Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular - 2Serbest Kürsü ve Sözlük uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * soru: ben de tema yapmak istiyorum nasıl tema yaparım?
cevap: "görüntü" sayfasındaki "ben de" bölümünü kullanarak yaptığınız temayı sözlüğe ekleyebilirsiniz. öncelikle http://www.uludagsozluk.com/down/theme.zip de bulunan theme.css dosyasında değişiklikler yaparak tema oluşturmalısınız. ancak temanızın sözlükte yer alabilmesi için görsel ve teknik ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 10:02 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular - 2 * soru: ben de tema yapmak istiyorum nasıl tema yaparım?
cevap: "görüntü" sayfasındaki "ben de" bölümünü kullanarak yaptığınız temayı sözlüğe ekleyebilirsiniz. öncelikle http://www.uludagsozluk.com/down/theme.zip de bulunan theme.css dosyasında değişiklikler yaparak tema oluşturmalısınız. ancak temanızın sözlükte yer alabilmesi için görsel ve teknik açıdan başarılı ve sorunsuz bir çalışma olması gerekir.
* soru: özel mesajların entryler aracılığıyla açıklanmasının bir yaptırımı var mı?
cevap: evet. 2 kişi arasında yapılan özel mesajlaşmaların 3. şahısların öğrenebileceği şekilde açıklanması çaylaklığı ve duruma göre silinme cezasını gerektirir.
* soru: sözlüğün kodlarını kim yazmıştır?
cevap:
* sözlüğün kodları zall tarafından sıfırdan yazılmaya başlanmış ve 12 aylık sürede sürekli geliştirilmiştir ve ihtiyaçlara göre gün gün yeni özellikler eklenmektedir. ilk satırından son satırına kadar tamamen uludağ sözlük ailesine ait üstün nitelikli kodlardır.
* soru: istatistik sayfası ne zaman güncelleniyor?
cevap: istatistikler her gün saat 6:30-7:00 saatleri arasında güncellenmektedir.
* soru: online listesinde yazar isimlerinin yanlarında yazan sloganlar nedir? nasıl değiştirilir?
cevap: "ayarlarım" sayfasında "işgüç/slogan" kutucuğunu düzenleyerek değiştirebilirsiniz. ayarlarınızı değiştirirken şifreniz istenecektir.
* soru: özel mesajlarıma nasıl resmimi eklerim?
cevap: "ayarlarım" sayfasında "resmimi ekle" butonuna basarak gelen sayfadan ekleyebilirsiniz. 100x100 boyutunda jpeg,gif ve png dosyalarından başkası kabul edilmemektedir.
* soru: arkadaşım çaylak oldu. ne zaman yazar olacak?
cevap: etiken bu sorunun cevabını vermemiz mümkün değildir.
* soru: radyo uludag'da nasıl dj olabiliriz?
cevap: bunu radyo uludag yetkililerinden öğrenebilirsiniz.
soru: peki bu nasıl olacak?
cevap: şu an online olan radyo dj ile temasa geçerseniz o size gereken yardımı ve yönlendirmeyi yapacaktır.
* soru: diğer kaynaklardan çalıntı entry girdiğim tespit edilirse ne olur?
cevap: 1 tane bile entry çalınmış olsa üyeliğiniz silinir.
* soru: ben sayfasındaki anlasilmayan entryleri nedir?
cevap: bir nevi fazla eksi oy alan entryleri olarak düşünülebilir. diğer yazarlar tarafından anlaşılmamış, kıymeti henüz bilinememiş entryleridir.
* soru: [www] butonuna n'oldu?
cevap: artık entrylerdeki linkler kendiliğinden çalışır hale geleceği için [www] butonuna gerek kalmadı.
yani entrylerde http://www.ulusozluk.com şeklinde link vermeniz halinde link otomatikmen oluşacaktır.
* soru: bazı bakınızlar neden çalışır hale gelmiyor.
cevap: belli bir karakter sayısından fazla uzunluğu olan bakınızlar artık çalışır hale gelmeyecektir.
ör:
* soru: sozlukpad bölümü nedir? ne amaçla yapıldı?
cevap: sözlükpad bölümü yazarların kendi özel yazıların kaydedilebileceği, notlarını tutabileceği, todo list oluşturabileceği yani kendi kafasına göre kullanabileceği bir bölüm. yazarlardan gelen "sözlükte bazı yazılarımı, bilgilerimizi ve notlarımızı kaydedebileceğimiz bir bölüm olsa keşke" fikrinden yola çıkarak yapıldı.
soru: sozlukpad bölümünde yazanları moderatör görebiliyor mu?
cevap: sözlükpad bölümünde özel bilgiler de bulunabileceği için moderatörlerin sözlükpad bölümünde yazanları görmesi söz konusu değil.
* soru: başlıkların sol frame'e gelmesi neden engellenir?
cevap: eğer bir başlığa sürekli polemik içeren entryler girliyorsa sol frame'e gelmesi engellenir. daha sonra polemik durumu ortadan kaybolunca başlığın sol frame'e gelmesine izin verilir. anket başlıkların, futbolla ilgili başlıkların, yazar başlıklarının da sol frame'den kaldırıldığı görülmüştür.
* soru: radyo uludağ moderasyon kontrolünde midir?
cevap: radyo uludağ'ın uludağ sözlük moderasyonu ile alakası yoktur. moderasyon radyo uludağ'da olanları kontrol etmez. radyo uludağ kurucularının kontrolündedir.
* soru: yazarların kendi sildikleri entry'lerin kayıtları tutuluyor mu?
cevap: bugünden itibaren tutuluyor ve moderatörler tarafından takip ediliyor. yazarlar kendileri silseler bile sözlüğe girdikleri her entry'den sorumlular.
* soru : uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular basligina, yani bu basliga biz yazarlar entry girebilir miyiz ?
cevap : hayır. bu başlığa sadece moderasyon üyeleri entry girebilirler. Yazarlar tarafından girilen entryler silinir.
* soru: bazen paragraf oluşturduğum halde sözlük kafasına göre paragrafı iptal ediyor, noktalama işaretlerime müdahale. neden?
cevap: entry'lerin daha kolay okunmasını ve çirkin görünmemesi için gereksiz paragraflar, boşluklar, fazladan olan noktalama işaretleri yok sayılır. noktalama işaretlerinde yapılan basit yanlışları da
* sözlük kendi düzeltmeye çalışır.
* soru : aynı ev, işyeri, okul vb yerlerden aynı pc ile yahut aynı ip ile sözlüğe login olan benden başka arkadaşlarım var. bunları moderasyona bildirmem gerekiyor mu ?
cevap : evet. zira hakkınızda yapılacak bir fake nick takibinde, hakkında bilgi vermediğiniz kişi yahut kişiler ve sizinle ilgili, gerekli işlemler tarafımızca yapılacaktır.
* soru : nickimi beğenmiyorum, değiştirmek istiyorum bu mümkün müdür?
cevap : nick değişimi, sözlüğe kayıt olan son nesle ait yazarlar arasından, son 1 ay içinde aramıza katılanlarla tanınmış bir haktır.
* Bunun dışında teknik bir mesele olan nicklerdeki türkçe karakter mevzusunun sorun yaratabiliyor olmasi sebebi ile de nickinde türkce karakter bulunan yazarlarımızın istekleri doğrultusunda nicklerindeki türkçe karakterler ingilizce karakterlerle değiştirilmektedir.
* soru: sözlüğe üye oldum, on entry'mi de girdim, neden hala çaylağım?
cevap: bu durumun birkaç açıklaması olabilir.
1- entryleriniz bilgi içeriği açısından zayıf olabilir. çaylaklık entryleriniz arasında anket, bakınız, nick altı, şarkı sözü ya da kopyala-yapıştır tanımlar varsa yazarlık için yeterli olmadığınız kanısına varılabilir. daha fazla entry yazmanız gerekli görüldüğü için henüz yazar yapılmamış olabilirsiniz. önemli olan yeni bir yazar adayı olarak sözlüğe ne katacağınızı görmemizdir.
2- düzeltmeniz beklenen dil bilgisi yanlışlarınız olabilir. varsa zaten uyarılmışsınızdır, silik kutunuzu kontrol edin.
3- aynı ip ve/veya bilgisayardan girdiğiniz başka kişiler varsa, yazar yapılmadan önce bu kişilerle nasıl bir ilişkinizin olduğunu açıklamanız bekleniyor olabilir. bizi bilgilendirmediğiniz sürece çaylak olarak kalırsınız, bir süre sonra da hesabınız silinir.
4- ya da en basit açıklamasıyla, moderasyon henüz entrylerinizi okumamış olabilir, zira çoğunlukla büyük bir okunmayı bekleyen çaylak kitlesi bulunuyor. bu durumda bir derdim var kısmından yapacağınız "hadi yazar olayım artık" türü baskılar yazar olmanızı çabuklaştırmaz. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |