| |||||||||||||||||||||||||||
uuserlarin nicklerinden akrostis yapmakSerbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * öncelikle efendim uuserlarin nicklerinden siir yazmak deneyiminden sonra , sözlükte sevgi ve saygının daha bir öte seviyelere çıkması gayesiyle atılacak bir başka adımdır .. * * açılış şöyle yapalım mesela * * tek tek entrylerini okuyayım demeyinimkansız her oturuşta ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * öncelikle efendim uuserlarin nicklerinden siir yazmak deneyiminden sonra , sözlükte sevgi ve saygının daha bir öte seviyelere çıkması gayesiyle atılacak bir başka adımdır .. * * açılış şöyle yapalım mesela * * tek tek entrylerini okuyayım demeyinimkansız her oturuşta 200 entry girer abartısız en çok entry girenler listesinin zirvesinde yanlız kaç defa dedim,git dersine çalış diye eline ne geçiyor sanki,ne gerek var bu kadar entry ye ne mümkün efendim,dinletemedik sözümüzü kimseye en iyisi bırak sözlüğü de,başla artık anatomiye .. * * okula gitmek istemiyormuş kardeşimiz zaten okumamış insanlar yüzünden bugünki derdimiz sakın ha yanlış yapma,okulu bırakma alman gereken eğitimi yabana atma yıllar sonra bir gün mezun olduğunda cahilleri de göreceksin hayata atıldığında aklına gelecek bugünki düşüncelerin neler düşünmüşüm ben diye haline güleceksin * o'ydu dün akşam sevinen deli deli galatasaraylı olduğu her entrysinden belli allah sevincini arttırsın başka ne demeli seneyede sampiyonluk için şans dilemeli işte budur taraftar olmanın temeli * uzun gecelerimdeki sığınma limanım onlar, lazım olduğu her zaman yanı başımdalar. uludağ sözlük yazarlarından bahsediyorum. dünyanın en özgür ruhlu insanlarından. ansızın çıkıverdiler karşıma, aniden. g harfi ile başlayan kelime bulamama rağmen, seviyorum ben onları, sevildiklerini bilsinler. ozlüyorum onlarla olmadığım zaman onları, zaman geçsin istemiyorum onların yanındayken. lazımlar hepsi bana, hep dursunlar yanı başımda. ulkemin canım insanları, siz sevgili yazarlar, kırsanız da bazen beni, kırıklıklar çabuk biter. yaz gelir, unutulur sıkıntılar, üzüntüler. ama bazen oluyor arada sırada kavgalar, zaman geçiyor sonra, kayboluyor kara bulutlar. artık alıştım size, kopmak zor olsa gerek. rahatınıza bakın siz, şiir birazdan bitecek. lazım bana 1-2 mısra daha, sonra sona erecek. artık sona erdirmeliyim bu şiiri. rahatsız ettiysem affedin siz beni. işık hızıyla kaybolayım, bitireyim entryi. * kahramandır en bi iyisinden, acaip yakışıklıdır en bi brad'inden pitt'inden. racon kesmez, kafa keser. gerekirse haraç ister, yol keser, ansızın gelir, birden bire gider... * delikanlılığın kitabını yazmış, mühendisliğin kitabını okumuş. * tutmazsanız yer bitirir ne var ne yok, hiç boş durmaz ağzı, olsa da karnı tok, elinden almayın yemeğini kızar çok.. kimse tahmin edemez derler bu mu kene, eni boyu küçüktür ama bir de yemekte dene, nasıl olsa doymayacak böyle giderse bu gene, en iyisi uzak durun siz bi otuz-kırk sene * sahaların yıldızıdır o, hazırlık mahkümudur o, asla kaçırmaz golünü, atar o, ruhu tok kendi açtır o, lale gibi hoştur o,** aşk nedir bilmese de, tertemiz kalplidir o, akıllı zeki çalışkan, ne ararsan odur o. * lan buraya bak alooo, kime diyom zürriyetsiz buraya bak lan. pişti mi yemek. al getir o zaman. cacık da yap. içine tuz katma ama, dokunuyor. nane mi? e kaat, sen bilirsin. olmaaaz sarımsak koyma, insan içine çıkacaz. * başlığının ve içeriğinin bir anlam taşımadığını düşündüğüm,ama yarın öss var bunlar herhalde sınava girecekler diye streslerine verdiğim yazarların yarattığı garipsenen entry * azalan randımanlar kanunu reel sektör jetlag eğrisi eş maliyet doğrusu normal mallarda ikame etkisi rayiç bedel ordinal fayda yaklaşımı birim esnek arz bütçe doğrusu denklemi eş ürün eğrisi nominal faiz * * * * igrencleri icin: * hani altınoluk'a gidecektik, anlımızın akıyla dönecektik, zirzop biri olup çıkıverdin, ne alem bi zibidisin.. elaleme ne iş dersin. dönüp kendini beğenirsin, ama sen benim bidenemsin, rap dinleyen bir bireysin. o dünkü çocuktun, g * libidosu yüksek bebeydin, ulan şu sınav bitsin de hadi gidelim.. & el ele verelim qaydıraklardan kayalım. inim inim inleyelim. nayır nolamaz diyelim. * haydi eller havaya entryler buraya x isin icine girdi akrostis bozuldu ama olsun maksat muhabbet olsun gammazlar gormezlikten gelin bu akrostisi recep tayyip erdogan,akrostis siiri yasakla az bile bu gavur icadina. mazur gorun bu siiri.yazarim ama sair degil. * sanki gerçek kardeşim herşeyden çok severim aslandır sahada rakip tanınmaz asla lale gibi sevimlidir* aslında pek şekerdir tanıdığıma çok memnunum artık onun ablası oldum nasıl da mutluyum * tıpkı bir kenedir her şeyi yer bitirir en çok sevdiği şey yemek yemektir kimsede yok ondaki iştah endişe ederim midesi bozulacak nasıl da sevdirir kendini yaramaz enerjiktir hiç boş durmaz * akrep sokar iğnesini entry yazmayana kalırsın entry yazmazsan bana rica etmem isterim şukela emir veririm "entry gir" diye sana popom kuru kalır entry girersen bana * * artistin teki kral tacını giydi mi redderim entryi emir verir gibi girmeyi pırasalar pişti mi * gonul ister elbet bir sevgili onun sıcacık elleri nalet* okurum sana uzanan yaban eli * umudum yarınlara sevmesin seni ali,veli lütfen sadece benim ol canını verir senin için bu deli.* elalem ne derse desin lütfen sadece bana ait ol ellerini tutarak kurarım bu güzel hayali namert olayım seni sevmezsem,vur beni... ** * masa ampul vazo iskemle * sacmalayip duruyoruz pilav yemek istemiyorum artik igneleyici sozler soyleme lutfen rahatsiz misiniz itiraz edebilir misiniz tatli yiyelim tatli konusalim uyutmayalim halki.. alcaklik yapmayalim. lider dedigin ataturk gibi olmali itiraz varmi yoksa? zeytinyagli yiyemem ama.. ezme fistik ta guzel olur daha fazla sacmalamak istemiyorum. * aslan kesilir sözlükte kimseye benzemez kabiliyetlilikte* rahatlatır entryleriyle eşsizdir dostluğu pırıl pırıldır ruhu *** * canıım canıım yazar anlatır da yarar neyi eksik fazlası zarar * canım yazarım yok sana şukela affet beni sana eksi oy veren yazar bendim bu cihanda nasıl bir insanım bu dünyada ** * * acaba buraya ne yazsam da şiir olsam diye düşünürken, bir şeyler geldi aklıma yazdım aha ben de, yazdım da şiir oldu sanki , bırak allahını seversen.. allah akıl fikir versin burda şiir yazanlara, böyle yazmış gibi yapıp da hava atanlara, yok yok artık yazmıcam buralarda.. acaba oldu mu diye yine düşünüyorum böyle şiir görmemiştim,kendimi kınıyıyorum, yazmayacağım artık şimdi karar veriyorum.. * *
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * öncelikle efendim uuserlarin nicklerinden siir yazmak deneyiminden sonra , sözlükte sevgi ve saygının daha bir öte seviyelere çıkması gayesiyle atılacak bir başka adımdır .. * * açılış şöyle yapalım mesela * * tek tek entrylerini okuyayım demeyinimkansız her oturuşta ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi