Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| goliath - 2Serbest Kürsü ve Sözlük goliath - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * lanet olası yazar, josh hollaway hakkındaki ölüm seneryosuyla soğuk terler akıtmama sebep olmuştur, çok büyük etki etti be dostum, ona o kadar alışmışız ki, şimdi anladım dünyanın kaç bucak olduğunu. Garip oldum bir an. Ağlıyor gibiyim,aslında bu burda yazılmaz, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:55 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| goliath - 2 * lanet olası yazar, josh hollaway hakkındaki ölüm seneryosuyla soğuk terler akıtmama sebep olmuştur, çok büyük etki etti be dostum, ona o kadar alışmışız ki, şimdi anladım dünyanın kaç bucak olduğunu. Garip oldum bir an. Ağlıyor gibiyim,aslında bu burda yazılmaz, böyle eylemler yaparken yeni bir tarz mı?Yoksa prettygirl hesabı bir populerite manyaklığı mı?anlamadım, gerçeği google olaya el koydu anladım gerçek olmadığını, enrique iglesias'a üzülmezdim, gıcık oluyorum ona, babasını da sevmezdim...
* çıkardığı asparagas haberlerle fotospor tarzında bir insan olduğunu göstermiştir. ee daha daha, anlat zevkli oluyor...
* hayal gücü yüksek olan bir yazarmış, bugün bunu da gördük. eğleniyoruz o ayrı.
* her şeyden önce saygısız bir insandır.
bir dinin peygamberinin sözünü, -ki inanmasa bile saygı duymak, hakaret etmemek mecburidir- cart curt şeklinde niteler, bir hadis i şerif e inanan insanlar için çirkin hakaretlerde bulunur, yetmez bir de o hadis i buyuran peygambere üstü kapalı olarak hakaret eder.
ismini taşıdığı calut bile bu kadarını yapmamıştı...
ve bu insan ortada ben aykırıyım, dine diyanete laf sokarım, onları eleştiririm diyerek gezinir, saygı görür.
bir insan inanmayabilir, bu onun kişisel tercihidir. ancak inanmadığı şeylere hakaret etme özgürlüğüne sahip değildir. ha eğer ki hakaret etme özgürlüğünü kendinde görüyorsa, ona saygı gösterenlerde de göte sürülecek akıl yoktur, ona neye saygı duyup duymayacağını öğretenlerde de.
* saygısızdır. peygamberimize karşı söylediği sözlerle aferin alacağını zanneden kişiliktir. insanların inanaçlarına bu kadar saygısız biri nasıl burada yazar hala anlamış değilim. eğer toplumda yer edinmek istiyorsa önce insanların düşüncelerine, inançlarına saygılı olmayı bilmelidir.
edit: ya bir de bu lafa artı oy verenler çıkmış. hakatten helal olsun.
http://www.uludagsozluk.com/goster.php?id=3466920
* kimi insanların gözünün açılması uğruna toplumda yer edinme hakkından feragat etmiş, felsefeyle içli dışlı ve şu aralar ikiyuzluluk kavramına takmış insandır. keşke onu anlayan daha çok insan olsadır.
* bu arada calut'u yakından tanıyan, oturup iki kelam eden insanların varlığını öğrenmiştir.
bu adamlar, fanatizmi o derece ileri götürürler ki en bariz çelişkileri, oksimoronları görmezden gelirler.
* starcraft oyununda terran ırkının en etkili ünitesidir. lakin etkisinin büyüklüğünün farkında olan üreticiler tarafından tam bir geri zekalı olarak tasarlanmıştır. hareket kabiliyeti sıfıra yakındır. nereye gittiğini kendi de bilmez. bir yerden bir yere göndermeye kalktığınızda, geri döner, ileri seyirtir, sağ döner, sola ayak atar, fake üstüne fake yapar. gideceği yere varana kadar bir dragon veyaz zealot tarafından harcanır.
en etkili kullanım yöntemi ise 1 filo tank ve 1 filo goliath'ın birlikte kullanıldığı kombinasyondur. tanklar siege mode'a geçince mesafe tanımaksızın fırlattıkları toplarla yer ünitelerini harcarken, goliath'lar* tankları avlamaya çalışan hava ünitelerini deyim yerindeyse sikertir.
hold position denen seçeneği üzerine en çok yakıştıran bu üniteler bazen missle turret isimli terran savunma birimi yerine kullanılır. küçük çapta da olsa yer ünitelerine de hasar verebilmesi sebebiyle son derece kullanışlıdır.
edit: yazarla ilgili yazmadım dikkat edersen. neden eksilediğini bir mesajlar bildirirsen sevinirim. battle cruiser fanatiği biriysen o paraya ve zamana 8 goliath yapıp anahtarını alırım diyorum. neyse..
* zavallı bir insandır. aklı sıra peygambere, dine zarar vermeye çalışmaktadır. bilmiyor ki bu peygamber, bu kitap bu din, kıyamete kadar devam edecektir. sen dine zarar veremezsin. sen sadece kendine zarar verirsin ve sadece kendini yakarsın. ateş olsan cürmün kadar misali. allah akıl fikir iman versin.
* . allah belanı versin
* .
* düşüncelerini gayet uygar şekilde ifade edebilen seviyeli yazar.
tüm seviyesizlere örnek olması dileğiyle...
* linç kültürünün yeni mağduru.
sadece düşüncelerini dile getiren kişi.
kimse bana değerden bahsetmesin. siz benim değerlrimi bilipte mi konuşuyorsunuz?
kenan evren çocuklarının zoruna gidecek entryler yazan güzel insan.
not: altta ki üzgn surata basmayı unutmayın..
* kendisine beddua edecek cüreti bulan insanlara, hala herhangi birine hakaret etmediğini kanıtlamaktan usanmış insandır.
kendilerine kendilerine anlatılan yalanların, mevcut düzeni korumak için yapılan propagandaların aslını anlattığınızda hemen bunu kutsal değerlere hakaret olarak algılarlar.
1500 yıl önceden bugüne ne değişmeden gelmiş ki, hz muhammed'in sözleri değişmeden gelebilsiN?
ulan diyanet bile doğruluğu olmayan hadisleri ayıklayacağız açıklamasını yapıyorken, sen neden bezelye beynini çalıştırıp birşeyleri sorgulamıyorsun?
neden bunun gerçeklik payı olabilir mi diye düşünmüyorsun?
çünkü örülen duvardaki bir tuğlasın. fazlası değil.
* tuğla parçalarına tuğla diyerek onlara övgüde bulunmuş olan yazar.
* ne düşündüğü umurumda değil. lakin tek bir cümlesine takıldım.
hz peygamber'i ikiyuzlulukle suçlamak ne zamandan beri uygarca ve seviyeli bir ifade şekli oluyor? hayır anlamadım biri bana izah etsin.
* karşıdaki insanların muhakeme yeteneğine güvenerek çuvallamış yazar.
--spoiler--
ya bu sözün varlığına inanlarda sike sürülecek akıl yok
yada hz. muhammed tarihin en büyük ikiyüzlü insanlarından bir tanesi.
--spoiler--
demek isteniyor ki:
bende akıl olduğuna göre, bu durumda... ıııı... hz muhammed ikiyüzlülükle suçlanıyor olmalı!!..
* milyonlarca insanın inandığı bir dinin peygamberine, hazreti muhammed e hakaret eden yazar. bir insan dinsiz olabilir ama bu, onun inanmadığı dinin değerlerine, peygamberlerine hakaret etme yetkisine sahip olduğu anlamına gelmez.
şöyleki görüşüne göre ya hazreti muhammedin istanbul ile ilgili hadisine inanan insanlara hakaret ediyormuş yada hazreti muhammede hakaret ediyormuş.ona göre bu yüzde elli ihtimalli durum. yani sonuç olarak yine hazreti muhammed e bir hakaret sözkonusudur. çevir kazı ama kaz malesef yanıyor.
ayrıca bu arkadaşı kimse linç etmiyor, gayette güzel eleştiriliyordur. ağır eleştiri almayı linç olarak gören arkadaşlara eleştiri almayan yazar kaale alınmayan yazardır. *
ve iki halli koşul
* kimseye hakaret etmeyen yazar.
anlamayanlar öyle olduğunu zannediyor.
hem canı istiyorsa hakarette eder.
ayrıca llinç kültürünü bilemdiğini söyleyen yazarlar ne yaptığını farkında olmayan kişilerdir.
yürüyen adam nasıl yürünür?" sorması kadar saçmadır onların linçi bilmemesi.
akılsızlığa dur denemediği için terbiyesiz denen kişi.
halbuki o ...
* kazı çevirme gibi bir gayreti olmayan ve hz muhammed'e hakaret etmeyen insan evladı. valla lan.
hani bazen argümanınızı kuvvetlendirmek için iki koşul sürersiniz
mesela r süsü verilmiş bir cinayet vardır ortada. siz r olmadığını gün gibi görürsünüz ve şöyle dersiniz.
"bu adam da r ettiyse ben de ugandalıyım"
hemen ortağım mike bana döner ırkçı olduğundan tip tip bakar, adamın r ettiğinden o kadar emindir ki, artık beni ugandalı zanneder.
* müslümandır.
bir insanın bir ideolojinin yanlışlarını ortaya çıkarması onun o ideolojiye karşı olduğu anlamına gelmez.
sadece o insanın fanatik olmadığının bir kanıtıdır.
* --spoiler--
s.i.k madde 31
herksin tuttuğu kendine. göte giren şemsiye açılmaz. sadece poüler peygamberlere küfür edilmez. şimdi dağılın gidin.
--spoiler--
eğer peygamberiniz popülerse ona küfür edilemeyceğini farkında olmadan göstermiş olan yazar.
* peygambere küfür edilmeyecğini söyleyen kişilerin çatır çatır herkese küfür ettiğini göstren yazar omuştur. hemde farkında olmadan.
hepinize helal.
freud a selam bu arada.
* turnusol kağıdı gibi laf etmiş. çıplak kral var bir de benzer mevzu olarak, şöyle bir bakılmasında fayda görüyorum.
* kendisine göre saçma olan ama birçok insanımızın inandığı şeye antitez üretmeden-kanıt sunmadan karşı çıkan, bununla kalmayıp inanan kişilere de saldırgan bir tavır sergileyen, haddini aşmak da ısrar eden yazar.
unutmadan, birinin çıkıp "marx'a inananların züke sürülecek aklı yok" demesine içerleyecek olanlar, arkadaşımızın söylediği hakaret-alay içeren lafı savunmaya kalkmasın. zira gülecek yer bulamayabiliriz.**
halihazırda savunmuş olanlara gelsin:
* kendi ve diğer silik yandaşı ile herkese bezelye beyinli demeye cürret eden yazar.
* kahramandır.
süper insandır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |