok daha yükseklere taşıma yolunda verilmiş bir sorumluluktur..''







sen ''laiklik elden gidiyormuş, halk isterse elbette gider'' diyemezsin..



sen ''federasyonu tartışalım'' diyemezsin.. eğer ki dersen bu yaptığın demokratik yönetim değil ihanettir ve bedeli de çok ağırdır..



* çıkar gruplarının sadece kendileri için olduğunu düşündükleri yönetim biçimi.



* demokrasi nedir bilmek lazım







öğretmen demokrasi nedir bunu araştırınız şeklinde ödev verir.



çocuk eve gelir ve annesine sorar



-anne demokrasi nedir?



annesi akşam baban gelsin ona sorarsın der



ve akşam babası gelir



...



çocuk babasına,



-baba demokrasi nedir.



babası biraz düşündükten sonra



bak oğlum benim fabrikam var ve eve para getiriyorum yani kapitazmi simgeliyorum,



annen evdeki gelir gider işlerine bakıyo yani hükümet,



sen halkı temsil ediyorsun,



kardeşin geleceğimizi,



he malum bir de hizmetçimiz var o da işçi sınıfını temsil ediyor.



sen şimdi uyu yarın sabah daha ayrıntılı şekilde anlatırım sana der.



çocuk odasına gider ve yatar.



...



...



gece ağlama sesine uyanır cocuk bakar ki kardeşi altını pisletmiş



hemen anne ve babasına haber vermeye gider



yatak odasına giderken hizmetçinin kapısını açık görür



içeri baktığında ise babası hizmetçiyle birliktedir.



annesinin yanına gittiğinde ise annesini uyuyo vaziyette görür ve endişelenmeye başlar



sonra gidip uyur...



...



...



ertesi sabah babası yanına çağırıp neymiş oğlum demokrasi öğrendin mi



bakalım diye sorunca çocuk



evet baba öğrendim der



neymiş bakalım diye sorar babası



çocuk anlatmaya başlar,



kapitalistler işçi sınıfının üzerine binerken,



hükümet horul horul uyuyor,



halk endişeli,



gelecek ise bok içinde...







edit: anlatımda kusur olduysa af ola çünkü bunu yaklaşık yedi yıl önce ilkokulda anlatmıştım...



* şu aralar duydukca midemi bulandıran kelime.



bu kelime herkesin ağzında sakız gibi çiğnenmekte şu aralar.onlardan öğrendiğimiz kadarıyla demokrasiözgürlük demekmiş,insan hakları demekmiş,bireyin kendi kararlarını serbestce yapabilmesi demekmiş ve avrupa birligi yolunda emin adımlarla



* ilerleyen ülkemizde her zaman olması gereken bir kavrammış...



hayır...bu gün bir takım çevrelerin ülkemizde olmasını istedikleri şeyin adı demokrasi değildir.demokrasi adı altında kazan kaldırmaktır.



kişi özgürlükleri,anayasal düzenle karşılaştıkları vakit yasalar ön plana geçer.çünkü yasalar laik bir düzenin olmazsa olmazlarıdır ve hiç bir vatandaş kendi görüşleri için yasalara karşı gelemez.







bu gün güzel ülkeme bakıyorum ve neden demokrasi kelimesinden nefret ettiğimi anlıyorum şöyle ki







kürtler toplanmış."demokratik



* toplum partisi" diye bir parti kurmuşlar ve bu partinin önde gelenlerinden soyadı "türk" olan bir insan diyor ki



"pkk ile aramıza mesafe koyamayız"



aynı insan bu sefer diyor ki



"bu ülkede daha çok demokrasi olmalı"



iyi de sen daha ilk lafınla anayasal düzeni tehdit ettin.ama tabi sizin demokrasi anlayışınız şu "biz istediğimiz gibi at oynatalım,yavaş yavaş kuzey ırak'taki gibi bir özerkliğimiz olsun çünkü bu ülkede artık demokrasi olmalı.özgürlük olmalı"



bok olmalı !!! buna demokrasi talebi denmez,buna devletine karşı daha çok özgür olma isteği adı altında "baş kaldırma" denir.







ikinci zararlı topluma gelirsek.bunlarda türbanlı dişi canlılar** oluyor.bu hanımlarımız da diyorlar ki







"bu nasıl ülkeee,nerde demokrasiii,ben türbanımla okuluma giremeyecek miyim ??"



giremeyeceksin !!! senin bir seçim yapma şansın yok.senin ülkenin anayasasına laiklik ilkesi taa 1924 yılında konmuş ve sen bu yasayı değiştiremezsin.şu an "ben sadece okumak istiyorum" diyeceksin...peki sen yarın mezun olup benim çocuğumun öğretmeni olunca,o zehirli,pislik dolu düşüncelerini benim yavruma akıtmana ben nasıl göz yumarım ???



kur'an'da yazan şeyler bu gün sizin yaşam tarzınız olamaz.1500 yıl önce yazılmış kitap,o zamanın şartlarını şu anki olanaklarla bir tutamazsınız.sizin babalarınız kendilerini "globalleşme,küreselleşme" adı altında amerika birleşik devletlerine satarken,sizin kitabınızda "kafirlerle" yakınlaşmayın yazıyor...yani yaşadığınız düzende bile bin bir tezat varken "demokrasi" nin ne olduğunu siz nereden bileceksiniz,olsa olsa ben sizler hakkında "bunlar iran rejimi istiyor" diye düşünürüm.







demokrasi,bu gün ülkemizde bir takım çıkarcıların yaptıklarını gizlemek amacıyla altına sığındıkları kavramdır.



demokrasi,bu gün ülkemizde bir takım kurtların üzerlerine örttükleri kuzu postudur.



* halkın kendi kendini yönetmesidir .





* bir uzlaşamama halidir ve doğası gereği, sanıldığının aksine uzlaşmayı red eder, uzlaşma bir liberalizm ölçü birimidir. hıı şimdi bana yarım demokratlar diyecekki 'yürrü len' bende onlara diyeceğim ki biraz okuyun da gelin. iyidir hoşttur.



* demokrasi başlığı altında kimsenin dinine imanına saldırılmaması gereken yönetim biçimi.



* hiç kimsenin sevmediği, benimsemediği, herkese bir darbe * vurmuş olan lakin yine de baş tacı edilen garip yönetim şekli.







kimisi çıkar benim türbanıma kafayı takar, "demokrasi var kardeşim istediğimi söylerim" der. ama benim o kafayı koparma ihtimalim yoktur. niye? demokrasi var da ondan.







kimisi çıkar dinsize de küfreder, başka dinlere de. sonra da "demokrasi var kardeşim istediğimi söylerim" der. benim "hayır söyleyemezsin, demokrasi sana, bana küfür etme hakkı vermiyor" demem kâr etmez. neden? demokrasi var da ondan.







kimisi çıkar pkk der, kürdistan der. ardından "demokrasi var kardeşim istediğimi söylerim" der. benim o dili koparma ihtimalim yoktur. sebep? demokrasi var da ondan.







şimdi dönelim başa:







bu nasıl demokrasi ki, benim türbanım okula giremiyor ama vergi veriyor, asker ocağına alınıyor, halk arasında sınıf farkına tabii oluyor. * * *







bu nasıl demokrasi ki, herkes birbirine küfrediyor ve ardından demokrasiden bahsediyor ama demokrasiyi de dışkısı kadar sevmiyor.







bu nasıl demokrasi ki,pkk diyene, kürdistan diyene bişey olmuyor ama onu sıkıştırana çok şey oluyor. bu nasıl demokrasi ki, pkknın başını özel bir ada tahsis ederek besliyoruz da, demokrasi kisvesi altına sığınıp her bi haltı yiyene bişey yapamıyoruz.







velhasılı kelam demokrasi diye birşey yoktur. olanına da ben inanmıyorum. demosu da bi işe yaramaz. tam sürümü de...



* en çok kapitalist sistemlerde kullanılan kelime.



* Necip Fazıl'ın deyimi ile bir yanlışa yol açmamak için tüm yanlışlara kapı açan yönetim biçimidir.



* halkın söz sahibi olduğu yönetim biçimidir. demokrasi ihrac veya ithal edilebilinir. zorla kurulur veya yıkılır. doğu ve güney yarım kürede gelişmemiştir



* sadece kuzey ve batı çeyrek küre



* için geçerlidir. her halk demokrasiden hoşlanmaz zira ırak halkı tadını pek beğenmedi.



* ''Türkiye'de var mı öyle bir şey?''veya''sahi bizim bir demokrasimiz olacaktı noldu ona?''diye sormama neden olan kavramdır.



* Bizim ülkemizde olmayan kavram.



* emperyalizmin değişik oyuncaklarla tesir ettiği, kandırdığı halkın, idaredeymiş gibi görünmesi.



* herkesin karnı açtır. oylama sonucuna göre yemek yenecektir. oylama yapılır, herkes et yemek ister, bir kişi istemez. zira, vejetaryendır. yapması gereken ise ya aç kalacaktır ya da tabiatına uygun olmayan bir eylemi ızdırapla yerine getirecektir. demokrasi bu insanın derdine çare bulamaz. çoğunluğa uyar. o kişiyi düşünmez bile. salt olarak bireyi hedefleyen ve diğerleri ile net olarak adeleti sağlayan bir sistem değildir.sonuçta eski yunan medeniyeti zihniyetinin bize ne faydası olabilir?



* "merkezdeki küçük açının çevreye yayılırken çok büyük bir alan yaratması."*

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


demokrasi - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük demokrasi - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ideoloji sahipleri tarafından çoğunlukla kendilerine uygun şekilde tanımlanan kavram. insan aklının, özgür iradesinin muhtaç olduğu şey. demokrasinin olmadığı yerde baskı vardır. belli bir ideolojinin hükmü altında olan insanlar farklı şeyleri söyledikleri zaman cezalandırılırlar. böyle bir yerde yaşamak zul gelir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.