Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

guru - 4

Serbest Kürsü ve Sözlük guru - 4 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çok güzel clone yazıyor. allah var. cılon.. nefis. * cu cluks clon curusu. * uludağ sözlüğün birinci nesil siliği. 2 başlık ve 9 entry ile 138 karma yapmış "helal olsun" insanı. teesüflerimi bildiriyorum buradan ulu yazarlarımıza. sadece isme oy ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

guru - 4

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:10 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart guru - 4

* çok güzel clone yazıyor. allah var. cılon.. nefis.



* cu cluks clon curusu.



* uludağ sözlüğün birinci nesil siliği. 2 başlık ve 9 entry ile 138 karma yapmış "helal olsun" insanı.







teesüflerimi bildiriyorum buradan ulu yazarlarımıza. sadece isme oy verdikleri için.



* ne de olsa fenerli yazar. *



* bir an sol framede adını görünce öldü kurtulduk sandım. yaşıyormuş. allah uzun ömür versin.



* sevdiğim, saydığım, yardımsever, iyi bir insandır. ekşi'deki guru'dan şaapıyoruz tabi.



* içindeki adnan menderes ve hasan polatkan kinini ekşi sözlüğe akıtmakla gurur duyduğunu tahmin ettiğim ssg' nin arkadaşı.







türkiye' nin en medyatik sitelerinden biri olan ekşi sözlük' te kendisine adeta günümüzün salim basol u veya altay omer egesel i izlenimi vermekte bir beis görmemektedir.







kahramanımızın yassıada' da idam edilen menderes ve polatkan hakkındaki yorumları







--alinti--



türkiye cumhuriyeti yanlışlıklar silsilesi olsa da bence şimdiye kadar yapılan yanlışlıkların en büyüklerinden biri -daha büyüğünü düşündüm bulamadım belki vardır- bu zat-ı muhteremin asılmasıdır, zira bugün birileri çıkıp bu insan için "suçsuzdu, masumdu, mazlumdu" diyebiliyorsa asıldığı içindir. keşke asılmayıp siyasetten men ve hapis cezasına çarptırılsaydı, o halde, bugün türkiye çok daha demokratik bir ülke olabilirdi ayrıca "sizden üç, bizden üç" diyebilme pişkinliğine sahip biri tepemize yedi kere gelecek kokuşmuşlukta bir siyasi ortam bulamazdı.



--alinti--







işte şahsımı dehşete düşüren 2. entry







--alinti--



asilmasinin gorunen sebebi degil gercek sebebi menderesin ataturk devrimlerinin tersine hareket etmesidir.



--alinti--







aile fertlerinden biri de o gün yassıadadaydı ve henüz doğmamış insan guru' ya çok sonraları bu olay anlatıldı ya da her yetmiş sonrası doğmuş insan gibi okuyarak ezberledi bunları.







kendisi sanki bu konudaki yüce karar merciiymiş gibi girdiği bu entryle bizleri o yüksek



* şahsiyetine hayran bırakmıştır. kimsin sen ? ssg' nin arkadaşı. 2. tanım..







--alinti--



turkiyenin şu an içinde bulunduğu duruma gelmesinin en büyük sorumlularından biri. turkiye cumhuriyeti tarihinin en buyuk hatalarindan biri, bu adama idam cezasi vererek yok yere kahraman haline getirmesi ve ayni ekolu surduren partilere tutunacak dal yaratmasidir.



--alinti--







büyük filozof guru burada da '' türkiye' nin bugünkü durumunu menderes '' in üzerine atıyor.. çok büyük bir insan olmalı bu guru..







aynı zamanda ssg' nin arkadaşı.. 3. tanım..







ve kahramanımız guru bu defa da bu iki idam edilmiş insan hakkındaki söz konusu iade-i itibara şiddetle karşı çıkıyor







--alinti--



hasan polatkan ve adnan menderese yapılan iade-i itibar değildir, iade-i itibar olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra politika değişmesi şeklinde ortaya çıkar, buradaki durum tamamen halkın gözünde olaya tepki üzerine kahraman haline gelmedir.



--alinti--







ve hasan polatkan' ın asılmasının onu kahraman yaptığını söyleyerek bu konudaki son fikrini ortaya koyuyor







--alinti--



devlete karşı suç işlemiş ve ceza görmüş, gözden düşmüş bir insan olacakken son derece yanlış bir strateji ile idam edilip halkın gözünde kahraman yapılan insan.



--alinti--







şimdi ben bu entryi girdiğim zaman muhtemelen kendisi bunu okuyacak yahut okumayacaktır. okusa dahi belki de sözlük konumunun verdiği şımarıklıkla istediği gibi at koşturacaktır..







kendisini tanımam etmem, o da beni tanımaz zaten.







ancak ölümünün ardından neredeyse 50 yıl geçmiş insanları böylesine ateşlice kötülemek bende farklı bir intiba uyandırıyor..







allah bu milleti senin gibi düşünen insanlardan korusun. hadi şimdi orada istediğin gibi yöneticilik yapmaya devam et, ki edeceksin de zaten söylememe gerek mi var ?







kendisine verilen bu düşünce özgürlüğü ekşi sözlükteki yazarların yarısına verilseydi şu anda guru ve guru gibiler diktatör gibi istediklerini yapamazlardı..







şahsına hiçbir şey demiyorum.. bilse de bilmese de, bu yazılanlardan bi haber olarak kendisini vicdanıyla başbaşa bırakıyorum..







kimseye kırgın değilim. *



* öleli elli yıl olmuş insanların arkasından konuşuyor olmaktan çok daha mantıklı şeylerle eleştirilebilecek kişi. uzun süre önce ölmüş politikacıların arkasından kötü sözler sarfedilemez diye bir görgü kuralı icat edilmiş demek. hmm.



* genelde dirilere saygisi olmayan ama ölülere karsi adabimuaseret hususunda hassas olan insanlarin fena gazabina ugramis kisi.







diri olsun ölü olsun. elestirdigin bir yönü varsa söylersin. olur ki bir digeri fikrine katilmaz, o da kendi dogru bildiklerini söyler. ama yok, adam ölmüs gitmis, elestirmek olmaz diye gubidik bir argümanla guru'ya kin kusmak, diriye olan saygisizliktir. kim demis ölü elestirilmez? padisahlar, hükümdarlar, pasalar elestirilmez mi yani simdi? aman saygisizlik etmeyelim, adam ölmüs diye bir yaklasim nasil hasta bir zihniyettir. "hitler'i elestirmesin, o bir ölü" - oldu mu bu simdi?







buyrun, guru'nun elestirisinin icerigine karsi cikin, ama elestiri yapmasina degil.







not: sessiz ve derinden nickli arkadasi



* numarali entrysinden dolayi yukarida belirttiklerimden tenzih ederim. kendisi guru'nun görüslerini büyük emekler harcayarak detayli bir giri ile elestirmistir. elestirilerinde hakli veya haksiz olmasi tartisma konusu degildir.



* ek$i sözlük otoritesi. onu eleştirenler ve ona ayar verenler yok edilir. bu kadar basittir. tanımam etmem o ayrı.



* öldüğünde, makam odasındaki kasasından sütyen çıkan, anıt mezar sahibi devlet adamını eleştirdiği için, kendince bu eleştiriye alaycı bir gözle yaklaşan bir arkadaşın hedefi olan yazar.



herhalde ölmek, yaşarken yenen nanelerin üstünü örtmenin yanında, vicdan sızlatan bir masumiyeti de getiriyor da biz bilmiyoruz.



yine de siz menderes ya da özal'a tek kelime etmeyin. pop-entel perspektifte günahtır.



* --spoiler--



guru gürültü.



--spoiler--



*



* ekşi sözlükteki ''uludag sozlukten arak başlık açmak'' başlığına yazdığı "lan bir sozlugun entry calmasi ne demektir yahu?. entry'i insanlar calar, sozlukler degil. inanmazsiniz burada entryleri insanlar yaziyor, eksi sozluk adinda dev bir bilgisayar degil. deli misiniz? divane misiniz?'' entry ile s.çmıştır.







kendisininin hizmet sektöründe ya da herhangi bir kuruluşta yer almaması gerekir. misal guru bey bir cafe işletse







müşteri: beyfendi garsonlarınız çok kaba davranıyorlar. bir daha buraya gelmiycem.



guru: ama efendim cafemize neden suç atıyorsunuz. o garsonun kabahati. burada servisi cafe yapmıyor ki. siz gelin yine de.







otel işletse







müşteri: oteli bok götürüyo insan bi temizlik yapar. rezillik diz boyu. kim buranın müdürü?!!



guru: ama beyfendi temizliği otel mi yapı..



müşteri: bi sus len!!







edit: kısaca yapmayın dese, bize yakışmaz dese yetecekti.



* renkhaber'e verdiği röportajda nihat genc icin, "Kendisinin Ekşi Sözlük'ü, dahası Ekşi Sözlük ile alakalı olsun olmasın



başka bir çok olguyu da doğru algılayabildiğini düşünmüyorum. Bir



takım varsayımlar, önyargılar ve yanlış bilgilendirmeler üzerine tezler kurup sonra ondan kestirimler yapmak, sonuçlar çıkarmak ve ona



inanmak bence hastalıklı bir yaklaşım açısı." diyen ekşi moderatörü.





http://www.renkhaber.com/...runa_Bakmiyorum/6883.html



* l leri söylemeyen bir insanın karnının cıkardıgı ses.



guruldamak = gurulamak



* "nihat genç'in kusuruna bakmıyorum" diyerek polemikte yepyeni ufuklar açan ekşi sözlük moderatörü.







her ne kadar söylediklerini, fikirlerini, yaptıklarını eleştirsem de bu sözü çok tuttum.





* bir röportajında "sözlükte ki yazarlar,çaylaklar,okurlar için ne diyorsunuz" şeklindeki soruya



* "enfes insanlar" diye cevap vermiş, ekşi sözlüğün beyaz yazarı.



* herhalde ekşi sözlüğe yakışmayan tek adam. yani bi ton forumcu bilmem ne var da moderator olup da böyle kendini bilmez başka yok. hani lamborghinin arka kısmı biraz kalkık ya, işte bu adamın arka kısmı onun 5 10 katı derecede havada. hep kibirli işine gelince beyaz a siyah diyen işine gelmeyince tam tersini savunan. onun savunduklarını savunmayanı yeni nesilse uçuran biraz eskiyse çaylak eden hiç yapamadıysa o kişinin mahlas altına girip saçma sapan bi ton zırva yazan gözlerini kibir bürümüş bir garip ademoğlu. ama kendisi ademoğlu olduğunu düşünmüyor o büyük ihtimalle elf zannediyor kendisini ya da yarı tanrı yarı insan kırması. bilemem böyle bir şeyler zannediyor işte. sevmiyorum bu adamı.



* çok güzel pantolonları olan biraz hipi markadır.



* ne yapmıştır adnan menderes?







vatan cephesi kurmuş, bu cepheye katılmayan herkesi ya siyasetten uzaklaştırmış, ya da tevkif* ettirmiştir.



* resmi kayıtlarda böyle geçer, suikastlar vs. de var yani.







ne yapmıştır menderes?







ismet inönü'ye demokrasi dersi vermek yerine iktidarı eline aldığında ismet inönü'den beter baskı rejimi oluşturmuş, en ufak bir muhalefetin dahi başını ezmiştir. adamları ya da fanatikleri tarafından kendisini eleştiren muhabirler, köşe yazarları sokak ortasında ölümüne dövülmüştür.







ne yapmıştır menderes?







chp hükümetinin götünden kan alınarak yapmaya çalıştığı toprak reformunu anında iptal etmiş, aşiretler ve toprak ağalarıyla dirsek temasına girmiştir.







ne yapmıştır menderes?







fatin rüştü zorlu



* aracılığıyla meclisi hiçe sayarak amerika ile ikili antlaşmalara girmiş ve amerika'ya bugün bile sorunlar yaşadığımız über imtiyazlar sunmuştur.







ne yapmıştır menderes?







said nursi gibi din adamlarıyla kafa kafaya vermiş, bir parti konuşmasında ''siz isterseniz hilafeti bile geri getiririz'' diyebilecek kadar uçmuştur.



ne yapmıştır menderes?







kendisine karşı olan öğrenci hareketini kontrolündeki kolluk kuvvetleriyle dozer misali ezmiştir.



ne yapmıştır menderes?







liberal ekonomiye jet hızıyla geçmiş, finans kaynağı olarak da amerikan yardımlarını kullanmıştır. ancak bu yardımların bir karşılığı olacağını hiç hesap etmemiş, ya da günü kurtarma maksatlı görmezden gelmiştir.



* sonunda da daha doğrı düzgün bir burjuva sinifi bile olmayan ülkeyi amerika'nın kucağına oturtmuştur.







ne yapmıştır menderes?







kore savaşı'na bir hiç uğruna askeri ölüme göndermiştir.







ne yapmıştır menderes?







halk evleri, köy enstütüleri gibi eğitim kurumlarını kapatmış, üniversiteleri denetimi altına almaya çalışmış, eğitimi bok etme konusundaki ilk kararlı hareketi başlatmıştır.







ne yapmıştır menderes?







sırf kendisine oy vermiyor diye kırşehir ilini ilçe yapmış, mecliste ''yahu manyak mısın diyen'' kendi parti mensuplarına dahi o miki sırıtışıyla cevap vermiştir.







ne yapmıştır menderes?









guru da boş adam olmadığına göre, tüm bunları bilerek gayet yerinde tespitlerde bulunmuştur. siz önce menderes triosu'nun tüm bu bokları yemediğini ispatlayın, ben de kameramı elime alıp ben bir ibneyim, guru beni sikiyor, o da bir ibnedir, yalancıdır, kindar bir komünüktür diye çıplak vatandaş modunda alsancak sahili'nde koşturacağım. yanlış yapan herkesi eleştirmeyi kin olarak algılayanların belli ki hala kuyruk acısı var.



* kendisi facebook'ta çalışıyor.





* üst kat komşusu hareket berekettir spor salonunda çalışıyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


guru - 4

Serbest Kürsü ve Sözlük guru - 4 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çok güzel clone yazıyor. allah var. cılon.. nefis. * cu cluks clon curusu. * uludağ sözlüğün birinci nesil siliği. 2 başlık ve 9 entry ile 138 karma yapmış "helal olsun" insanı. teesüflerimi bildiriyorum buradan ulu yazarlarımıza. sadece isme oy ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.