Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

baslik acma kurallari

Serbest Kürsü ve Sözlük baslik acma kurallari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 1-abuk abuk başlık acmayınız! yazarlarımızın sol framei anlamsız hatta imkansız başlıklarla donatması yazarlarımız e okurlarımızın sadece "ne bu yaaa" şeklinde merak etmesi ile bakacağı ve ıııyyyy tepkisi vereceği başlıklar açmayalım lutfen... ayrıca sekil 1 a dakileri yapmayalım. 2-başlık açarken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

baslik acma kurallari

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 03:30 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart baslik acma kurallari

* 1-abuk abuk başlık acmayınız!



yazarlarımızın sol framei anlamsız hatta imkansız başlıklarla donatması yazarlarımız e okurlarımızın sadece "ne bu yaaa" şeklinde merak etmesi ile bakacağı ve ıııyyyy tepkisi vereceği başlıklar açmayalım lutfen...



ayrıca sekil 1 a dakileri yapmayalım.













2-başlık açarken mumkun olduğunca genel başlıklar açalım.



örneğin sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi ok genel...



ancak liberty nin nickinin hikayesi



cok ozel ve bu başlık bir daha okunmayacak hatta tek baslik tek entry modunda kalacaktır. olmaaaazzz yassak



3- kalite entry girmeye çalıştığımız gibi kalite başlıklar açalım. başlığı gören "şukelata olmuş" desin.



4- her aklımıza geleni başlık açmayalım.benim bilgisayarımdan daha hızlı bilgisayarı olan çıksın ulaayynn diye başlık açmayalım gibin...



* sizli bizli baslik acmaktan ozellikle kacinmak gereklidir hatta elzemdir olmadi caizdir. cunku sozluk bir gazete eki degildir.







ornek:







baslik: annenizin cikolatali kek pisirmesi



bu baslik yanlis acilmis bir basliktir. hurriyet pazar ekinde bir baslik gibi olmus.



dogrusu annenin cikolatali kek pisirmesi olmali. gerci burda da sanki sen gibi olmus ama kastedilen senin annen degil, anne kelimesi sesli harfle bittigi icin sonradan gelen ekten once kaynastirma harfi aliyor ve bu yuzden sanki senin annen gibi oluyor. neyse bu da boyle bir oss animdi.







ama daha dogru bir ornek.







yanlis baslik: kitabinizin yapraklarinin kivrilmasi.



dogru baslik: kitabin yapraklarinin kivrilmasi.







evet budur dogrusu.



* ara butonunu kullanarak başlık açın. mesela açmak istediğiniz başlıktaki en vurucu kelimeyi arayıp o başlığın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. eğer kelime değil de birkaç harfini aramak istiyorsanız arayacağınız sözcüğün bir kısmını girip sonuna * koyarak kolaylıkl bulabilirsiniz.



* film isimleri orijinal adıyla acılır ve turkce isminde acılan baslık yok ise bu baslıga yonlendirilir yok efendim var ise altına guzel bir bkz. verilerek bu sorun cozulur







site adresleri basına "www" koymadan acılır, sonuna ".com" koymak yeterlidir &gt&gt



* gibi







son olarak en onemlilerinden biri olarak



* durumuyla karşılaştığınız an açın başlıklarınızı.



* başlıklardaki dikkat edilmesi en bi gereken hususlardan birisi zaman kavramıdır. unutulmaması gereken burası forum sitesi değil sözlüktür. yani yıllar sonra da açılan başlığı birilerinin okuyacağı düşünülmeli, bu nedenle anlam kargaşasına mahal verilmemelidir.







reklamlarla ilgili başlık açılırken, o reklamla ilgili en önemli tema neyse, başlığın içinde o geçmelidir.







örneğin







"son akbank reklamı"







yanlıştır. zira 2 yıl sonra şu anki akbank reklamı anlamını yitirecektir.







doğrusu









başka bir sallama örnek verelim







"bugün ankara'da yağan yağmur"







bu da yanlıştır. zira hangi gün sorusu gelir akıllara.







doğrusu







"15 temmuz 2006 ankara'da yağan yağmur"







ya da, sallayın lan, takılın..



* anlaşılan çaylakken pek okunmayan, yazarlara ev ödevi verilesi hususlar. ne kardeşim bunlar? siz-biz, ne dinliyoruz canlar, özel isimlerin son harflerinin ayrı yazılmak bir yana yumuşatılması .....*. devlet buna el atsın.



* öncelikle başlık açmış olmak için açmayın. çünkü bu konuda sizi engelleyen hiçbir unsur yok. başlık açınca sözlüğün kralı da olunmuyor onun için başlık açarken mantık ve sozluk formati dahilinde hareket edelim.



misal olarak



* başlığını açıp balıkesirin plakası diyeceksek eğer hiç açmayalım. amaç başlık açmak ise yola devam edin,ama yok ben öğrenmek istiyorum diyorsanız



başlık:



entry:balıkesirin plaka numarası.







bu şekilde girilen entryler daha temiz ve düzgün bir sözlüğe kavuşmak için yapılacak bir iki küçük * dikkat edilmesi gereken husustur.



* gaza geldiginizde baslik acmaktan ziyade bir poseti kafaniza gecirip, ne soylemek istiyorsaniz bagirin, ondan sonra 3 ila 4 dakika sessizce oturup ondan sonra baslik acin, ki iciniz doluyken baslik acacam deyip sozlugun ebesinin kulaklarini cinlatmayiniz.



mesela



-oss belasi



-gencligi yakan sistemin yamukluklari



-yok ebemizi miktin



-neden oss var



-dersanede surunen oss gencligi



-test kitaplariyla akraba olan oss gencligi



-oss adamin ebesine atlar







... gibi basliklar sol frame'de bir anda turemisse ve bu basliklar belli bir derdin anlatilmasi, yuregi yanan bir yazarin atesinden kaynaklanan baslik kalabaligi ise yanlistir.







veya baslik acarken kavga unsuru olarak da kullanmayin bu nimeti. mesela



-patlican igrenc bir yemektir



-patlican sevmeyen dallamalar



-patlicani nimet sayan denyo uuser modeli



-agiz tadi bozuk uuser larin patlicana bok atmalari



-ebesini yaladigimin uuser larinin patlicani bi bok sanmalari







...gibi basliklarin bir anda sol frame'de turemeleri de sozlugu uzer. yapilmayasidir.



* "Önerme şeklinde başlık açmayın !".Hatta emir kipini rica'ya da güncellemek istiyorum,"Önerme şeklinde başlık açmayınız !".







Bunun iki sakıncasından birisi ,önerme şeklinde açılan başlık forum niteliğinde tanımlarla ister istemez dolmaktadır ki bu sizin birşeyi varsayılan kılma isteğinizden kaynaklanıyor.







Örneğin







"ssg birinci nesil hayvandır" şeklinde açarsak başlığı,ister istemez bu düşüncede olmayanlar, başlığı tanımlamak yerine aksi düşünceleriyle başlığı bir forum havasına büründüreceklerdir...







Fakat başlığımızı "ssg nin birinci nesil hayvan olması" şeklinde önermeden açarsak,bu kez daha tanımlanabilir yada forumdan uzak bir başlık sahibi olacağız.







Evet önerme şeklinde başlık açarak daha çok ilgi çekiyoruz,daha bir celebrity adayı oluyoruz ama celebrityler de uçar bunu unutmayalım .







Rica olarak bıraktığım tavsiyemi yalvarma şeklinde güncellemek istiyorum son olarak "Yalvarıyorum,önerme şeklinde başlık açmayın !".



* anket türü başlıklar açmayınız. burası anket yeri değildir. adı üzerinde söz-lük-tür.



* başlık açarken mümkün olduğu kadar matematiksel ifadeler harici başlıklarda rakam kullanılmamalıdır. örneğin 4 mahmut başlığı, siz dördüncü mahmut demek isteseniz bile öyle anlaşılmayacaktır. ve arama fasilitesinde bu başlık bulunamayacaktır. dolayısı ile, bu gibi başlıkları "dördüncü mahmut" şeklinde açmak tercih edilmelidir.



* "bilmem neyi ne yapan x insan", "şunu böyle diyen y insan" türü başlıklar açılmamalıdır. zira başlığa entry girmek isteyen yazarlara yazacak fazla bir seçenek bırakılmıyor. başlıklar olabildiğince genel olmalı ki herkes derdini anlatabilsin.



* "uyan var mı?" diye düşünüyor insan.



* başlığın altında saç yerine peruk varsa çok dikkatli olunmalıdır.zira peruk düşebilir ya da perukla başlık bir bütün olabilir.bu yüzden başlık yavaştan yavaştan açılmalı, diğer elle de peruk hafiften hafiften tutulmalıdır.



yanlış bir başlık örneği daha.onun yerine "kediye yakışanlar" ya da "kedilere yakışan şeyler" daha doğru olur.başlık tanımın öncesine geçmemeli.



* bir yanlış başlıktır mesela. efendim bir şey bir şey zaten bir olaydır daha olay kullanıp neden cümlenin içinde kalabalık yapıyoruz.







aynı şey



* içinde geçerlidir, dikkat ediniz yazarcanlarım. saygılar...



* açılan başlığın neyi ifade ettiğine dikkat etmektir. aynı kelimelerle birçok farklı manada başlık açılabilmektedir. *



* ,



* gibi yorum iceren baslikların yerine



* ,



* başlıkları tercih edilmelidir. başlığı açtıktan sonra altına yazacağınız entry'de kaka adam mı dersiniz, gerzek mi dersiniz orası size kalmıştır artık.



yorum iceren basliklar, hakaret iceren basliklar sözlüğü daha ileriye götürmeyeceği gibi sözlükle yeni tanışan insanları da daha ilk günden soğutmaya yetecektir. bu tür başlıklar sözlük formatına aykırı olmasa bile hatalıdır.



* başlık açarken noktalama işareti kullanmayın, çünkü kullansanız da gözükmüyor. an itibariyle sol frame'de olan bi başlıkla örneklendirecek olursak,





nitekim, görüldüğü üzere,



söylenmek istenen "dördüncü nesilim zekiyim çeviğim ve ahlaklıyım"ken



"dört nesilim zekiyim çeviğim ve ahlaklıyım" oluyor.







edit: başlık an itibariyle düzeltilmiştir. teşekkürler moderasyon.



edit2: eksileyen arkadaşım, öyle bi başlık açtığın için ayıplamadık seni. ama öğrenmediysen ayıplarız.



* nasıl bir kural ise bunlar, sözlükte binlerce anket başlık dolaşırken, kör tuttuğunu topal yakaladığını misali bazıları silinir bazıları ise altında yüzlerce entry ile sözlüğün en güzide



* başlıklarıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


baslik acma kurallari

Serbest Kürsü ve Sözlük baslik acma kurallari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 1-abuk abuk başlık acmayınız! yazarlarımızın sol framei anlamsız hatta imkansız başlıklarla donatması yazarlarımız e okurlarımızın sadece "ne bu yaaa" şeklinde merak etmesi ile bakacağı ve ıııyyyy tepkisi vereceği başlıklar açmayalım lutfen... ayrıca sekil 1 a dakileri yapmayalım. 2-başlık açarken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.