Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne

Serbest Kürsü ve Sözlük kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün itibariyle gazete manşetlerine konu olan bir anne. başörtülü olduğu için kızının üniversite mezuniyeti törenine girememiş. konuyla ilgili anahtar kelimeler: başörtüsü, türban, mezuniyet, kamusal alan. konuyla ilgili bir ayrıntı: çoğu gazetede annenin diğer aile fertleri tanıtılmamasına rağmen tercüman gazetesi anne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 07:51 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne

bugün itibariyle gazete manşetlerine konu olan bir anne. başörtülü olduğu için kızının üniversite mezuniyeti törenine girememiş.



konuyla ilgili anahtar kelimeler: başörtüsü, türban, mezuniyet, kamusal alan.



konuyla ilgili bir ayrıntı: çoğu gazetede annenin diğer aile fertleri tanıtılmamasına rağmen tercüman gazetesi anne için şehit anası ibaresini kullanmış. bununla ilgili anahtar kelimeler: duygu sömürüsü, şehit anaları, kelalaka



değişik kaynaklardan haberi okumak için:



http://www.tercumangazete.com/...

hürriyet gazetesi'nde de çıktı ama bulamadım: http://www.hurriyetim.com.tr

bu işlerin temelde varacağı en son noktayı açıklamak yerinde olacak:







terbiyesizliğin önde gideni, alınmayan anne türbanlıdır, ama bir diğeri de başörtülüdür ki almayan insanın aslında türbanın üniversitelerde olmamasına karşı olduğunu düşünüyorum bu kadar saçmaca ve bütün bu 'üniversitelerde neden türban olmamalıdır?' söylemlerine çomak sokan gereksizce olduğu kadar, acımasızca ve terbiyesizce bi harekettir.. bunu saptıran insanların eline verilmiş büyük bir kozdur ve netekim görülen o ki saptırmak için de sebep çoktan olmuştur.



vicdan azabına eş, kayna kayna sakarya,

öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya.
bursa'da ziraat fakültesi dekanı prof. katkat, mezuniyet töreninde, ilk 3'e giren öğrencilere diplomalarını başörtülü velileriyle beraber verdi.



uludağ üniversitesi ziraat fakültesi'nin 2004-2005 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, fethiye kültür merkezi'nde yapıldı. başörtülü tüm katılımcılar salona alınarak tam bir demokrasi dersi verildi. başörtülü velilerin içeriye alınmasının yanı sıra fakülte bünyesinde ilk 3'e giren öğrencilerin diplomalarını da başörtülü veliler ile fakülte dekanı prof. vahap katkat kürsüye çıkarak birlikte verdi.



kaynak: dünden bugüne tercuman)

türbanı kamusal alana sokmakla büyük bir siyasi zafer kazanacak olan, böylece tabanına verdiği büyük bir sözü yerine getirerek bir sonraki seçime yüklü miktarda oyu daha garantileyecek olan rte'nin son oyunu.



istabul, ankara, izmir gibi büyük şehirlerde bugüne kadar hiç böyle bir şey duyulmadı, görülmedi de insanların nispeten daha inançlı olduğu bile söylenebilecek erzurum'da nasıl yapıldı böyle bir hareket? şahsen, ateist bir yöneticinin bile başörtülü bir anneyle uğraşmayacağını düşünüyorum. bir yöneticinin sırf başörtüsü takıyor diye bir annenin kızının mezuniyetine katılmasını engellemesinin ne inançsızlıkla ne de kanunlarla açıklanabileceğini zannetmiyorum. bunun altında kesinlikle bir kurgu, bir kasıt ararım.



her şey açık ve net: bakın başörtülüler nasıl eziyetler çekiyor, imansız deyyuslar nasıl da eziyet ediyor dini bütün mü'minlere diyebilmek için bir annenin hayatındaki en güzel günlerinden birisinin berbat edildiği ve zaten çoktan satınalınmış olan basınyayınımızın da bangır bangır bağırdığı, sanki olayın sorumlusu mevcut kanunlarmış gibi yansıtarak insanların gözüne soktuğu, yaygara kopardığı bir oyundur bu olay.



ayrıca



sözde bölücülüğü engellemek adına yapılan, bölücülükten başka bir şey olmayan insanlık dışı bir hareketle karşı karşıya kalmış anne.



başında örtüsü bulunan kadınların haklarını kısıtlamanın doğru olduğunu iddia edebilecek kadar densiz insanların varlığı akıllara sığabilir bir şey değilken, nasıl da sineye çeker durur bunu vatanını seven başı örtülüler. kimi kendim olarak yaşayamadığım topraklarda ne işim var deyip çekip giderken kimisi de ecdadının akıttığı onca kanı, ve yüreğindeki vatan aşkını, bu topraklara sahip çıkmaya yeter ve gerek görerek üzülse de, incinse de, kırılsa da, dışlansa da bırakmaz vatanını..gitmez yurdundan.ama birileri uğraşır, didinir adeta onların yok olması için. üniversite öğrencilerinin başlarını örtmesini siyasi kılıflara sokabilen insanlar, hangi mazeretle daha da ileri giderek hiçbir art niyetle bağdaştırılamayacak bir annenin başörtüsüne dahi karışabilir olmuşlardır bilinmez.

biz ki vatanımızı dışarıdaki düşmanlara karşı korumakla yükümlüyken, üzerlerindeki kumaşların metrekaresine bakarak kendi insanımızı gruplara böler olmuşuz!yazık bize..



işgüzarlığa kurban gitmiş bir annedir. kamusal alanda türban yasağını hiç tartışmadan,ne kadar gereklidir ne kadar değildir demeden sadece bu duruma bir bakmak lazım.

ilk olarak söz konusu kişi bir annedir ve bir annenin en büyük emellerinden biri de çocuğunun mezuniyetini izleyebilmek,diploma alışını görebilmektir. insanlar hayatlarında her yıl diploma almadıkları için,belki de hayatında bir kere görmek ve de en çok görmek istediği şeyi görmekten mahrum bırakılmıştır bu anne.

peki madem bu kadar önemli,neden türbanın çıkartıp paşa paşa içeriye girmedi? şahsen düşünüyorum da sırf işgüzarlık sebebiyle beni o kadar insanın içinde geri çevirseler,potansiyel suçlu muamelesi yapıp giremezsin deseler ben de inat ederim bulunduğum çizgide. belki şimdi o anneye sorsanız pişmandır,keşke türbanı çıkartıp girseydim demektedir. yani o psikoloji dahilinde annenin türbanını çıkartmamasının ardında öfke,üzüntü ve inat yattığına inanıyorumtürbana olan bağlılığın evladının diploma alışını görme isteğini bastırmasına değil.

yakın zamanlarda bir de adalet bakanı cemil çiçek'in eşi bilkent üniversitesi'nden mezun olan kızının diploma törenine türbanıyla katılmış,hiçbir engelleme olmadan. yani ortadaki kanunun sırf bu ve benzeri olaylar için ufak bir şekilde çiğnenmesine devlet de göz yumuyor.

toparlamak gerekirse oratadaki kanun devlet tarafından bu kadar katı bir şekilde uygulanmıyor. yıllardır çeşitli mezuniyet törenlerine anneler türbanlarıyla,başörtüleriyle katılıyor. hatta bu konuda çok hassas olan askeriyede bile yemin törenlerinde annelerin,asker yakınlarının türbanlarıyla bulunmalarına göz yumuluyor.

bu olayda bir suçlu varsa türbanlı ya da eşarplı annelerin içeri alınmamasını söyleyen kişidir,yani erzurum atatürk üniversitesi rektörüdür,işgüzarlık yaparak ülkenin çok hassas bir noktasında kabuk bağlamak bilmeyip sürekli kanayan yarasını kaşımıştır. eğer kendisi hayatın diğer alanlarında da bu kuralı bu kadar katı uyguladığı gibi idealist ve kararlı olsaydı sanırım hem kendisi hem de erzurum atatürk üniversitesi başka yerlerde olurdu.

anahtar kelime: duygu sömürüsü dedim daha olayın ertesi günü bu olayla ilgili inciler bir bir dökülmeye başladı. şöyle ki, okuduğum gazetenin bir sayfasında ilk önce erzurum'daki olaydan sonra bilkent üniversitesi'ndeki törene başı örtülü anneler katılabildi bir diğer sayfasında abdullah gül olayı kınadı, türkiye ne kadar ilkel bir ülkedir dedi gibisinden bir yığın laf vardı.



o zaman düz mantık düşünmeyi her şeyden çok seven biri olarak yine düz mantıkla soruyorum: sırf bir şeyleri tekrar tekrar gündeme getirmek, temcit pilavı gibi aynı konuyu ısıtmak için yapılan şehit anası, vatan sevgisi sosuyla bezenmiş bir haber değil miydi bu? olan olmuş, bir türk kadını başörtüsüyle girememiş törene ama ardından bunun bangır bangır yazılması, sanki türkiye'nin en büyük insan hakları sorunu buymuş gibi lanse edilmesi, ardından devletin yine bu konunun mağduru olduğunu cnn'lerde ülkeyi şikayet ederek belirten üst kademelerinin bu konuyla ilgili açıklamalar yapması ve ikinci kez altını çizerek söylüyorum ki bunun ülkede yükselen ucuz milliyetçilik dalgasının bir numaralı ekürisi şehit anaları, vatan sevgisi kelimeleriyle üstüne bastırılması altında yatan bir şeyler olduğu izlenimi vermiyor mu?



çok düz mantık olmadı ama şüphelendim, sordum.

yobaz anne - kahraman rektör ve dininin gereğini yerine getiren kadın - allahsız rektör bakış açılarından didiklendikçe didiklenen ve neticede bi boka yaramayan konu.

kendi özgürlükleri kısıtlanmayan özgürlükçülerce 'bir boka yaramayan konu' olarak nitelendirilen, oysaki bir çok insanın kanayan yarası olan, hayatını mahveden konuya bir örnek. bu kişilerin kendi kuyruklarına basıldığında ise en büyük özgürlük, hak, hukuk, gak-guk savaşçısı kesilirler. iceride dışarıda hücreleri parçala diye bağırırlar. dışarıdaki hücre anlayışları nedir çok merak ettim.

'olan olmuştur didiklemeye ne gerek var' şeklindeki zihniyet de ayrı bir komedidir. söyleyecek bir laf bulamamaktayımdır.

ya kadıncağız seyretmeye gelmiş işte kızının törenini... oğlunu şehit vermiş ne alaka filan denmiş... yuh be,nesi ne alaka bu ülke için oğlunu vermiş daha ne olsun...başlarım ben böyle işe ya.. türban ayrı baş örtüsü ayrı şey,içine ettikçe ettiler yeter artık...



ama lgs sınavına türbanlarını çıkartmadıkları için alınmayan iki kıza kızarım... bu ideolojiktir... kurallara karşı koymaktır... ve doğru değildir...



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne

Serbest Kürsü ve Sözlük kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün itibariyle gazete manşetlerine konu olan bir anne. başörtülü olduğu için kızının üniversite mezuniyeti törenine girememiş. konuyla ilgili anahtar kelimeler: başörtüsü, türban, mezuniyet, kamusal alan. konuyla ilgili bir ayrıntı: çoğu gazetede annenin diğer aile fertleri tanıtılmamasına rağmen tercüman gazetesi anne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.