Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

macgyver vs jack bauer

Serbest Kürsü ve Sözlük macgyver vs jack bauer Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız akıllı, hızlı karar verebilen, her durumdan kendini kurtarabilen iki ajanın karşı karşıya kalmasıdır. birisi 80'leri yaşamış, hareketli, spora meraklı, yüzü gülen, pratik bilgiler ansiklopedisi gibi bir insanken diğeri her zaman rasyonel olmayı bilen, ölümüne cesur, gözü kara bir vatansever. öncelikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

macgyver vs jack bauer

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 08:16 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart macgyver vs jack bauer

akıllı, hızlı karar verebilen, her durumdan kendini kurtarabilen iki ajanın karşı karşıya kalmasıdır. birisi 80'leri yaşamış, hareketli, spora meraklı, yüzü gülen, pratik bilgiler ansiklopedisi gibi bir insanken diğeri her zaman rasyonel olmayı bilen, ölümüne cesur, gözü kara bir vatansever.



öncelikle kimin kaybedip kimin kazanacağını bir kenara bırakırsak, macgyver'ın yaşamış olduğu hayatın jack bauer'inkine bin basacağını söyleyebiliriz. spor, kızlar ve eş-dostla geçmiş güzel yılları her zaman macgyver'ın yanına kârdır. jack bauer ise hayatını paranoya içinde geçirmiş, bırak arkadaşlarıyla oturup iki kadeh bir şey içmeyi, boğazına bıçak dayamadığı arkadaş bırakmamıştır. bakir olduğu yönünde şüphelerim dahi var.



peki bu ikisi bir sebepten karşı karşıya kalsa ne olur? eğer bir şekilde jack bauer, macgyver'ın eline düşerse, macgyver'ın onun kılına zarar vermeyeceğinden emin olabiliriz bir kere. aksi durumda jack bauer, vatan sevgisi uğruna macgyver'ı boğazlamaktan çekinmeyecektir. tabiri caizse, bu öküzlük jack bauer için bir avantaj oluşturmakta. diğer taraftan, macgyver'ın uzun yıllara yayılmış tecrübesi ve engin bilgi birikimi, jack bauer'in kusursuz rasyonelliğine baskın gelir diye düşünmekteyim. en üstün karar verme yeteneğinin bile yeterli bilgi olmadıkça rasgele hareket etmekten farkı olmaz. bu yüzden jack bauer savaşı taktik oyundan, teknik oyuna çekmeye çalışacaktır. kavga, silahlı çatışma, vb. çarpışma alanları yaratarak rakibinin taktik oynamasını engellemek ve hızlıca fiziksel üstünlük elde etmek isteyecektir. ancak teknik oyun hata yapmaya çok açıktır. macgyver'ın feda edeceği kimi fiziksel avantajlar jack bauer'e onu yavaşlatacak taktik kayıplar olarak dönebilir. eğer bu gerçekleşirse macgyver düşünecek zaman kazanır ve jack bauer kendini bir anda nereden geldiğini göremediği bir darbeyle yerde buluverir.



kısacası macgyver, jack bauer'i döver.

macgyver en çaresiz gözüken durumlarda dahi zekice bir çözüm bularak günü kurtaran bir kahramandır. karşı karşıya kaldığı zorlu durumlar ise uluslararası terörizm, ülkenin göbeğinde patlayacak bir atom bombası gibi tehditler değil genelde bir garajda elleri kolları bağlı kalmak, teröristlerin çevirdiği bir okulda rehin kalmak gibi daha küçük ölçekli ama pratik zekanın işe yarayacağı yerlerdir. bu zekayı bir defa işletip içine düştüğü güç durumdan kurtulunca işin gerisi çorap söküğü gibi gelir. bir defa patlama yaratınca suçlular hemen yaralanır, teslim olur ve tehdit ortadan kalkar.



buna karşın jack bauer, bilginin eksik kaldığı, mantıklı düşünüldüğü zaman hiç bir çıkış noktasının görülmediği şartlar altında operasyon yapan bir ajandır. onun karşılaştığı güç durumlar macgyver'ın sözde karşılaştığı güç durumlar gibi değildir, kelime anlamıyla imkansız şartlara sahiptirler. bauer'un gücü pratik zekası veya karşı karşıya kaldığı durumu analiz ederek çözüm bulması değildir. şartların ona dayattığı kaçınılmaz hamleleri yapmaktan asla çekinmemesidir. onun karşı karşıya kaldığı esas güç durumlar binalarda kapalı kalmak veya silahlı saldırganlara karşı silahsız mücadele etmek değildir. bu tür işler onun operasyonel yeteneği ile zorlanmadan hallettiği işlerdir. onun için esas zorluk tek başına bir devlete veya uluslararası bir örgüte karşı kendi yandaşlarının desteği dahi olmadan mücadeleyi sonuna kadar sürdürmektedir. çünkü bauer'un içinden kurtulduğu güç bir durumu ancak daha da güç bir durum takip edebilir. macgyver ise kendisini görevin sonunda daima güzel kızların ve uzun bir tatilin beklediğinin güvencesi ile iş yapmaktadır.



kısacası macgyver, gayet eğlenceli bir hayatı olan, hayatı hafife alan, hobi olarak terörist avcılığı yapan ve her zaman tercih hakkı bulunmuş bir insandır. jack bauer ise daima kaçınılmaz hamleleri yapmak zorunda kalmış ve asla yanılmamış bir vatanseverdir.



bu karşılaştırmanın sonucuna bir zahmet siz karar verin artık...

macgyver'in ensesi kalındır, kendi işini kendi görür. jack bauer elalemin skiyle gerdeğe girmektedir. elinde bi telefon ona bağır, buna çağır. babasının uşağı var sanki eşşoleşşek. al elinden hattı, kes kontörü, bak bakalım sifonu çekebiliyor mu itoğlu. ben de olurum öyle kahraman. soyada bak. bauer. soba markası gibi.

jack bauer bir anti-terörizm emekçisidir.



macgyver ise lümpen burjuva.

jack bauer hiçbir sorunu tam anlamıyla çözememiş bir kendine-kahramandır.



macgyver ise el attığı her işin hakkını veren bir gönüllüdür.

jack bauer yılmadan taşı tepeye çıkaran sisifostur.



macgyver ise arka bahçesinde domates yetiştiren emekli subay.

jack bauer sözüne güvenilmez bir ülkücüdür.



macgyver ise dost canlısı bir gerçekçidir.

jack bauer bombalar patladığı zaman onbinlerin ölebileceği bir dünyada yaşar.



macgyver ise her maceranın güzel kızlarla dolu bir partiyle bittiği dünyada...

jack bauer bomba patlayınca vatan sağ olsun diyendir.



macgyver ise canını kurtarmak için bombayı detone edendir.

jack bauer dünyayı başka kimse kurtaramayacağı için kurtarır.



macgyver'ın dünyayı kurtardığını görmedik ama kurtarabilse bile yapacak daha eğlenceli başka işi olmadığı için kurtarır.

jack bauer dünyayı kurtarsa güneş sistemi tehlikeye girer.



macgyver kızı kurtarır, tam kurtarır.

jack bauer gerekirse güneş sistemini de kurtarır.



macgyver ise ancak kızları...

jack bauer samanyolunu kurtarır.



macgyver jack bauer'i...

macgyver günü kurtarır jack bauer yarını...

jack bauer'e 24 saat ve bir tabanca gerekir. macgyver ise bir limon, iki mandal ve bir tencere ile aynı işi 15 dakikada halleder.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


macgyver vs jack bauer

Serbest Kürsü ve Sözlük macgyver vs jack bauer Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız akıllı, hızlı karar verebilen, her durumdan kendini kurtarabilen iki ajanın karşı karşıya kalmasıdır. birisi 80'leri yaşamış, hareketli, spora meraklı, yüzü gülen, pratik bilgiler ansiklopedisi gibi bir insanken diğeri her zaman rasyonel olmayı bilen, ölümüne cesur, gözü kara bir vatansever. öncelikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.