Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

silte - 6

Serbest Kürsü ve Sözlük silte - 6 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * benimle tanıstıgı için tanrının sanslı saydıklarından. dost olarak onu secmem ise artık tanrı nın ona verdigi en büyük hediye. 16 gün sonra tart istiyorum tart tart tart. * koca yuksek lisans mezunu ama gel gelelim matematik yapamıyo * . ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

silte - 6

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:14 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart silte - 6

* benimle tanıstıgı için tanrının sanslı saydıklarından. dost olarak onu secmem ise artık tanrı nın ona verdigi en büyük hediye.







16 gün sonra tart istiyorum tart tart tart.



* koca yuksek lisans mezunu ama gel gelelim matematik yapamıyo



* . *



* her dibe vurdugumda kolumdan tutan, uzagımda olan. uzaktakilerden öyle bıktım ki yanımda olsun istedigim.







en alakasız seyi söyleyip tüm duygusallıgımın içine eden ayrıca.







olamıyorum duygusal olamıyorum. neden çünkü hatun içine ediyor.







yoksa ne şair ruhluyum ben. *



* silte mi..







bir bünye nasıl olur da bu kadar güzel huylara ve o huyları yansıtan melek gibi bir yüze sahip olabilir diye düşünmekten kendimi alamadığım hemşomdur, uzakta da olsa sımsıcak dostluğuyla kalbimde yer edinen canım arkadaşım, toprağımdır.. onun arkadaşı olabilmek, yüzlerce kilometre öteden de olsa güzel kalbini hissetmek tanınmış en büyük şanstır bence.. doğum günümü bile sözlüğe yazarak kutlamasıyla beni benden almış olmakla beraber her mevzuya hakimdir, geyiğin de dibine vurabilir, oturup sizinle ağlayabilir de.. işin özü* çok güzel insandır çok..







kalbin kadar güzel bu sayfayı bana ayırdığın için teşekkür ederim. iyiki varsın canım benim.*



* o artık power ranger.



beni yesil jojoba tanesiyle yalnız bırakıp giden. gerçi çikita muz zamanımda da yalnız bırakmıştı benı biricik kardeşini.



neyse..



kendisi sabırlı bir insandır. ben bunu bu akşam gördüm. saatlerdir beni çekiyor maşallah. gerçi biraz önce dilini koparırım senin dedi ama olur o kadar diyoruz. insan sonuçta o da. tamam seri halde artı oy veren melekim ama sonuç olarak insan. hem de en has insanlardan.



saolsun şu berbat günde moralimi biraz olsun düzeltti o süper esprileriyle.







not: muhasebeye paramı vermeyi unutma. *



* hızına yetişilmeyen. yüksek lisansıda geri de bırakmıs kpss manyagı yazar.







ayrıca çok iyi dostumdur hep destekler beni.







- siltee çok kötü biriyim galiba ben



+ hee öylesin







- siltee böyle böyle oldu salak mıyım ben



+ hee öylesin







- dallas gibi her sey



+ hee öyle







sağolsun çok sever beni çook. pratik çözümlerini yazıp hiç rencide etmek istemiyorum.



*



* etraf buz oldugundan mütevellit evliliğe sag ayagıyla adım atamayan ama kayarak ve ucarak sözlenen caggnım yazar.



ciddi ciddi sözlenen yahu, söz, sözlü, sööö, inanamıyorum galiba.







o değil de sanırım evde kaldım. her yüzügünü gördügümde bana anımsatacaktır sanırsam.

*



* henuz kendisiyle konusmadim ama iyi oldugunu dusunuyorum, umuyorum. oylesindir biliyorum.



mutluluga ilk adimi attigin bu gunlerde ki mutlulugun omur boyu devam eder insallah.







o degil de sanirim dugununde beyaz kabarik bir tuvalet giyecegim, duvakta takacagim. kusur kalamam.*



* kendisi artık başka alemlerde. allah mesut bahtiyar eder inşallah. yıllık almadığıma pişman oldum bugün. ah be silte... demek gidiyorsun.







düğünde göbek atacam ama. kız tarafı hüzünlü olur ama, bir yolunu buluruz.



* kendisine mahalle baskisi yapacağım yazardır. *



* kesinlikle moderasyon calisiyor mevzusuna ikinci örnek olarak gösterilecek olan.







sözlüge göre silte bana göre yastık olan 3. nesil çaylak.



* bazı insanlar vardır hayatınızda, zamanla arkadaslık ilişkinizin boyutu sürekli değişir. 3 yıla 8764534152121 tane anı sığdırdığınızı farkedersiniz, bazen geçmişi özlersiniz neyse bu başka entry konusu. ne çok şey yaşadık, ne ara yaşadık, neyi nasıl atlattık, daha bizi neler bekliyor sorusunda yanınızda olmasını isteğiniz dostlarınız vardır mutlaka. benim için siltedir o.







entrynin bugün doğum günü olmasıyla alakası yok aslında, deli her gün doğum günü kutlayabilir zira. of ne diyorum ki sabah sabah.



daha fazla saçmalamadan minareden atlarım doğum gününü kutlarım.



* doğum günü kutlu olasıca yiğide. *



* doğum günü kutlanması gereken güzel insanlardan birisi. hani arkadaş olarak dert ortağı olarak bir tanedir kendisi. nice mutlu sağlıklı ve sevdikleriyle geçireceği bir yıl diliyorum kendisine.





* geçmiş doğum günüsü kutlu olsun pititisi.







çook mutlu yıllar görmesini dilediğim ablam. hiçbir zaman mutlu kız çizgisinden kaymasın hep mutlu olsun sevdikleriyle sevenleriyle.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


silte - 6

Serbest Kürsü ve Sözlük silte - 6 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * benimle tanıstıgı için tanrının sanslı saydıklarından. dost olarak onu secmem ise artık tanrı nın ona verdigi en büyük hediye. 16 gün sonra tart istiyorum tart tart tart. * koca yuksek lisans mezunu ama gel gelelim matematik yapamıyo * . ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.