![]() |
lavinia bir özdemir asaf şiiri olmakla birlikte feridun düzağaç'ın seslendirdiği bir şarkıdır,sözleri de şöyledir: sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yine de sen bilirsin sana gitme demiyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia yanımda kal sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia adını gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin.. özdemir asaf şiiri olup grup tını zamanında feridun düzagaçın grupta söyledigi fakat grup dagılınca beni rahatta dinleyin adlı ilk albümündede seslendirdigi parça. birgün okulda tam şiirine başlayacakken bir genç kız kalktı yerinden, kapıya yöneldi. özdemir * sana gitme demiyorum diye bağırdı mikrofondan.kız durakladı hemen oturdu oracığa.sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia dedi pek bi sevdiğimiz feridun düzağaç şarkısı.tabi şiirin özdemir asafa ait olması ayrı bi güzellik veriyo dinlerken. önce grup tını ve ardından feridun düzağaç'ın gruptan ayrılmasıyla farklı yorumlanan loş şarkı... etilerde güzellik ve solaryum merkezi..çok tatlı çalışan hatunları vardır. feridun düzağaçın 28 mayıs 2004 harbiye açık hava tiyatrosunda her zamankinden ayrı güzellikte okuduğu şarkı...sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia... murat özyüksel ve feridun beylerden yıllaar önce küçük emrah'ın sefiller isimli şarkısında, bir kadın tarafından seslendirilen şiirdir. feridun düzağaç'ın adam gibi söylediği şarkı. tripler, gereksiz yorum katmalar, ses değiştirmeler yok, sade ve güzel. özdemir asaf'ın yazdığından haberdar olunduğu günden itibaren türk edebiyat çevrelerinde var olmayan sevgili için kullanılma eğilimi artmış olan takma addır. http://www.lavinya.net/ dinlendiriyor, düşündürüyor, aşk kokuyor, çaresizlik akıyor işte böyle güzel olan içimde ki benden bir şarkı. feridun düzağaç'ın hem grup tını'da* hem de ilk solo çalışması olan beni rahatta dinleyin albümünde seslendirdiği ve üstad'ı* tanımama sebep muazzam şarkı... grup tını yorumu her zaman tek tercihim olmuştur... feridün düzağaç'ınbeni rahatta dinleyin ismini taşıyan albümünün şarkısıdır. ses kalitesi yüksek olduğu için gayet hoş bir dinleti sunmaktadır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM. |