Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

futbol - 6

Serbest Kürsü ve Sözlük futbol - 6 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * akıllı ve pek kültürlü olan ingilizleri uyutan spor. * eğer ki futbolu, saf ve pek kulturlu olmayan halkimizi! uyutan spor diye iddia edenler uyuyorlarsa, o zaman kimse futbolun tanımını yapamaz. ben bir futbolseverim. başkaları için futbol bir uyku hapının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

futbol - 6

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:15 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart futbol - 6

* akıllı ve pek kültürlü olan ingilizleri uyutan spor.



* eğer ki futbolu, saf ve pek kulturlu olmayan halkimizi! uyutan spor diye iddia edenler uyuyorlarsa, o zaman kimse futbolun tanımını yapamaz.



ben bir futbolseverim. başkaları için futbol bir uyku hapının adı olabilir. ama benim için, 8-10 yaşındayken bile mahallenin pazar yerinde, pazar kurulmadığı günlerde deli gibi maç yapmanın zevki ve maç aralarında eve gidip annemden kana kana içmek için istediğim bir iki bardak suyun tadıdır. o gün bugündür o içtiğim sular beni hep uyanık tuttu allah'a şükür.



ama bu ülke yastıkla yorganla değil de bir futbolla mı uyuyor sanıyorsunuz? bunu kesin bilemiyorum.



ayrıca gerçek futbolseverlerin hepsi de uyanıktır. bunu kesin biliyorum.



* değerini ''onsuz bir hayat nasıl olurdu?'' sorusunu kendimize sorarsak çok daha iyi anlayabiliriz. şöyle bir düşününce hayatımın her devresinde benimle olmuş futbol, ilk oyuncağım topum olmuş, ilk arkadaşlarımı sokakta futbol oynarken tanımışım, ilk kez e.h soccer'da orta sahadan aşırtma golü attığım zaman orgazm olmuşum, hayatımın en heyecanlı dakikalarını ilk kez karşıyaka'nın maçına gittiğimde yaşamışım ve ilk kez bağıra bağıra ağlamışım o maçta yenildiğimizde.







bir çoğumuzun bütün ilklerinde bir şekilde futbol ucundan kıyısından etkili olmuştur, eminim. hatta dahada ileri gideyim, eğer futbol hayatımızda olmasaydı sıkıntıdan birbirimizi s.kerdik, varlığına duacıyım.



* kesinlikle türkiyede sevilmemektedir. takip edenlerde ya tuttuğu takımı ki genelde 3 büyüklerden biri olur ,ya da milli takımı takip ederler. bir kaç örnekle derdimi anlatayım.



2006-2007 ülkelerin liglerine göre seyirci ortalamaları



1.Almanya 39 bin 975



2.ingiltere 34 bin 363



3.ispanya 28 bin 838



4.Fransa 21 bin 974



5.italya 18 bin 473



6.Hollanda 18 bin 78



7.iskoçya 16 bin 194



8.TÜRKiYE 14 bin 49



2.ligimizin içler acısı halinden hiç bahsetmiyeyim. bir örnek daha vereyim 2002 dünya kupasındaki ilk brezilya maçımızın türkiyedeki reytingi brezilyadakinin altında kalmıştır.bir tarafta 50 sene sonra dünya kupasına katılıp dünyanın en iyi takımıyla maç yapan bir milli takım. diğer tarafta her dünya kupasına katılmış göreceli zayıf bir takımla maç yapan bir milli takım. ayrıca maçın yerel saate göre bizde gündüz onlarda gecenin bir yarısı oynandığını hatırlatmakta bir borç bilirim.



ayrıca showtv'nin



* yerine varmısın sabaha mı bırakırsını yayınlaması ve başta spor basını ve trabzonsporlular olmak üzere



* kimsenin buna bir tepki vermemesi de türkiyedeki futbol sevgisinin olmamasına örnek verilebilir.



* aptal oyunu. oyun dedim bakın spor değil.



* almanlar yenilince, bizim de yenik sayıldığımız oyun.



* ne kadar boş olduğunu anlamanız için hakikaten hayatınızın baş aşağı olması lazım.



* biz türklerin iyi oynadığı oyun. artık tescillenmiştir.



* toplumsal mastürbasyon aracı.



* bir takım oyunu.



* dert unutturan birkaç şeyden biri, diğerleri











* siyasetten çok bir farkı yok. birileri oynar, birileri izler ve birileri de yönetir.



* genellikle hayat standartı düşük kesim tarafından icra edilen eğlence. eğlence fakat kesinlikle spor değil, çünkü o bir endüstri. eğlence endüstrisi.







hangi spor dalı olursa olsun, artık endüstri haline geldiğinde ve belli bir takım şablona göre yapıldığında artık spor değildir benim için.







pazarlaması da ayrı bir komedidir bunun, ama ebleh kesim o kadar ciddiye alırki... öncelikle "spor kardeşliktir, dostluktur, iyi bir dünya içindir" diye geyikler döner, gevişler getirilir. sonra kalemler bilenir köşe yazarları tarafından ve taraftarları düşmanlığa, hamasete sevk edici yazılar saçılır kağıtlara. "üçüncü viyana kuşatması", "fenerbahçe pusuda", "yerle bir edeceğiz" gibi yazılar. kardeşlik, dostluk geyiklerinden eser yok yazılarda. herhangi bir gazetenin spor sayfasını açıp baktığımızda buna benzer yazıları her zaman ve fazlasıyla görürüz. avam kesimine avamca yapılan bir pazarlama ve sonuçta sanal zaferler, sanal başarılar, sanal yenilgiler, sanal kardeşlikler ve gerçek düşmanlıklar.







bu endüstri dalı insanlara bir taraftan sanal başarılar ve zaferler vaad ederken, diğer taraftan yüzlerce insanın canına maal olabiliyor. bu ülkede terör sebebi ile ölen ve yaralanan insan sayısı, spor karşılaşmalarının doğurduğu magandalık sebebi ile ölen ve yaralan insan sayısı kadar değil. istatistikler bunu söylüyor, fakat her nedense bir iki vaka dışında pek de gündeme taşınmıyor bunlar. es geçiliyor.







medya sektörünü elinde tutan kesim tarafından gündeme getirilmek istenmeyen hatta teşvik edilen bir eğlence terörü var bu ülkede.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


futbol - 6

Serbest Kürsü ve Sözlük futbol - 6 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * akıllı ve pek kültürlü olan ingilizleri uyutan spor. * eğer ki futbolu, saf ve pek kulturlu olmayan halkimizi! uyutan spor diye iddia edenler uyuyorlarsa, o zaman kimse futbolun tanımını yapamaz. ben bir futbolseverim. başkaları için futbol bir uyku hapının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.